Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Meeuwis kan voor ons zeker een versterking op het middenveld zijn'

Laatste update:
/

Marcel Meeuwis traint vanaf dinsdag mee bij Willem II. Het contract van de 32-jarige middenvelder met VVV-Venlo werd onlangs ontbonden en hij gaat in eerste instantie alleen zijn conditie op peil houden in Tilburg.

Willem II wil Meeuwis, die werd opgeleid door de Brabantse club, graag vastleggen, maar heeft op dit moment niet de financiële mogelijkheden daarvoor. "We moeten gaan kijken of we geld bij externe financiers los kunnen krijgen om Marcel een contract aan te bieden", vertelt technisch directeur Marc van Hintum dinsdag in gesprek met De Telegraaf.

"Hij kan voor ons zeker een versterking op het middenveld zijn." Het contract van Meeuwis bij VVV werd vorige maand ontbonden nadat hij door hoofdtrainer Ton Lokhoff uit de selectie was gezet en met een geldboete was gestraft wegens negatieve uitlatingen in media. Meeuwis was in het verleden ook actief voor Roda JC, Borussia Mönchengladbach uit Duitsland en Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel raar dat hij pas 32 is en totaal niet mee kan met het eredivisie niveau.
Ik denk dat hij bij Willem II zelfs niet genoeg te bieden heeft.

Achja niet iedereen kan als van Bommel lang mee.

4 december 2012 om 09:38

Ja want van Bommel is niet al 3 jaar over datum zeker...

4 december 2012 om 09:39

Van Bommel viel deze week door de mand maar over het hele seizoen gezien doet hij het goed.

4 december 2012 om 09:47

Juist, nu al op 7 gele kaarten staan wil gewoon zeggen dat je iets niet goed doet...

4 december 2012 om 10:49

Denk dat het meer ligt aan die pietluttige scheidsrechters hier in Nederland, die voor alles fluiten. Geen wonder dat er geen verdedigers meer doorbreken, fysiek spelen mag niet, want als je de aanvaller aanraakt heb je een kaart aan je broek.

4 december 2012 om 10:59

Zegt een Arsenalsupporter, die al jaren steen en been klagen dat het voetbal te zwaar is en al hun fragiele vedettes geblesseerd raken.

4 december 2012 om 17:23

Vind het ook vrij opvallend en jammer. Ik vond hem bij Feyenoord toen dat half jaartje echt wel van waarde. Mede door hem (en Miyaichi vooral)is Feyenoord in een dramatisch seizoen in ieder geval nog buiten degradatienood gekomen.

Raar dat hij dan 1.5 jaar later ineens niet meer zou mee kunnen bij Vvv. Ik zou toch verwachten dat hij zo bij een middenmoter nog makkelijk kan meedraaien. In zijn Roda tijd was hij ook echt goed dat hij een stap hogerop kon.

Ik vind meeuwis niet echt een versterking en hij maakt zich niet geloofwaardig. Dan had hij beter bij VVV kunnen blijven.

Zie je direct wat de mentaliteit van Meeuwis is. Twee seizoenen lang schreeuwen dat de selectie van Vvv-venlo kwaliteit te kort komt, dus wat doe je dan.... ga je naar Willem Ii.

Natuurlijk Meeuwis. Dat was de reden hé. Het had uiteraard niets te maken met het feit dat je zélf niet kon verkroppen dat je niet op op dit niveau mee kon?

toch was die bij Feyenoord dat half jaartje nieteens zo heel slecht. verrichte veel arbeid en had een basisplaats, hoe kan het dat die bij VVV dan niet meekan..?

4 december 2012 om 09:53

Daar zijn best een paar redenen voor te vinden. Leeftijd, Motivatie, de kwaliteiten van de spelers om je heen.

Bij Feyenoord had hij een speciefieke rol als stofzuiger, en spelen in die rol bij Feyenoord is een stuk makkelijker als bij VVV waar je constant moet lopen

4 december 2012 om 17:29

Je bent vergeten dat Feyenoord toen in degradatienood zat, en mede dankzij Meeuwis die rust in zijn spel had en organisatie bracht, zijn we daar uit gekomen.

4 december 2012 om 21:15

Dan praat je toch al over 3 jaar geleden! 29 of 32 vind ik nogal wat verschil.

4 december 2012 om 19:15

Meeuwis heeft zijn beste jaren gehad, maar is nog altijd een veel betere voetballer dan een Barry Maguire die nu bij VVV op het middenveld staat.

Totaal overschatte persoonlijkheid! Vind zichzelf boven de rest staan. En waarom? Omdat hij in de bundesliga bij de amateurs op de bank zat??

4 december 2012 om 11:51

In de bundesliga bij de amateurs op de bank?
dat is toch een prestatie van formaat! ik heb namelijk nooit gehoord dat iemand het presteert om in de Bundesliga tussen amateurs op de bank te zitten...

5 december 2012 om 16:57

@tim Blijkbaar heb je nog wel meer niet gehoord. Je verdraait mijn zin. Lees het nog eens en anders wil ik het best in iets eenvoudiger Nederlands voor je uitleggen.

5 december 2012 om 19:52

ik verdraai niets mijn vriend..
Jij zegt dat hij in de bundesliga bij de amateurs op de bank zat..
Aangezien de bundesliga een profcompetitie is, begrijp ik inderdaad niet wat je bedoeld..
Welke amateurs? Het zijn toch profs? Of zijn het geen profs? Was het dan wel de bundesliga? Leg het aub maar eens uit in eenvoudiger Nederlands dan zoals je aanbied..

Marcel kan op het middenveld het eredivise niveau niet meer aan. Hij viel steeds weer door de mand. Zeker liet hij vechtlust zien, en was hij soms een aanjager maar wat je verwacht meer van een nummer 10. In de twee jaar dat hij terug bij VVV was viel hij erg tegen. Verder was hij aanvoerder en begon hij zich toch vervelend te gedragen. Dan houd het op natuurlijk. Erg jammer want Meeuwis was een goede voetballer toen hij de eerste maal bij VVV speelde, voordat hij naar Roda ging.

Meeuwis is voor geen enkele club een versterking, nou misschien voor een club in de Jupiler League. Compleet over zijn top heen en bakt er helemaal niks meer van. Ga lekker voetballen in de topklasse om af te bouwen ofzo, daar kunnen de clubs je nog wel gebruiken

Was een nuttige spelers, maar heeft zich naar mijn inziens onmogelijk gemaakt door te vertrekken met problemen bij VVV en Roda.
Als ik Willem 2 was, zou ik er vooral niet aan beginnen.

Volgens mij is elke speler een versterking voor Willem II. Ze moeten gewoon spelers gaan huren die niet aan de bak komen bij de subtop zoals Suk Hiariej of een van de vele miskopen van Feyenoord huren (vormer Goossens enzo)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren