Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milan Skriniar: ‘De supporters vroegen of ik mijn naam wilde veranderen’

Laatste update:

Milan Skriniar stapte twee jaar geleden voor 28 miljoen euro over van Sampdoria naar Internazionale. De Slowaakse centrale verdediger heeft er inmiddels ruim tachtig duels opzitten voor I Nerazzurri en is alleen maar meer waard geworden. In de media kwam inmiddels zelfs de naam van Real Madrid voorbij, maar in dit exclusieve interview zegt hij geen contact te hebben gehad met de Madrilenen en deze week heeft hij zijn contract in Milaan verlengd. In onderstaand vraaggesprek stelt hij onder meer de ideale verdediger samen en vertelt hij over zijn sterkste tegenstanders.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons nieuwe YouTube-kanaal!

Heeft Skriniar er goed aan gedaan bij te tekenen bij Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wat is hij toch een bescheiden jongen en een geweldige verdediger! Heeft onlangs zijn contract verlengd zonder zaakwaarnemer. Dat laat zien hoe graag hij voor Inter wilt spelen. Deed Icardi maar zoiets...

17 mei 2019 om 09:58

Slimme jongen ook, en ja, als je zelf goed verstand hebt (en eventueel connecties wanneer je wilt overstappen), heb je geen zaakwaarnemer nodig en pak je zelf lekker al het tekengeld ipv dat je het (deels) moet delen.
Plus, de grote clubs melden zich toch wel wanneer je het goed doet, daarvoor heb je ook geen zaakwaarnemer nodig om je ergens aan te smeren, dat is alleen voor de middelmatige voetballers handig.

17 mei 2019 om 12:32

Volgend jaar met godin erbij in onze defensie echt helemaal ijzersterk . Maar daar ligt het probleem niet . Handanovic ook 17 clean sheets gehaald . Probleem ligt voorin . Niemand maakt goals

17 mei 2019 om 13:44

Centraal was het met De Vrij en Miranda er bij al ijzersterk toch?

17 mei 2019 om 22:39

Mc mulenga . Miranda is wel wat minder dit seizoen maar natuurlijk alsnog een sterke verdediger. Maar nu met godin erbij wordt het alleen maar nog beter al zal nu wel Miranda vertrekken . Alleen de backs blijven nog een flink probleem ieder jaar bij inter

18 mei 2019 om 01:45

Danilo voor rechts gaat een goeie aankoop worden. Had eigenlijk graag Tagliafico voor links, maar nog een jaar Asamoah is ook niet erg. D'Ambrosio is ook wel solide om erbij te hebben. Dalbert en Darmian(verwacht zijn komst) zullen opvulling worden.

18 mei 2019 om 09:32

Hoe kun je beweren dat dambrosio solide is ? Die gast kan de bal alleen maar achteruit spelen .. inter heeft backs nodig met technisch aanvallende kwaliteiten ..

Geweldige verdediger en samen met de vrij een van de beste duo’s ter wereld. Jammer dat ze dat overal zien behalve in Nederland

17 mei 2019 om 13:35

We zien echt wel dat de Vrij een zeer goede verdediger is hoor, probleem is alleen dat we uit het niets opeens meerdere goede Cv's hebben. Je hebt de aanvoerder, De Ligt is ook geen lachertje, De Vrij, Aké, wat een weelde. Met twee van deze vier waren we in 2010 wereldkampioen geworden.

17 mei 2019 om 14:54

Hoezo, iedereen in Nederland ziet toch dat Skriniar en De Vrij een erg goed centraal duo is? Je probeert tussen de regels waarschijnlijk te vermelden dat De Vrij een basisplaats in Oranje zou moeten hebben ten koste van De Ligt maar daar ben ik het dan weer niet mee eens. Die jongen is de toekomst van de Nederlandse defensie en doet, nu al, niet onder voor De Vrij. We hebben gewoon ongekende luxe nu met De Vrij als eerste stand-in voor Virgil of Matthijs, dat is wel eens anders geweest zeg!

17 mei 2019 om 23:32

Ik denk dat wel meer mensen het een goed duo vinden hoor, ik vind het beide goede spelers, maar vind ze gewoon niet “een van de beste duo’s. Dat kan toch

Leuk interview! Hij komt over als een hele sympathieke kerel. Heb vaker geruchten over hem gelezen ivm transfers, dus ik ga hem komend seizoen eens wat beter in de gaten houden.

Mooi filmpje en mooi interview. Ik volg Italiaans voetbal te weinig maar op basis van voetbal spellen schijnt hij al erg goed te zijn. Ik vind zijn uiterlijk combiinatie van Veltman en Bjorn Ironside van Vikings. Fijn dat hij zo naar zijn zin heeft bij Inter en tof dat dat filmpje van die vriend David van hem langs kwam met wie hij samen gespeeld heeft. Komt idd bescheiden over ik zou het niet erg gevonden hebben persoonlijk als hij zelf had gezegd dat hij beste is in 1 op 1 duels maar dat is idd Ramos . En dan zou hij misschien als arrogant bestempeld kunnen worden. Maar op basis van dit interview vind ik hem heel erg down to earth, grappig, slim en aardig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren