Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Mario Götze tovert als vanouds en helpt Frankfurt naar halve finale DFB-Pokal

Laatste update:

Mario Götze heeft zich dinsdagavond onderscheiden bij Eintracht Frankfurt. De ex-middenvelder van PSV had binnen een tijdsbestek van twee minuten twee assists in huis op Randal Kolo Muani, die beide treffers voor zijn rekening nam in de kwartfinale van de DFB-Pokal tegen 1. FC Union Berlin: 2-0. Later op de dinsdagavond nemen Bayern München en SC Freiburg het nog tegen elkaar op in de andere kwartfinale. Woensdag worden de overige twee kwartfinales afgewerkt.

Bijzonderheden
De wedstrijd was elf minuten oud toen Frankfurt, waar ook Philipp Max aan de aftrap verscheen, de score opende. Een lange bal kwam terecht bij Götze, die een fraai, subtiel hakje in huis had op Kolo Muani. De Fransman kreeg een vrije doortocht richting doel en rondde koelbloedig af: 1-0. De supporters waren nog feest aan het vieren toen de tweede treffer van de avond viel. Dit keer had Götze een diepe bal in huis op de spits, die zag dat doelman Lennart Grill onnodig ver uit zijn doel kwam. Kolo Muani profiteerde vervolgens door via een lob af te ronden: 2-0. Ondanks vier wissels in het eerste kwartier na rust wist Union het tij niet meer te keren. Sheraldo Becker en Danilho Doekhi deden de hele wedstrijd mee.

Wedstrijdverloop
11' 1-0 Randal Kolo Muani (assist: Mario Götze)
13' 2-0 Randal Kolo Muani (assist: Mario Götze)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren