Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Medelijden met Diks: ‘Hij stond al niet sterk in zijn voetbalschoentjes’

Laatste update:

Kevin Diks werd afgelopen zomer gehaald als versterking voor Feyenoord, maar de verdediger heeft nog niet weten te imponeren in De Kuip, zeker niet als centrale verdediger. Rinus Israël, voormalig aanvoerder en verdediger van de Rotterdammers, zegt in gesprek met NUsport dat de rol van centrale verdediger helemaal niet past bij de huurling van Fiorentina.

Giovanni van Bronckhorst posteerde Diks de afgelopen tijd in het centrum van de verdediging vanwege de blessures van onder anderen Jan-Arie van der Heijden, Sven van Beek en Eric Botteghin. Een slechte keuze, zegt Israël. "Ik vind het een beetje zielig voor die jongen. Hij stond al niet sterk in zijn voetbalschoentjes door alle kritiek en dan moet hij ook nog een positie invullen die hij niet gewend is."

"Hopelijk kan hij eindelijk een keer een positieve indruk maken. Dat heeft Diks nodig", vervolgt de clubicoon van Feyenoord, die blij is dat Renato Tapia woensdagavond waarschijnlijk kan spelen tegen Shakhtar Donetsk in de Champions League: "Voor een centrale verdediger kan hij aardig voetballen. Maar tegen Napoli maakte hij wel een ketser omdat hij een hakje wilde doen. Hopelijk laat hij dat vanavond uit zijn hoofd."

Ben jij het met Rinus Israël eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat iedere Feyenoordsupporter Diks liever op de bank ziet (c.q. de tribune).

Toch zou ik het even voor de 20-jarige Kevin op willen nemen. Hij heeft in het begin van het seizoen toch een paar acties gehad waarvan ik dacht: Ja die jongen heeft wel wat. Voornamelijk tegen Willem 2. Die jongen speelt onder hoogspanning, mede door het (terecht) kritische legioen. Maar wat doet Gio? hij zet hem op een positie waar hij nog nooit gespeeld heeft. Een jongen als Geertruida heeft bij het legioen veel meer krediet, en ik kan mij niet voorstellen dat ze een jongen van varkenoord zo af zouden brandden.

Ik ben al met al blij dat Sven van Beek (bijna) en Tapia weer terug zijn. Want nu zullen we hem de komende tijd niet meer in een Feyenoord shirt zien. En misschien kan hij nu in alle rust werken aan het vinden van zijn vorm en vertrouwen. Want ik heb door de jaren heen toch best wel wat aardige dingen van hem gezien.

1 november 2017 om 15:06

Ja omdat hij tegen Willem 2 geen directe tegenstander had en dus amper hoefde te verdedigen. Zodra hij een directe tegenstander heeft bakt hij er niets meer van

1 november 2017 om 21:47

Zonder directe tegenstander bakt hij er ook niet veel van.

Op de rechtsback positie was het ook waardeloos.

Wachten is op open deur van Aad de Mos. Die jongen is niet goed genoeg. Dat ziet zelfs een leek. Laat hem dan toch met rust

Diks heeft het wel in zich om een goede voetballer te worden maar kan naar alle waarschijnlijkheid niet met de druk om gaan. Ben benieuwd of daar iets mee gedaan wordt bij Feyenoord. Het mentale aspect is over het algemeen belangrijker dan zijn kwaliteiten als voetballer.

Dat Diks niet goed genoeg is voor Feyenoord is wel duidelijk.... Maar waarom zo denigrerend met dat 'voetbalschoentjes'.... laat hem toch in zijn waarde

Van boosheid en teleurstelling naar medelijden. Kan niet erger worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren