Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘McClaren op weg naar de uitgang bij ontevreden Derby County’

Laatste update:

Steve McClaren zal volgens Sky Sports niet lang meer de trainer zijn van Derby County. De 54-jarige Engelsman is bezig aan zijn vijfde club en leidde Derby dit seizoen naar plaats acht in de Championship: de play-offs bleven net buiten bereik. Sportief gezien is de clubleiding van the Rams wel tevreden over McClaren, maar toch lijkt er een einde te komen aan de samenwerking.

/

De reden daarvoor is de weigering van McClaren, om publiekelijk aan te geven dat de interesse van Newcastle United in zijn diensten hem koud laat. In januari, toen Alan Pardew de club verliet, wilden the Magpies graag dat McClaren zou komen en vorige maand, toen de positie van John Carver zwaar onder druk stond, probeerde men het weer. McClaren zei echter tweemaal ‘nee’ en wilde zich helemaal richten op Derby.

De clubleiding verlangt echter méér van de trainer. Men wil dat McClaren hardop zegt dat hij niet geïnteresseerd is in Newcastle United en Derby nog lang trouw zal blijven. Die belofte kan en wil McClaren echter niet doen: op een dag zou hij namelijk graag weer werkzaam zijn in de Premier League. Zijn ‘starre’ houding kan hem de kop kosten, stelt Sky Sports. Er zou donderdagavond al een gesprek zijn geweest tussen McClaren en zijn zaakwaarnemer en directeuren Sam Rush en Mel Morris, om te praten over de voorwaarden bij een afscheid. Er werd echter geen overeenkomst bereikt.

McClaren heeft nog een contract voor twee seizoenen in Pride Park Stadium. Hij begon zijn loopbaan als trainer bij Derby County, als assistent. Na vier jaar (1995-1999) werd hij assistent van Sir Alex Ferguson bij Manchester United en vervolgens kreeg hij een rol als assistent-bondscoach bij Engeland. Daarna werkte McClaren zelfstandig bij Middlesbrough, Engeland, FC Twente, VfL Wolfsburg, Nottingham Forest, andermaal FC Twente en tenslotte dus Derby.

Als Derby County afscheid neemt van Steve McClaren, zou dat...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is dat achterlijk, hij mag toch gewoon naar de PL willen...

hahaha lijkt wel football manager, je moet schijnbaar uitspreken dat je niet wilt gaan, simpelweg aanbiedingen afwijzen mag niet.

22 mei 2015 om 20:49

Precies dit. Rare gang van zaken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren