Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mijn tijd is gekomen om nu eens ergens anders te kijken'

Laatste update:
/

De Graafschap gaat in principe niet door met Rogier Meijer. De middenvelder, 31 jaar, kreeg te horen dat zijn aflopende contract niet zal worden verlengd. Een formele beslissing, daar alle BVO's voor 1 april moeten bekendmaken wat hun intenties zijn met voetballers die over een aflopende verbintenis bezitten.

Meijer weet dat het 'harde business' is en vindt het tijd 'om nu eens ergens anders te kijken dan De Graafschap'. Meijer is bezig aan zijn achtste jaar op De Vijverberg en was vorig seizoen nog aanvoerder van De Graafschap. Onder trainer Pieter Huistra raakte de middenvelder zijn basisplaats echter kwijt. Meijer denkt niet dat de club zijn standpunt verandert. "Anders hadden ze wel iets anders aangegeven."

"Veel mensen denken dat ik alleen voor De Graafschap wil spelen, maar dat is niet zo", benadrukt Meijer aan Omroep Gelderland. "Ik sta nu overal open voor. Er zit nog geen sleet op, ik ben namelijk altijd fit geweest. Clubs weten ook wel wat ze aan mij hebben denk ik." De Graafschap wil het clubicoon graag behouden 'met iets binnen de club', maar daar vindt Meijer het nog veel te vroeg voor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag me af wie hem zou willen hebben. Misschien een leuk avontuur in het buitenland voor Meijer?

Wel een goeie voor Haarlem ofzo

28 maart 2013 om 06:39

Waar ben jij in hemelsnaam geweest de afgelopen jaren? HFC Haarlem is failliet....

28 maart 2013 om 11:25

Weet ik

Rogier is heel vaak ondergewaardeerd en dat vind ik jammer. Hij houdt van de club en verdiend wel iets meer in mijn ogen. De meeste mensen zien niet wat hij allemaal doet in een wedstrijd. Een ontzettende stofzuiger die veel nuttige dingen doet, naast helaas ook soms een beetje knullige dingen. Maar die vergeef ik hem als ik de rest zie.

Rogier...veel succes met de zoektocht naar een andere club! Voor mij blijf je een absolute Superboer!

Belachelijk zo'n clubman moet je gewoon een nieuw contract geven..
Schande je kunt zeggen wat je wilt over hem, hij kan misschien niet voetballen maar wel hard werken en dat is wat wij willen zien !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren