Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City schrapt Narsingh-alternatief definitief van loonlijst

Laatste update:
/

Manchester City schrapt opnieuw een naam van haar lange loonlijst. Pescara kondigt via de officiële kanalen de komst van Vladimir Weiss aan. De 22-jarige aanvaller tekent een contract voor één seizoen, met een optie voor extra contractjaren. Het is niet bekend wat de Serie A-club voor de Slowaak betaalt.

Weiss maakte als tiener de overstap naar de Eastlands, maar speelde slechts één Premier League-duel als Citizen. Hij werd tussen 2009 en 2011 aan Bolton Wanderers en Glasgow Rangers uitgeleend, met wisselend succes. Weiss speelde vorig seizoen op huurbasis voor Espanyol en werd de afgelopen malen diverse malen door PSV bekeken. Hij gold als alternatief voor Luciano Narsingh.

Weiss kwam tot 27 duels en twee treffers in de Primera División, maar Espanyol koos er niet voor om een optie tot koop te lichten. Pescara promoveerde vorig seizoen naar de Serie A.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pescara??!! Deze man kan makkelijk bij een middenmotor in Engeland spelen...
Misschien iets voor Sunderland of Swansea...

2 augustus 2012 om 19:15

Ik ben het met je eens. Kan zeker bij een middenmoter of zelfs bij Everton of iets dergelijks spelen. Hij is een goeie speler met potentie maar bij City gaat hij het niet maken. Swansea heeft hem niet nodig want met Dyer en Sinclair heb je al eerste team klanten en daarachter nog Gower en Guzman.

2 augustus 2012 om 19:16

Dat vind ik ook! Is toch een veelbelovend talent die volgens mij een aardige prestatie had neergezet. Sportief gezien vind ik Pescara ook niet echt een stap vooruit..

2 augustus 2012 om 19:18

Misschien iets voor Sunderland of Swansea? Hij heeft volgens de tekst al getekend bij Pescara.

2 augustus 2012 om 19:31

Tja, Pescara heeft geld nu Verratti aan PSG is verkocht. Al blijft het verder opmerkelijk, want Pescara wordt waarschijnlijk geen hoogvlieger in de Serie A. Maar bij Pescara gaat hij Verratti doen vergeten, al wordt dat heel moeilijk.

jammer dat Weiss nu naar Pescara gaat
was iets voor Feyenoord geweest

2 augustus 2012 om 19:24

Waarom voor Feyenoord? Die hebben net Elabdelaaoui ofso gekocht en hebben al Schaken, Cisse en Cabral voor de zijkanten!

2 augustus 2012 om 19:25

Schaken,cisse en cabral zijn feyenoord-onwaardige spelers.

2 augustus 2012 om 19:31

Haha Cisse was anders wel veruit de gevaarlijkste van het elftal tijdens de hele voorbereiding en tegen Kiev!

2 augustus 2012 om 22:42

Cissé is lange tijd met een teenblessure eruit geweest ja. Speelt nu ook op bredere schoenen (wat die eerst niet wilde, met zijn gekleurde schoentjes blabla) en nu is die fit. Presteert die ook meteen. Cissé is echt wel een goede speler hoor. En zeker wel Feyenoord waardig.

Schaken was vorig jaar na Guidetti de gevaarlijkste man voorin. Leverde genoeg goede voorzetten en assists...

Cabral is dan wel een geval apart. Heeft af en toe en goed schot in de benen maar het lijkt meer geluk dan wat dan ook. Net niet geval..

Kwam gewoon te kort voor City. Pescara is een mooie club voor hem.

Misschien wel een slimme zet van Weiss, voor 1 jaar tekenen bij een kleine club waardoor je het jaar erna voor veel tekengeld naar een topclub kan.

Het is wel een talent, ik heb hem een aantal keer zien spelen, en hij speelde niet onaardig. Slimme zet van hem, een jaar naar een kleine club waar hij veel speeltijd krijgt en daarna naar een topclub.

Lekker suggestieve en misleidende kop weer, waarom doet Voetbalzone dat toch altijd? Net alsof Narsingh ooit in de belangstelling van Man. City heeft gestaan...

2 augustus 2012 om 21:37

@ Blikje

Misschien even goed lezen. Als Narsingh niet naar PSV zou komen was Weiss 1 van de gegadigde om die plek op te vullen.

Dus in die zin was hij een Narsingh alternatief.

City moet even de bezem door de selectie halen. Salarispost is te groot en daardoor had City denk ik een groot verlies geleden.

Slimme zet van Weiss om maar een contract van 1 jaar te tekenen. Hij is nog zeker niet uitgeleerd en kan misschien in de toekomst bij een leuke club spelen.

Deze jongen kon beter naar clubs als Everton gaat i.p.v Pescara . Deze jongen kan echt wel goed voetballen, maar hij komt tekort voor City.

Lijkt op eerste gezicht een domme stap, omdat Pescara nou niet echt een goede ploeg is en de kans groot is dat ze weer degraderen. Maar hij heeft voor één jaar getekent, dus als hij nu een heel goed seizoen speelt heeft hij de clubs voor het uitkiezen. Dit zal dan veel tekengeld opleveren.

'narsingh-alternatief '? Hoe omslachtig kun je Weiss omschrijven? De Slowaak maakt de overstap naar Pescara. Van de loonlijst schrappen...

On: Deze vrijwel anonieme club stijgt plots qua aanzien. Na de transfer van een Italiaans toptalent maakt nu de Slowaak juist de overstap naar Pescara. Benieuwd wat ze kunnen presteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren