Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet niet of Chelsea mij echt wil, maar dan mag ik nog wel dromen’

Laatste update:

Olympique Marseille is bezig aan een wisselvallig seizoen, maar verdediger Dória maakt een uitstekende indruk. De enkelvoudig Braziliaans international heeft de aandacht van Chelsea getrokken, zo schreven diverse Franse media eerder deze maand. In de zomer van 2013 werd Dória ook al in verband gebracht met the Blues.

/

De 21-jarige mandekker vindt het vleiend om te lezen dat zijn naam in één adem met Chelsea wordt genoemd. "Ja, via sociale media heb ik het meegekregen", erkent Dória maandag bij Canal+. "Maar ik denk dat ik gewoon mijn werk moet doen. Of het waar is, weet ik niet. Ik weet niet meer dan jij. Maar dat moet niemand ervan weerhouden om te dromen. Chelsea is een van de grootste clubs van Europa. Ik ben blij met deze geruchten, maar het is belangrijker om goed te blijven spelen."

Dit seizoen is de jonge centrumverdediger een vaste waarde in het elftal van Franck Passi. Dória stond in acht van de negen competitiewedstrijden in het basiselftal. In 2014 kwam hij over van Botafogo, maar de Zuid-Amerikaan moest beginnen bij de reserves en werd later verhuurd aan zowel São Paulo als Granada. Het contract van Dória loopt door tot de zomer van 2019; Chelsea zou in januari al willen toeslaan.

Is Dória goed genoeg voor Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is gewoon een speler die ajax had kunnen halen, 2/3 jaar geleden. Zelfde geldt voor mammana die dacht ik bij basel speelt. Echt een toppertje in spe hoor

17 oktober 2016 om 19:35

Bij Lyon

17 oktober 2016 om 19:36

Ik hoor vaak 'ajax had hem moeten halen'. Ik kan dit soms wel begrijpen. Maar ajax kan niet elk talent of jonge speler aantrekken.. Niet bij elk talent dat redelijke potentie heeft en niet in de schijnwerpers van toppoegen staan betekent het dat ajax die moet halen.

17 oktober 2016 om 20:13

3 jaar geleden was om nog makkelijk in staat om te concurren met ajax qua niveau. Qua salaris hoger en qua competitie beter. Dus zijn stap naar om was logischer dan naar ajax in 2013 werd hij al in verband gebracht met alle topclubs ter wereld dus zou kansloos zijn geweest.
Zie om nooit meer spelen dus weet niet wat ik van hem kan verwachten was altijd een zeer groot talent en nu chelsea met 3 verdedigers speelt kunnen er nog wel 1 of 2 bij.

17 oktober 2016 om 20:15

Daarnaast heeft Ajax zelf ook de nodige talenten. En Sanchez doet hiervoor niet onder hoor.

17 oktober 2016 om 20:32

2/3 jaar geleden zat Ajax, helaas, niet zo intensief te scouten in Zuid-Amerika.
Dan wordt het al een stukje lastiger om ze te halen niet waar?

De Zuid-Amerikanen die nu zijn gehaald, komen uit de hoed van Veldmate.
Nu gaan ze een stuk intensiever scouten in Zuid-Amerika.

17 oktober 2016 om 22:55

Ze hebben Sanchez toch? Of moet Ajax 10 dezelfde spelers halen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren