Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marseille hoopt op schokeffect in beker en zet Real-icoon op non-actief

Laatste update:

Olympique Marseille is een van de grootste clubs van Frankrijk en Karim Rekik dacht dan ook aan een stap hogerop, toen hij afgelopen zomer van PSV naar Marseille ging. L’OM beleeft echter een verschrikkelijk seizoen en staat teleurstellend vijftiende in de Ligue 1. De clubleiding heeft dinsdag besloten om in te grijpen en hoofdtrainer Michel op non-actief te zetten.

/

De Spanjaard Michel, een icoon van Real Madrid, stond sinds augustus voor de groep bij Marseille. Hij werd destijds aangesteld als opvolger van Marcelo Bielsa. Onder zijn leiding won Marseille dit seizoen pas acht (!) competitiewedstrijden en na de jaarwisseling presteert de ploeg helemaal dramatisch. Sinds 2 februari werd er alleen twee keer van amateurs gewonnen, in de beker.

Het seizoen van Marseille zou nog enigszins gered kunnen worden met de Coupe de France, de Franse beker. Marseille staat in de halve finale en speelt woensdag tegen Sochaux. In de hoop op een schokeffect heeft Marseille nu dus besloten om Michel op non-actief te zetten; Franck Passi zal zijn taken op interim-basis overnemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Yes eindelijk is die nietsnut ontslagen! !!! Ik hoop nu op Rudi García van As Roma vroeger als nieuwe coach voor Olympique Marseille. Maar dit is geweldig dat die weg! Nu hopen dat Labrune ook nog wet gaat bij OM!!

19 april 2016 om 11:51

Rudi Garcia zou inderdaad een uitstekende keuze zijn! Met deze kern kan je zo veel meer doen!

Kleine kanttekening; Marseille heeft Payet, Imbula, Thauvin en Gignac.laten gaan deze zomer, best behoorlijk. Veel is er niet voor terug gehaald. Desondanks toch nog voldoende kwaliteit met Mendy Mandanda Batshuayi Nkoulou en Diarra. Beetje hetzelfde verhaal als Valencia, een dramatisch seizoen met een.beschamende plaats op de ranglijst.

Michel was ook ontslagen bij Olympiakos omdat hij ruzie had met de spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren