Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Milan denkt aan nieuwe trainer bij mislopen CL

Laatste update:
/
Houssem Aouar wordt nauwlettend in de gaten gehouden door Real Madrid. De middenvelder van Olympique Lyon, die 55 miljoen euro moet kosten, stond eerder al in de nadrukkelijke belangstelling van Juventus. (diverse Spaanse media)
/
Pierre Höjbjerg heeft zich in de kijker gespeeld bij AS Roma. De Deense middenvelder, die nog een contract heeft tot medio 2025 bij Tottenham Hotspur, moet in Rome herenigd worden met José Mourinho. (diverse Italiaanse media)
/
Mocht Stefano Pioli er niet in slagen om zich met AC Milan te plaatsen voor de Champions League, dan wordt Maurizio Sarri gezien als zijn opvolger. Sarri zit momenteel zonder club sinds zijn ontslag bij Juventus. (La Gazzetta dello Sport)
/
Barcelona hoopt zich spoedig te versterken met Marc Vicente Vidal. De doelman van Villarreal moet bij het beloftenelftal dienen als nieuwe eerste doelman, daar Iñaki Peña volgend seizoen als backup moet gelden achter Marc-André ter Stegen. (Sport)
/
Zinédine Zidane wil zijn toekomst bij Real Madrid niet laten afhangen van de uitschakeling in de Champions League. De Franse oefenmeester, die nog volop in de race is voor het landskampioenschap met zijn ploeg, heeft nog een contract tot medio 2022. (Marca)
/
Roberto De Zerbi moet de nieuwe trainer van Shakhtar Donetsk worden. De huidige oefenmeester van Sassuolo zou al een akkoord hebben bereikt met de club uit Oekraïne, waar hij voor drie jaar gaat tekenen en twee miljoen euro per jaar opstrijkt. (La Gazzetta dello Sport)
Zie jij Maurizio Sarri voor je als trainer bij AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ben geen fan van trainerswisselingen elk jaar. Lekker laten zitten. Zo niet dan Tassotti voor de groep zetten. Die man is al 20 aar jeugdtrainer/staflid/assisent trainer van Milan. 20 jaar!!!

6 mei 2021 om 16:11

Bovendien. Wat Pioli met AC Milan heeft gedaan dit seizoen is ze ook al jaren niet meer gelukt. Speelden eindelijk weer een rol van betekenis in de Serie A. En dan zou je hem dan ontslaan omdat hij niet ook meteen de titel pakt? Doorbouwen op dit seizoen, niet meteen weer op reset duwen. En al zeker niet voor Sarri...

6 mei 2021 om 16:17

Je komt in dit gruwelijk spannende serie A seizoen in een situatie dat een bal binnen -of buitenkant paal ineens het verschil is tussen op de schouders als trainer of een oneervol ontslag. Best bizar inderdaad als Pioli nu eruit vliegt, maar dan krijg je de dooddoener 'zo is voetbal nou eenmaal'

6 mei 2021 om 16:34

Deem, neen, ontslaan als hij top4 misloopt. Dat Milan de titel ging winnen, werd nooit van hem verwacht. En ik hou mijn hart vast met het programma dat Milan heeft. Maar afgezonderd van hoeveelste Milan eindigt dit seizoen, Pioli moet inderdaad voor die groep blijven staan en Milan heeft trouwens ook al bevestigd dat dat het geval zal zijn.

Dat gevoel had ik trouwens ook met Gattuso, die werd ook afgeserveerd omdat hij met Milan vijfde werd op 1punt van Inter en daardoor CL misliep (met een in mijn ogen minder team dan we nu hebben). Zie hier enorm veel commentaar voorbijkomen op hem als trainer terwijl ik de kans jammer genoeg groot acht dat hij met Napoli de CL ingaat dit seizoen ten koste van Milan. We zullen zien.

De Zerbi levert fantastisch werk met Sassuolo, waarbij hij resultaat en attractief voetbal combineert. Het verbaast me dat hij niet vaker met Italiaanse topclubs gelinkt wordt, maar met een Shakhtar.

6 mei 2021 om 16:05

Lijkt me inderdaad ook geen goede stap. Sportief misschien wel, maar competitie en land... zou een goede trainer zijn voor de Bundesliga Hoffenheim misschien?

6 mei 2021 om 16:14

Tsja.. geen idee hoe hij in zijn talen zit. Persoonlijk had ik hem wel graag bij Rome gezien. Of bij Juve of Milan als daar een plekje vrij komt. Dan worden die teams (nog) een stuk leuker om naar te kijken. En dan zou ik ook proberen Locatelli met hem mee te laten gaan. Echt een fijne speler is dat

Sarri zou ik geweldig vinden bij Milan, eindelijk een coach die een echte identiteit met zich mee brengt en ook ervaring heeft met het winnen van trophies

En bericht nummer vier over een speler die Mourinho mee wil nemen naar AS Roma. Heerlijk hoe eenvoudig de Italiaanse pers wil scoren.

Wat betreft Milan, het zou bijzonder zijn als er na zo'n goed seizoen gekozen wordt voor een nieuwe trainer. Milan heeft simpelweg niet genoeg diepgang in haar selectie om volop mee te doen om de landstitel in de Serie A. De mindere resultaten zijn eenvoudig te verklaren

Ik ben geen fan van de coach Sarri. Het was echt geweldig bij Napoli, dat wel. Maar daarna was het ook echt niet geweldig bij Chelsea en Juve. De man is teveel inzichzelf en zijn Sarri-bal gaan geloven en kan daardoor zijn strategie niet meer aan zijn materiaal aanpassen. Ik ben geen fan van 1-trick pony trainers. Echt goede trainers halen het beste uit hun materiaal door de strategie aan te passen, niet het beste uit hun tactiek doo het materiaal aan te passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren