Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City verkoopt overbodige aanvaller voor 3,5 miljoen euro

Laatste update:

De wegen van Scott Sinclair en Manchester City scheiden definitief. Aston Villa maakt dinsdagavond via de officiële kanalen bekend dat de aanvaller, die sinds januari op huurbasis voor the Villans uitkomt, voor vier seizoenen is vastgelegd. Met de definitieve transfer van Sinclair is een bedrag van naar verluidt 3,5 miljoen euro gemoeid.

/

Sinclair, 26 jaar, maakte de afgelopen maanden een goede indruk in het tenue van Aston Villa. Hij deed in elf wedstrijden mee en was daarin goed voor drie doelpunten: tweemaal in de FA Cup en een in het competitiedebuut van Tim Sherwood op de bank van de club uit Birmingham. “Ik ben zo blij”, vertelt Sinclair op de clubsite. “Ik kijk nu al uit naar het komende seizoen. Het is voor een voetballer belangrijk om stabiliteit te hebben. Het is heel anders als je elke keer verhuurd wordt.”

Sinclair speelde in zijn loopbaan voor liefst twaalf verschillende clubs. In dienst van Chelsea werd de vleugelaanvaller liefst zes keer uitgeleend. Na twee seizoenen bij Swansea City maakte Sinclair in de zomer van 2012 de overstap naar Manchester City, waar hij uiteindelijk slechts negentien officiële duels speelde en ook komend seizoen geen toekomst had.


Scott Sinclair maakt Aston Villa sterker

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was nou iets voor ajax geweest. Als ie bij ons was opgeleefd hadden we een mooie wins kunnen pakken ,hij is nog vrij jong

19 mei 2015 om 20:34

Hetzelfde geldt voor psv, goede opvolger voor Depay. Was toen bij Swansea geweldig, maar zoals wel meerdere jonge voetballers kiezen ze voor het geld

20 mei 2015 om 02:29

Inderdaad met Aguero Bony en Dzeko voor je kan je lang wachten om speeltijd te krijgen, snap ook niet waarom hij niet eerder weg is gegaan..

19 mei 2015 om 20:35

Ajax zou hem nooit kunnen/willen betalen. In Engeland krijgt hij meer, ook omdat hij home-grown is.

19 mei 2015 om 20:55

De transfersom kunnen ze inderdaad wel betalen. Het salaris zal een ander verhaal worden.

19 mei 2015 om 21:15

Ik heb het dan ook over salaris..

19 mei 2015 om 20:36

Nóg een buitenspeler? We hebben Schöne, Fischer, El Ghazi, Kishna, Menig, Cerny, Acolatse en Meleg. En we hebben nog meer in de jeugd. We hebben wel genoeg buitenspelers.

19 mei 2015 om 21:21

Schöne?

20 mei 2015 om 08:54

Waarom dat vraagteken? We hebben Schöne...

19 mei 2015 om 20:40

Elke speler is iets voor Ajax volgens de "kenners" van Voetbalzone.. Waarom dan?

20 mei 2015 om 12:15

omdat ze dicht bib eto'o waren. sindsdien lijkt het alsof ajax zo n aantrekkelijke ploeg is, en ajax alles kan halen. het is maar goed dat eto'o niet naar ajax ging. en zoiets zal nevernooit gebeuren, als zelfs van de vaart al niet terug wil...

19 mei 2015 om 20:48

Kwa prijs een koopje inderdaad. Hij zal alleen geen genoegen nemen met 1 miljoen euro bruto per jaar. Dit soort gasten verdienen bij clubs als aston villa gewoon minimaal het dubbele, netto welteverstaan. Onhaalbaar voor Nederlandse clubs om te kopen.

19 mei 2015 om 21:51

Was het eerste wat ik dacht!

PSV had hier moeten toeslaan

Heb het eigenlijk altijd wel een veelbelovende speler gevonden. Lekker snel, behendig en goede dribbel. Vind het op zich wel een goeie stap voor hem om nog een paar jaar bij Villa te blijven. Beetje z'n niveau terugvinden en juist beter worden.

Ik dacht dat City juist problemen had met een voldoende aantal home grown spelers? Of valt hij niet in deze categorie?

Maar dat haalt niet weg dat hij natuurlijk tekort komt voor het niveau dat City nastreeft.

19 mei 2015 om 21:28

Sinclair zit al zo lang op de tribune of de bank bij City dat hij daar echt niet meer wil blijven.

Zeg nu niet allemaal dat Psv had moeten toeslaan. Ten eerste is het een Engelsman, die blijven liever in Engeland en Engelse clubs moeten en willen Engelse spelers graag hebben. Financieel zou Psv het nooit winnen van een Engelse club. Dan doel ik op het salaris.

19 mei 2015 om 21:36

Waarom zou PSV hier moeten toeslaan? Op basis van welke prestaties?

19 mei 2015 om 21:58

Op basis van welke prestatie is Guardado dan gehaald? Hij heeft het ook nergens gemaakt en bij PSV is het een topper

19 mei 2015 om 22:25

Sinclair zou in één klap (zowat) de beste van de Eredivisie zijn. Net zoals AZE onder mij ook al het voorbeeld geeft met Guardado.

Hahah wist nog dat ze dit een verbeterde walcott noemde. Is er niet uitgekomen helaas.

Hij kon kiezen voor het geld of voor jet sportieve aspect. We hebben gezien waar die voor koos.

Goede speler, goede aanwinst voor Villa. Sinclair had een paar jaar geleden gewoon bij Swansea moeten blijven, daar speelde hij alles, in plaats van 2 jaar te banken bij City.

19 mei 2015 om 20:47

Achteraf is het makkelijk he. Op dat moment kon ik die transfer zeker wel begrijpen.

19 mei 2015 om 21:17

Maar, zijn concurrenten waren onder andere Milner, Nasri, Silva, hij had natuurlijk kunnen weten dat hij geen basisspeler zou zijn. Maar voor een hoog salaris zou ik wel weer twee jaar bij City willen banken.

Toch goed dat City nu ook een keer aan verkopen denkt hij weg guidetti Boyata Rekik van de loonlijst jongens die duidelijk te kort komen. Misschien ook nog clichy Toure Dzeko Jovetic verkopen daarvoor maar 2 topspelers terug kopen en je hebt een sterker team en geeft je speler ook meer zelfvertrouwen en een echte kans op speeltijd. Plus je kunt dan 8 man schrappen van de loonlijst en dat ziet er altijd goed uit.
Dus ik zou zeggen
Sinclair
Boyata
Guidetti
Demicheles
Rekik
Milner
Toure
Clichy
Jovetic
Dzeko weg en daarvoor terug halen

Hummels
Reus
Sterking transfervrij
En eventueel een speler als Pogba niagollan Marchisio

19 mei 2015 om 21:07

Het is geen Fifa of Football Manager he.

En vergeet niet dat er eisen zijn voor homegrown players, dat is de enige reden dat spelers als Boyata en Clichy daar nog zitten. Bovendien hol je je selectie zo enorm uit. Als ik goed tel heeft City met jouw idee nog 2 keepers, 6 verdedigers, 7 middenvelders en 2 spitsen over. 17 spelers, dat kan gewoon niet als je in Engeland speelt. City speelt volgend seizoen minimaal 46 wedstrijden, en dan moeten ze gelijk uit de CL en beide bekers liggen. Je kan simpelweg geen 7 spelers inpassen in 1 transferperiode. Spurs en Liverpool hebben dat de laatste jaren laten zien.

19 mei 2015 om 22:14

Je weet dat al die aankopen niet kunnen vanwege de Ffp? En Sterling is niet eens transfervrij

19 mei 2015 om 22:25

Hij zei sterking ipv sterling,misschien doelt hij op een ander haha

Toch apart dat City Sinclair laat gaan, hij kwam duidelijk tekort oke. Maar City heeft een gebrek aan HG-spelers, dan is zo'n jongen toch mooi meegenomen.

Zo dit is eindelijk weer een een normaal bedrag! 3,5 miljoen voor een speler van Mancity heb ik allang niet meer gehoord geloof ik. Zou City nu eindelijk eens wakker worden en dit soort overbodige spelers verkopen. Je hebt er niks aan. Enige nadeel is wel dat je nu een Homegrown player wegdoet, maar dat zouden misschien de voortekenen kunnen zijn van het feit dat ze in de zomer Steerling of Clyne zouden gaan aantrekken. Nu nog hopen dat ze Rekik definitief van de hand willen doen zodat PSV zijn slag kan slaan!

wat zijn trouwens de sancties die je kunt krijgen als je de regels wat betreft homegrown spelers overtreedt?

En daar gaat de volgende home grown speler bij city... Woeiiii

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren