Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Milan wil huurling na nog geen halfjaar terugsturen

Laatste update:
/
José Mourinho heeft zijn verlanglijst ingediend bij het bestuur van Manchester United voor de winterse transferperiode. De trainer heeft het voorzien op Sergej Milinkovic-Savic, Nikola Milenkovic, Ante Rebic en Ivan Perisic. (Daily Mail)
/
Ravel Morrison lijkt geen toekomst meer te hebben bij Lazio. De Engelsman speelde vorig seizoen op huurbasis in Mexico bij Atlas Guadalajara en hoeft bij Lazio niet te rekenen op een tweede kans. (Daily Mail)
/
Na nog geen halfjaar is AC Milan van plan om alweer afscheid te nemen van Tiemoué Bakayoko. De Franse middenvelder is momenteel gehuurd van Chelsea, maar weet allerminst te overtuigen in Milaan. (Corriere dello Sport)
/
In navolging van Galatasaray heeft ook Besiktas interesse in Cenk Tosun. Als de aanvaller vertrekt, komt Divock Origi van Liverpool in beeld als opvolger bij Everton. (Aksam)
/
De moeizame contractbesprekingen tussen Manchester United en David de Gea worden nauwgezet gevolgd door Paris Saint-Germain. De keeper wil vanwege de onstuimige situatie bij Manchester United nog niet bijtekenen. (Daily Mail)
/
Liverpool heeft momenteel de beste papieren om Nicolò Barella binnen te halen. The Reds zijn bereid om Cagliari een bedrag van vijftig miljoen euro te betalen voor de talentvolle middenvelder. (Diverse Italiaanse media)
Snap jij dat AC Milan van plan is Tiemoué Bakayoko terug te sturen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terug naar Manoca lijkt me de beste optie deze jongen is zo erg zwak. Kan gewoon weg niet voetballen zijn perfect zijn voor een club als Fulham Crystal palace. Groot sterk maar geen enkel voetbalvermogen.

Denk niet dat Cenk naar GS zou gaan, hij heeft teveel liefde voor Bjk. Hoop wel dat we hem voor 6 maanden kunnen huren vanaf Januari en dan kijken wat het met zich meebrengt voor in de toekomst.

15 oktober 2018 om 09:30

Waarom zou Tosun terug willem naar Turkije, hij doet het toch goed bij everton?

15 oktober 2018 om 10:37

Wow jij volgt het voetbal dus echt niet he. Nee hij doet het niet goed als we kijken naar dit seizoen, het net maar 1 goal gescoort tot heden. Jij word gehaald als eerste spits dan moet je beter presteren dan hoe hij dit seizoen doet. Ze zijn nu een aantal weken met Ricahrlidson in de punt aan het proberen dus dat zegt genoeg denk ik.

Wat enorm jammer dat het er bij Ravel Morrison nooit is uitgekomen zeg was er altijd van gecharmeerd maar heeft het nooit echt laten zien.

Bakayoko heeft zn postuur mee en kan ook best voetballen alleen hij is te lomp en verliest te vaak de bal, heeft te veel tijd nodig. Kan niet bij Milan. Wel jammer

Ik heb Bakayoko nog nooit zien spelen, maar als het waar is wat ik hierboven lees (te veel tijd nodig aan de bal, weinig voetbalvermogen), hoe is het dan mogelijk dat Chelsea ooit 45m voor hem heeft betaald? Als het er bij Milan ook al helemaal niet uitkomt is het toch onwijs slecht gescout door Chelsea, al helemaal voor dat geld?

15 oktober 2018 om 18:32

Bij Monaco draaide hij onder toeziend oog van makkelele naar een beest van een middenvelder... Chelsea wilde er snel bij zijn. Daarvoor was hij ook niet goed ofzo. One season wonder eigenlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren