Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Middenmoter maakt einde aan zegereeks Ten Cate's Panathinaikos

Laatste update:

Panathinaikos heeft na zes achtereenvolgende winstpartijen weer eens puntverlies geleden. De koploper van de Griekse Superleague was in eigen huis zwaar favoriet tegen Asteras Tripolis, maar wist ondanks een rode kaart bij de tegenpartij niet tot winst te komen (1-1). De ploeg van Henk ten Cate behoudt desondanks de koppositie.

Omdat belangrijkste concurrent Olympiakos Piraeus zaterdag punten verspeelde, lag er voor Panathinaikos een mogelijkheid om het verschil in punten met de nummer twee uit te breiden tot vier. Een treffer van de Nigeriaanse Bulgaar Shaloze Udoji Chigozie voorkwam dat echter. Hij tekende na een uur spelen voor de 0-1.

De bezoekers hielden echter niet stand. Drie minuten na het openingsdoelpunt moest Antonios Ladakis inrukken met rood, waarna Ten Cate zijn ploeg zag remiseren via Djibril Cissé. Met nog een kwartier te spelen leek een overwinning in het vat te zitten, maar ondanks verwoede pogingen viel de 2-1 niet meer en bleef het bij een gelijkspel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch netjes dat Panathinaikos boven Olympiakos staat. Ga zo door Henk!

nu nog pak slaag in istanbul van Galatasaray krijgen vind et wel zielig als ik zo kijk

ze spelen al tijden belabberd maar haalden steeds wel de punten, dus dit was wel te verwachten, ze zullen wel meer punten laten liggen de komende weken.

22 november 2009 om 19:11

gozer je hebt vast niet gezien hoe ze vandaag gespeeld hebben. Asteras speelde met 11 man rond de 16 en bovendien heeft de scheidsrechter 2 overduidelijke penalties niet gegeven. En als ze steeds punten halen, dan spelen ze toch juist goed? Laten we maar niet gaan beginnen over Paok...

22 november 2009 om 19:36

verbetering: Asteras speelde met 10 man in de 16....

En als PAO goed speelde dan zou de positie van ten Cate niet ter discussie staan, Ik voorspel dat hij bij de eerste mogelijkheid (lees een paar mindere resultaten) buiten gegooid wordt.

en nog 1 laatste puntje...supporters van grote clubs in griekenland zeuren niet over de scheids...

Panathinaikos heeft hetzelfde probleem als Galatasaray, de 2-0 niet kunnen maken en de 1-1 om je oren krijgen. Maar ja donderdag in Sami Yen zien we wel hoe het loopt, hopelijk loopt het net zo sportief als in Athene, met uiteraard Galatasaray weer als winnaar!

Hopelijk wordt er dit jaar iemand anders kampioen dan Olympiacos elk jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren