Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Merkwaardig bericht uit Engeland: mascotte Leicester tekent eigen sponsordeal

Laatste update:

PUMA heeft verschillende topspelers onder contract staan, maar gaat een stapje verder bij het promoten van de nieuwe Tricks-voetbalschoenen. Leicester City maakt via de officiële kanalen bekend dat clubmascotte Filbert Fox zijn eerste schoenendeal met PUMA heeft getekend.

Fox is de eerste mascotte in het Engelse clubvoetbal met een eigen sponsor; PUMA zal in de aankomende twee jaar schoenen leveren. Deze kicksen zijn gemaakt van schuim. In de thuiswedstrijd tegen Swansea City had Fox de evoSpeed-schoenen al voor het eerst aan.

Leicester staat bovenaan in de Premier League en is op weg naar een historische landstitel: wanneer er aankomende zondag wordt gewonnen van Manchester United, is het kampioenschap binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is weer eens wat nieuws en ik vraag me of Puma hier veel uit kan halen. Betreft het kampioenschap; ik hoop dat United wint. Dan blijft de strijd om de plekken 3-5 spannend en kan Leicester in eigen huis, met Vardy er weer bij, kampioen worden.

28 april 2016 om 11:57

Door het feit dat het nu overal in de internationale media komt, hebben ze er al veel uit gehaald he slimme marketingactie

28 april 2016 om 13:04

Simpele analyse hier; wat kost het Puma nu werkelijk om zo'n gast te betalen en wat kicksen te leveren? Kijk eens hoe veel mensen die schoenen zien in het stadion, op televisie en in de media? Dan laat ik de beste marketing nog voor het laatst; we hebben het over Puma.

28 april 2016 om 14:39

Tja....als Tottingham in Londen verliest zijn ze sowieso kampioen. Zou nog beroerder zijn. Hopende op een kampioenschap in eigen huis

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren