Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met deze spelers en deze coach kan Vitesse meedoen om de titel’

Laatste update:

Josh McEachran mocht zondag tegen PEC Zwolle meteen zijn eerste minuten maken in het shirt van Vitesse. De van Chelsea gehuurde middenvelder kon niet voorkomen dat de thuisploeg met een 2-1 overwinning te sterk was. Toch heeft McEachran veel vertrouwen in een goed seizoen.

“Dit was natuurlijk niet het resultaat waar we op hoopten, maar als we op deze manier blijven spelen, dan moeten de goede resultaten een keer komen”, vertelde McEachran aan Omroep Gelderland. De 21-jarige middenvelder ziet veel potentieel bij Vitesse. “Met deze spelers en met deze coach, kunnen we meedoen om de titel, denk ik.” Vitesse verloor de seizoensouverture tegen Ajax echter met 4-1 en kwam tegen SC Cambuur bovendien niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

McEachran mocht zondag het laatste kwartier meedoen. “Ik ben hier pas een paar dagen. Hopelijk dat ik na verloop van tijd een basisplaats kan afdwingen bij Vitesse.” McEachran werd jarenlang gezien als één van de grootste talenten van Chelsea, maar een doorbraak bleef uit. De voorbije jaren werd hij verhuurd aan Swansea City, Middlesbrough, Watford en Wigan Athletic.

Eindigt Vitesse bij de eerste vijf?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan mogen ze eerst gaan winnen.

25 augustus 2014 om 20:08

8 punten verliezen in de eerste drie wedstrijden is niet best.

Zie Vitesse niet als titelkandidaat. Maar als ze de kansen af gaan maken doen ze wel mee voor de andere plaatsen.

25 augustus 2014 om 09:18

vitsee speelt voor de plaatsen 3 t/m 6

De titel? Vitesse heeft in 2014 nauwelijks wedstrijden gewonnen, ze moeten strijden om voorronde EL.

Hij kent het Nederlands voetbal blijkbaar nog niet zo goed. Al gebiedt de waarheid te zeggen dat Vitesse zeker 6 punten meer had kunnen hebben als ze wat zorgvuldiger met de kansen waten omgesprongen.

25 augustus 2014 om 08:16

Als Vitesse zorgvuldiger met de kansen omgesprongen was, hadden ze 9 punten uit 3 wedstrijden gehad.

Vitesse zit momenteel in een periode dat alles ook wel tegen zit. Ik denk dat ze zich niet te veel zorgen moeten maken, de winsten komen wel weer.

In principe heeft Mceachran wel gelijk. Met deze selectie kan Vitesse weldegelijk meestrijden, dat lieten ze ook al in de Arena tegen Ajax zien. Echter moet de pech dan wel snel afgelopen zijn, anders gaat dat inderdaad lastig worden.

Ik zie Vitesse geen kampioen worden, maar een top-5 notering moet zeker wel lukken met deze selectie, zeker als straks Dauda, Ibarra en Mori weer fit zijn en als Mceachran ingespeeld is geraakt op het team. Dan hebben ze zeker geen slechte selectie hoor.

25 augustus 2014 om 09:30

Willem II had ook 6 punten meer moeten hebben zo lus ik er nog wel een paar

25 augustus 2014 om 20:10

Als, Als maar dat doen ze dus niet. Als mijn boertje een spleetje had gehad dan had ik nu een zus.

Vitesse liet vorig seizoen tot de winterstop uitstekend voetbal zien, maar toen het er echt om spande waren de gaten duidelijk zichtbaar. Om een kampioenselectie te bouwen heb je ook ervaren jongens nodig die de jonge spelers kunnen dirigeren als het even niet mee zit. Ik zie Vitesse dus niet als de voornaamste kandidaat.

Gaan ze nog een spits halen daar in Arnhem of wat? Want anders wordt het nog een lang seizoen

25 augustus 2014 om 01:23

@ Josh Mc Eachran met deze selectie moet je blij zijn als je 7e word Bosz is een drama trainer vanaf de winterstop loopt het al niet inmiddels sinds 8 maart niet meer gewonnen blijft maar vasthouden aan zijn speelwijze blijft maar spelers op de verkeerde plekken opstellen alleen maar tikkie terug van Kashia naar van der Heiden Diks dan Room Weer dan Kruiswijk weer terug naar Kashia hij ziet toch dat Kashia en Vd Heijden al jaren lopen te stunten Kruiswijk geen linksback is die niet een de middenlijn oversteekt dan heb je een spits gekocht Dauda is nog lang niet Fit zet je Vako van 1.32 in de spits terwijl je Djurdjevic op de bank hebt zitten en nooit inbrengt wissels van Bosz slaan nergens op Vandaag ook Labyad eruit voor Acenteh dom breng gewoon Djurdjevic om de 1-2 te forceren je had nog 25 minuten Bosz ontslaan en Gert-jan Verbeek halen

25 augustus 2014 om 08:27

Interpunctie?

25 augustus 2014 om 01:26

We hebben er 2 Dauda nog niet fit en Djurdjevic maar hij stelt Vako steeds maar op en ze hebben Pedersen helaas verkocht nooit het vertrouwen gehad zoals nu ook bij Djurdjevic lijkt Vitesse heeft de selectie Rond zegt Bosz

25 augustus 2014 om 08:12

Djurdjevic valt zelfs bij de beloften nog door de mand (kan daar al niet eens scoren) en Dauda is nog geblesseerd.

Pedersen heeft weldegelijk een kans gehad in zijn eerste seizoen bij Vitesse, maar beviel niet. Sindsdien steeds uitgeleend aan mindere clubs en daar presteerde hij ook niet zo geweldig en scoorde hij ook maar heel weinig. Bleek dus ook niet de scorende man te zijn die Vitesse nodig heeft.

25 augustus 2014 om 08:46

Klets niet joh, blijkbaar laat Djurdjevic niets zo weinig zien dat zelfs Vako de voorkeur krijgt.

Vitesse en titel? Eh neen. Maar ik zie ze wel hoog eindigen. Hangt er ook allemaal nog van af wie er alsnog weg gaat of wordt aangetrokken.

Waarom gaat Vitesse niet achter Vossen van Genk trouwens? Ervaring, kan blind scoren, werkpaard en moet toch betaalbaar zijn voor Vitesse. En hij wil weg bij Genk.

25 augustus 2014 om 01:32

Er is geen geld en ffp regels slaaplekker

25 augustus 2014 om 01:51

Valt wel mee hoor. 7,3 miljoen schulden, 4,1 liquide middelen en 1,8 aan vorderingen.

Slaap ze.

25 augustus 2014 om 08:11

Van wie zijn die cijfers, want die zijn in ieder geval niet van Vitesse.

Vitesse heeft namelijk geen (langlopende) schulden meer, maar heeft een positief banksaldo van een aantal miljoenen en een zeer positief eigen vermogen.

25 augustus 2014 om 09:31

Dream on

25 augustus 2014 om 11:23

Superghost,

Jaarverslag 2012-2013, dat van 2013-14 is nog niet gepubliceerd.

http://www.vitesse.nl/uploads/publicatierapport201...
pagina 12.

Ik heb de bedragen nog eens nagekeken en volgens mij kloppen ze wel.

Langlopende schuld is zeer laag, beetje meer dan 1 miljoen.

Korte termijn zit je op 6.3 miljoen.

25 augustus 2014 om 12:10

Vitesse zou heus wel meer geld uitgeven als het kon!

Met die spelers heel misschien wel, maar zeker niet met Bosz. Hij blijft toch onbegrijpelijke dingen doen zonder resultaat.

25 augustus 2014 om 08:06

Precies. Hij heeft het maar over kansen afmaken, maar de verdediging is eigenlijk het echte probleem.

Nou kans maken op de titel kunnen we wel vergeten.

We hebben geen spits en een enorm zwak en traag centrum. En daarbij nog eens een logge trage linksback. Nou dan weet je dat het een enorm moeizaam seizoen gaat worden.

McEachran is vier dagen in nederland, kent de selectie, de complete eredivisie en de trainer al zo goed dat hij inschat dat vitesse voor de titel mee kan doen!!

Ik ga al 25 jaar naar vites, maar het is van huilen naar lachen gegaan. Iedereen roept maar wat daar, Peter Bosz voorop. Hoe kun je met zo een begroting en talent al sinds maart 2014 geen wedstrijd meer winnen.......

Als vitesse de titel kan winnen, kan de halve eredivisie dat. Zoals ze nu spelen zie ik het niet gebeuren, er moet wel wat veranderen dan.

Vitesse is gewoon helemaal niks, een club zonder ziel. De spelers komen daar alleen voor hun zelf, ze geven niks om de club. 7e plek lijkt het hoogst haalbare, maar in deze rare competitie weet je het nooit.

25 augustus 2014 om 12:41

En jij denkt dat dat bij andere clubs anders is? 9 van de 10 spelers gaan weg als er een leuke club langskomt met een goede zak geld. Dat is bij Vitesse echt niet anders dan bij andere Eredivisieclubs. Clubliefde bij spelers is zo goed als uitgestorven..

25 augustus 2014 om 13:30

ja dat denk ik, ik wil nou niet mijn eigen club promoten. veel clubs hebben laten zien dat ze in staat zijn om voor elkaar door het vuur te gaan. ook al zijn ze op het veld de mindere. er staat tenminste een team.

bij vitesse staat er gewoon een vreemdelingen legioen, geen eenheid, een grijze club. het lijkt me vreselijk om het schoothondje van chelsea te zijn!

Nou van de afgelopen 12 competitie wedstrijden hebben we er niet 1 gewonnen. Dan mag je niet spreken over titelaspiraties. Het gekke is dat we in die 12 wedstrijden zeker 8 keer een duidelijk overwicht hadden. Dan doet Bosz toch iets verkeerd. Of andere persoonlijke fouten doen ons de das om. In de huidige situatie waarin we verkeren schat ik rond plaats 10 wel realistisch. Ze moeten eerst maar eens gaan winnen en dat zie ik in Eindhoven niet gebeuren.

met een goede coach kan je dat inderdaad...maar nu ga je strijden om degradatie

Bosz is een Loser wisselt als een kip zonder kop en is zo eigenwijs als een olifant met het verschil dat je naar de laatste nog vrolijk kunt kijken.
Als Vitesse een wedstrijd wil winnen dan moeten ze Bosz thuis laten.

Deze coach is al lang door het ijs gezakt maar mag onder water nog door gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren