Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Meulensteen neemt baan aan en moet ‘belangrijke beslissingen’ nemen

Laatste update:

René Meulensteen gaat aan de slag in de Major League Soccer. De vijftigjarige Brabander wordt per direct adviseur bij Philadelphia Union, zo heeft voorzitter Jay Sugarman vrijdag op een persconferentie bekendgemaakt. Meulensteen was eerder nog in beeld om trainer te worden bij Philadelphia, maar de club gaf voor die positie het vertrouwen aan Jim Curtin.

/

Meulensteen werd in september voor het eerst in verband gebracht met The U en gaat de club op technisch gebied van adviezen voorzien. “We zijn nog op zoek naar een vaste sportief directeur, maar zijn alvast heel blij met de samenwerking met Meulensteen. Hij gaat ons de komende paar maanden bijstaan bij het nemen van belangrijke beslissingen”, aldus Sugarman.

Meulensteen was eerder jarenlang de assistent-manager van Sir Alex Ferguson bij Manchester United. Later was hij even werkzaam bij Anzhi Makhachkala en vorig seizoen volgde hij Martin Jol op als hoofdtrainer van Fulham, maar Meulensteen moest in februari zelf ook vertrekken. Philadelphia Union eindigde vorig seizoen overigens als zesde in de Major League Soccer.

Denk jij dat René Meulensteen ooit nog trainer wordt in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 november 2014 om 20:20

Vind je?
Ik snap niet dat hij niet ergens op een hoger niveau kan laten zien wat hij kan..
Hij heeft toch jaren bij United gezeten onder de hoede van Ferguson.
Niet eens interesse vanuit Nederland de afgelopen tijd..

14 november 2014 om 21:35

kan het niet zo zijn dat hij een belachelijk hoog salaris heeft en daarom niet gevraagd is
?

14 november 2014 om 21:40

Sommige mensen zijn briljant als assistent maar zodra ze zelf hoofdtrainer zijn bakken ze er niet veel van. Er is een groot verschil tussen veldtrainer en manager/coach

Wow, wat een grote kop heeft Rene.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren