Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met al die dingen eromheen is dit mijn lastigste seizoen bij FC Groningen’

Laatste update:

FC Groningen beleeft een tot nu toe vooral roerig seizoen. Mimoun Mahi en Oussama Idrissi werden uit de selectie gezet, de resultaten vallen tegen, de supporters zijn kritisch, het stadion is niet altijd vol en ook Lars Veldwijk werd uit de selectie gezet. In een seizoen vol incidenten bezetten de noorderlingen momenteel een teleurstellende dertiende plaats.

“Ik ben voor het tweede jaar aanvoerder. Vorig jaar kwamen we laat op de plek waar we wilden staan, maar dit jaar is het nog een stuk moeilijker”, erkent Padt in gesprek met de NOS. “We staan ver verwijderd van de play-offs en ook met al die dingen eromheen is dit mijn lastigste seizoen bij Groningen.”

Padt moet als aanvoerder het woord voeren, ook bij de supporters. Zoals na de doelpuntloze remise tegen ADO Den Haag. "Daar sta je liever als je een feestje te vieren hebt. Dit zijn andere momenten, maar daar moet je als aanvoerder en als speler mee om weten te gaan. We moeten vooral positief naar elkaar blijven. Dan moeten de resultaten komen."

Ernest Faber vertrekt na dit seizoen bij FC Groningen. Het takenpakket van de oefenmeester wordt in de zomer door Danny Buijs overgenomen. Faber wil positief blijven. “Het is constant dynamisch. Je bent de beste als je wint, de slechtste als je verliest. Er is geen middenweg. Ik ben positief ingesteld, dit zijn leerzame momenten. We moeten hier samen uitkomen."

Denk jij dat FC Groningen als dertiende of lager eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man wat word ik toch moe van Dokter Professor Ernest Faber. Gadverdamme. Steek die leer momenten maar in je.......... spelers.
Voor degene die Faber nog een uitstekende coach vinden, luister eens voor de grap naar de voorbeschouwingen van Faber op FC Groningen TV. Het slaat kut op dirk...

Volgens mij is Padt ook de enige reden dat Groningen niet al de gevarenzone staat. Als Padt deze zomer weggaat (wat ik gezien zn leeftijd wel zie gebeuren), moet Groningen echt creatief zichzelf gaan versterken. Gun het de fans van Groningen in ieder geval van harte.

Off topic: weet iemand eigenlijk waarom idrissi uit de selectie werd gezet? Ik heb alleen dat verhaal van mahi de hele tijd gehoord op dat moment.

16 februari 2018 om 09:39

Idrissi werd door Faber uit de selectie gezet, omdat hij op een bepaalde manier heeft gereageerd toen hij in de rust werd gewisseld. Ik weet niet wat hij precies deed, want dat Is nooit bekend gemaakt. Het had in ieder geval niets te maken met waarvoor Mahi geschorst werd

Het was in deze fase van de competitie beter geweest om Faber uit de selectie te gooien. Aan Veldwijk zouden we in de strijd om degradatie meer hebben dan aan Faber. Deze heeft er het hele seizoen al blijk van gegeven dat hij steeds de verkeerde spelers opstelt en daar nog al volhoudend in is. Heb niet het idee dat Faber daar, vooral gezien de stand op de ranglijst, veel lering uit heeft getrokken en blijft volharden in het maken van verkeerde keuzes. Omdat ook het management om financiele redenen angstvallig weg blijft kijken, begint het erg op een spelletje Russisch roulette te lijken, om nog in de eredivisie te blijven.

16 februari 2018 om 10:25

Je kunt op je klompen aan voelen, als Faber aankomende weken geen punten gaan pakken, dat die ontslagen word. Anders meld je ook zo vroeg de opvolging aan.

Het is dit seizoen overleven. ..niet meer en niet minder .

Ik hoop als NAC-supporter natuurlijk dat we boven Groningen gaan eindigen, maar ik verwacht dat Mahi ze veilig houdt samen met deze Padt. Ik kijk te weinig wedstrijden om ook echt meer van de selectie te weten, maar Idrissi was wel een leuke voetballer. Hoop dat ze het stadion nog een beetje gevuld kunnen krijgen, want rond het begin van de Euroborg was Groningen echt een leuke ploeg. Zou mooi zijn als dat langzaamaan weer terug kan komen. Te beginnen met Faber eruit na dit seizoen (weet dat dat al zo is geregeld).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren