Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn tweede en derde seizoen bij Feyenoord waren niet mijn beste’

Laatste update:
/

Tim de Cler laat na dit seizoen de Cypriotische velden achter zich. De zeventienvoudig international van het Nederlands elftal is met de club overeengekomen dat hij al in december vertrekt, in plaats van aan het einde van het seizoen. Hij wacht af of er bij terugkeer in Nederland een club is die hem graag onder contract neemt.

De 34-jarige verdediger speelde tussen 1997 en 2011 voor Ajax, AZ en Feyenoord en kan bogen op ruime ervaring in de Eredivisie: liefst 319 duels staan er achter zijn naam. Nadeel voor De Cler is wel dat hij in zijn periode in Rotterdam-Zuid niet erg overtuigend speelde in de achterhoede. “Mijn tweede en derde seizoen bij Feyenoord waren nu eenmaal niet de beste uit mijn loopbaan.”

“In Nederland werd destijds heel veel gezegd en geschreven. Bij AEK Larnaca kon ik me weer volledig op mijn prestaties richten en dat is gelukt. Lichamelijk voel ik me ontzettend fit. Ik denk nog wel een à twee seizoenen mee te kunnen”, geeft De Cler aan in een interview met Voetbal International. Momenteel staat hij met Larnaca op plaats drie in de A Katigoria: zeven van de eerste acht duels werden gewonnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Financieel waren het wel fantastische seizoenen voor Timmy.

Blijf die 1 á 2 seizoenen nog lekker in Cyprus, Tim.

8 november 2012 om 16:35

De Cler is een voetballende back, die bij een directe tegenstander kwetsbaar is (zeker op snelheid). Heeft ons (az) zelfs het kampioenschap gekost maar dat zei zo. Ben zelf altijd gecharmeerd geweest van zijn speelstijl met aanvallende intenties. Niet de beste speler maar wel 1 die gewoon zijn best doet. Bij Feyenoord lukte het totaal niet, jammer maar ik denk dat hij in het rechter rijtje nog wel zijn waarde kan hebben.

Ik snap helemaal niks van die laatste zin wat staat er nou precies?

Verder vind ik de Cler vaak onterecht als zondebok aangewezen bij Feyenoord hij speelde niet super maar ook niet slecht als je dan bedenkt dat zijn vader in periode is overleden dat er misschien iets meer begrip had mogen zijn.

8 november 2012 om 16:32

Momenteel staat hij met Larnaca op plaats die in de A Katigoria: zeven van de eerste acht duels werden gewonnen.

Die moet natuurlijk drie zijn.

8 november 2012 om 16:52

Oja ik zie het al bedankt.

9 november 2012 om 09:59

Helemaal mee eens. Eerste seizoen was die echt goed. Daarna wat minder maar altijd met 100% inzet. Het is dat Been niet met de oudere jongens om kon gaan.

Hooguit een club als VVV of PEC Zwolle, een beetje middenmoot zal hem niet halen en de top helemaal niet. Misschien een hoge club uit de Jupiler League.

@ wolkje

Dat is een drogreden van de irrelevante medelijden. Als hij er met zijn hoofd niet bij was tijdens de wedstrijden, vanwege zijn vader's overlijden, dan had hij dat aan de toenmalige coach moeten vertellen. Dan kan de coach kiezen of hij hem wel of niet opstelt in overleg met Tim zelf.

8 november 2012 om 16:55

Dus je moet je coach gaan vertellen dat hij niet lekker in zn vel zat na het overlijden van je vader?? Volgens mij is het een understatement dat je niet lekker in je vel zit na z'n verlies. Been(?) had m gewoon niet op moeten stellen op dat moment.

on:
Als hij denkt dat hij nog 1 a 2 jaar mee kan, meot hij dat vooral doen!! Beetje het rechterrijtje van onze hoogste divisie en anders kampioenskanditaat in de jupiler?? Anders misschien nog ff cashen ergens, ook nooit verkeerd dacht ik zo xd

8 november 2012 om 17:26

Natuurlijk hoef je dat niet aan je coach te vertellen. Een coach doet dat uit zichzelf wel (lijkt mij i.e.g.). Maar ik kan me bijvoorbeeld nog herinneren dat Piet Velthuizen op de dag van zijn vader's begrafenis een wedstrijd heeft gekeept. Sommige spelers kunnen dat dus wel. Het is natuurlijk geen schande als je dat niet kunt, maar achteraf mag dat niet als excuus worden gebruikt voor zijn teleurstellende prestaties, want dan had je maar niet moeten spelen.

8 november 2012 om 17:51

Achterlijke redenatie zeg. Hij probeert het tenminste nog, doet zijn best ondanks het overlijden van zijn vader en probeert uit de shit te komen door toch nog alles te geven. Dan blijkt dat dat niet lukt doordat hij begrijpelijk met zijn hoofd nog bij zijn vader zit. Hij heeft geprobeerd door te zetten en dat is al een prestatie op zich. Het is dan geen excuus dat het daarom niet is gelukt, maar een uitleg. En dat is iets heel anders.

Tim de Cler, feyenoord tijd ... Momentopname Jody Lukoki. Dan is lukoki best wel lang stilgestaan in zn ontwikkeling.

Ontopic De Cler altijd degelijk linksback geweest, ik denk beter dat ie bij de top van de jupiler moet spelen. Want degradatie lijkt me niks voor hem.

8 november 2012 om 17:52

Lukoki is véél beter geworden sindsdien hoor. Alleen omdat zijn snelheid zijn sterkste punt is/was en altijd zo zal blijven is dat een uitgelicht punt. Maar zijn voorzet is veel beter geworden net als zijn passeer actie en techniek. Het is nog niet fantastisch, maar het komt er wel.

Ja merkwaardig hoe dat met De Cler ging. Was in zijn eerste seizoen fantastisch bij Feyenoord. Ik was echt gelukkig met die jongen. Het jaar erop begon die ineens onzeker te worden en gekke dingen te doen als hij opkwam met de bal. Geen idee waar het aan lag, want in zijn eerste jaar had hij toch veel respect gekweekt bij de fans. Na dat tweede jaar was er vooral een hype om Timmeeh te roepen als hij opkwam langs de lijn omdat je wist dat hij hem hoog over de goal zou schieten. Dat wist je op een gegeven moment.

Jammer dat hij dat niveau van zijn eerste jaar nooit heeft kunnen vasthouden. Was ten tijde van zijn overgang een van de beste backs van Nederland.

Ik denk dat hij bij een rechterrijtje club uit de ED nogwel wat kan toevoegen. Nac,pec,vvv zou kunnen bijvoorbeeld.
Het gaat je goed Tim de Cler!

NAC heeft nou niet echt iets denderends op LB, dus lijkt me prima voor ze. Alleen hebben ze geen geld...!

O toch niet...... br Maar Tim liep ondertussen wel lekker binnen, dus puur persoonlijk had hij het goed voor elkaar

zie hem wel bij sparta, mvv, cambuur, den bosch of go ahead passen

8 november 2012 om 22:14

Nee bedankt hoef hem niet bij Mvv, veel te duur + we hebben momenteel een groot talent namelijk Labylle daar staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren