Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City mengt zich in strijd om Rice; twee ‘enorme biedingen’ verwacht

Laatste update:

Manchester City gaat een openingsbod uitbrengen op West Ham United-middenvelder Declan Rice, zo meldt David Ornstein namens The Athletic. Arsenal zag eerder deze week een bod van 90 miljoen pond inclusief bonussen, omgerekend zo’n 105 miljoen euro, op de Engels international door the Hammers afgewezen worden. Rice en Mateo Kovacic moeten het middenveld van City versterken nu Ilkay Gündogan voor een transfervrije overgang naar Barcelona staat.

The Athletic meldde eerder deze maand al dat City overwoog om West Ham te benaderen voor een transfer van Rice. Een officieel bod zal nu daadwerkelijk volgen. Rice's contract bij West Ham loopt medio 2024 af, al heeft de club nog wel een eenzijdige optie om deze verbintenis met een jaar te verlengen. David Sullivan, voorzitter van West Ham, zei na de winst van de Conference League echter dat hij verwachtte dat Rice zijn laatste wedstrijd voor de club had gespeeld. Bovendien wil de middenvelder zelf ook een toptransfer maken.

Met het aanstaande openingsbod gaat City de concurrentie aan met Arsenal. Voor manager Mikel Arteta heeft de komst van Rice deze zomer de hoogste prioriteit. The Gunners zagen woensdag een bod van 105 miljoen euro afgewezen door West Ham. De verwachting is dat de clubs elkaar op de korte termijn alsnog gaan vinden. City hoopt de directe concurrent echter de loef af te steken. Volgens Sky Sports kan West Ham donderdag twee enorme biedingen voor zijn sterspeler verwachten.

Rice, kind van de club bij the Hammers, speelde de afgelopen jaren maar liefst 245 officiële wedstrijden voor de Engelse middenmoter. Daarin was hij goed voor vijftien doelpunten en dertien assists. Bij West Ham groeide Rice tevens uit tot een gewaardeerd international, die op meerdere eindtoernooien als basisspeler werd gebruikt. Bij Arsenal geldt Rice als mogelijke opvolger van Granit Xhaka, die aast op een transfer naar Bayer Leverkusen. Bij City moet de Engels international het gat opvullen dat Gündogan achter gaat laten met zijn transfer naar Barcelona. Daarnaast maken the Citizens ook werk van de komst van Kovacic, die voor minimaal 29 miljoen euro overkomt van Chelsea.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Het zou wel heel spijtig zijn als we naast Rice en Caicedo zouden grijpen. Ik hoop dat we City aftroeven in deze bidwar, maar ik vraag me wel af wat het gaat kosten. Als 105 miljoen euro al niet genoeg is...

22 juni 2023 om 12:57

Jaa Rice is goed maar 100+ is gek. Hele markt is verziekt jammer genoeg en daarbij is hij ook nog jong en engels dus snap waar die prijs dan vandaan komt. Er gaan ook te veel middelmatige spelers voor heel veel weg dus niet gek dat West Ham het uiterste wilt hebben

22 juni 2023 om 13:22

Er zullen vast toch wel nog wat opties zijn voor die positie ?

22 juni 2023 om 14:14

Echt he Rice is nooit meer dan 100 miljoen waard. Genoeg andere goede en goedkopere opties.

22 juni 2023 om 14:32

Welke zijn er dan en waarom zijn dat goede alternatieven?

22 juni 2023 om 14:40

Jullie mogen Rice hebben. Ik heb liever niet dat City 100m biedt op Rice

22 juni 2023 om 14:43

Ugarte (Sporting), Kone (Gladbach), Thuram (Nice), Zubimendi (Sociedad) allemaal veel goedkopere opties met enorme potentie.

22 juni 2023 om 14:47

Zijn allemaal goede opties maar het is maar de vraag hoe snel zij er staan in de PL. Rice kent de competitie door en door en is bewezen. Wij hebben al genoeg jonge talenten dus zie liever iemand met wat meer PL ervaring.

22 juni 2023 om 14:53

Kaiser roept maar wat.

22 juni 2023 om 15:01

Er wordt op namen gevraagd theroscoe. Snap dat je jaloers bent op mijn voetbalkennis. Er zijn maar weinig mensen die zoveel wedstrijden kijkt en alles zo goed volgt als ik zelf. Niet voor niks dat ik met een voetbal (pub) quiz altijd dik 1ste wordt. Vroeger had je een spel playlikeachampions ook daar waren we altijd een grote kampioen. Mijn gebruikersnaam op VZ doen we ten alle tijden eer aan.

22 juni 2023 om 15:10

Wauw, jij hebt niet eens plek voor veren van anderen

Doet het vast heel goed bij de vrouwtjes al die kennis

22 juni 2023 om 15:12

Onana van Everton, Lavia van Southampton bijvoorbeeld.

22 juni 2023 om 15:13

Ik wil je OSM historie eerst zien voordat ik dit kan geloven Kaiser

22 juni 2023 om 16:17

Doe ook regelmatig mee aan een voetbalquiz… zie je de uiteindelijke winnaars steevast voor de quiz nog hun dikke mappen met allerhande info doorlezen😂

DerKaiser is er dus ook zo eentje…😉 snap niet dat je daar trots op bent.

Top 10 op parate kennis of winnen door alles van buiten te leren? Doe mij maar de top 10 dan, wat me meestal wel lukt.

En de namen die jij opnoemt zijn logische namen ( niets wat je niet snel in FM kan vinden) maar geen enkele is PL proven. Vandaar Rice of Onana prima opties zijn.

Wel met je eens dat Rice te duur is… maar is dan ook de beste optie.

22 juni 2023 om 18:05

Derkaiser Potentie das idd goede woord. Vind t ook veel en moet ook maar blijken maar met Rice heb je gewoon met redelijke zekerheid een echte aanwinst binnen.

22 juni 2023 om 12:59

Zelfs als Rice niet doorgaat zie ik Arsenal Caceido niet meer halen. Naar verluidt vraagt Brighton meer dan 100 miljoen pond. Ik begin nu wel een beetje te zweten mbt de transfer van Rice. Zal niet de eerste keer zijn dat een bijna 'done deal' toch niet doorgaat. Aan de andere kant heb ik het gevoel dat hij graag naar Arsenal wil en dat het moeilijk wordt voor City om hem nog te kapen. Bij Mudryk dachten allemaal ook dat het wel rond zal komen.. we gaan het zien

22 juni 2023 om 13:07

Rice wil alleen naar Arsenal heeft ie aangegeven. WHU zal alles doen om clubs tegen elkaar uit te spelen, maar denk niet dat het gaat lukken omdat dus Rice alleen naar Arsenal wil. Komt wel goed.

22 juni 2023 om 13:08

Mudryk is natuurlijk wel een iets andere situatie. Deze wilde graag naar Arsenal maar vooral graag weg uit een land waar oorlog gevoerd werd. Arsenal had veel tijd nodig om de transfer rond te maken terwijl het voor Chelsea allemaal net wat makkelijker ging.

22 juni 2023 om 13:13

Als arsenal er te lang over doet met hun biedingen wat nergens op slaat kijk ik er niet van op als rice zegt zoek het maar uit ik ga naar city.

22 juni 2023 om 13:17

Als een speler zegt dat ie maar naar 1 club wil is het juist onzin om als die club te gaan overbieden toch?
Het hangt van Rice zelf af, hij is akkoord met Arsenal en heeft aangegeven graag in Londen te willen blijven en CL te willen spelen. Als het Chelsea (met CL voetbal) was die voor hem kwam zou ik me meer zorgen maken. Hij heeft Bayern ook al boven ons afgewezen. Ligt natuurlijk in een ander land, maar geeft wel aan dat hij ons aantrekkelijk genoeg vindt.

Plus is het zo dat Rice nu op vakantie is en voor begin juli niet terug is, dus voor die tijd zullen er nog genoeg verzinsels en roddels de lucht in komen.

22 juni 2023 om 13:18

Nou ik denk dat die naar City gaat. Hebben gewoon meer te bieden. Behalve London. We zullen het zien. Ben er bang voor.

22 juni 2023 om 13:23

Als je al sinds januari met deze speler bezig bent en je hebt het zover laten komen dat andere clubs zich kunnen mengen doe je iets niet goed. City zou niet komen als ze wisten dat ze kansloos waren, city maakt gewoon kans op rice net zoals arsenal. Als rice gevoel krijgt dat arsenal niet serieus is in hun onderhandelingen verbaasd het me niet als hij naar city vertrekt. Hoe kan je wel te veel voor havertz betalen maar doet moeilijk om 10 15 miljoen voor rice.

22 juni 2023 om 13:25

Helemaal eens 030. Lijkt heel vaak dat Arsenal niet slagvaardig kan zijn. Je gaat een paar keer langs bij Whu en dan maak je het in april gewoon rond. Zou mij niet verbazen als het nog mis gaat, juist omdat het zolang duurt. Maar we wachten nog even af

22 juni 2023 om 13:27

Dit is wel een beetje wat er mis is met onze fanbase, zodra er maar iets van een bericht naar buiten komt dat niet in ons voordeel spreekt staat iedereen te stuiteren. Geen composure, niets.

Toen Wenger er nog zat kwamen de eerste serieuze berichten pas half augustus naar buiten, nu zitten we nog in juni en we zijn serieus in de markt voor Rice, Timber, Lavia en hebben Havertz al binnen.

22 juni 2023 om 13:30

Het duurt gewoon te lang samcro, je bent sinds januari bezig je weet dat deze speler gewild is. Edu denkt hij heeft gezegd london en wil naar arsenal dus ik ga proberen zo goedkoop mogelijk hij heeft z'n woord toch al gegeven. City is een ander kaliber vergeleken met arsenal. Dan is het terecht als je als fan Jr zorgen gaat maken als je city binnen laat treden.

22 juni 2023 om 13:37

@samcro, toen Wenger er zat haalde je elk naar CL. Dit jaar voor het eerst sinds lange tijd ook weer, maar heb je te veel betaald voor een speler van een club die 12e is geworden, word je gekoppeld aan wederom een dure aankoop van de degradant, iemand die geen top jaar heeft gehad bij Ajax en deze overpriced speler van WHU. Na het mislopen van Mudryk en deze berichten snap ik de fans wel.

22 juni 2023 om 13:40

We lopen toch lang genoeg mee om hier beducht op te zijn? Ook voor Mudryk waren er situaties waarbij Arsenal door goed scouten hun ideale target hadden, maar dat we een knock-out kregen van het grote geld.

22 juni 2023 om 13:40

Het duurt voornamelijk te lang door WHU en niet door Arsenal denk ik. Ik denk dat Edu voornamelijk vast houdt aan de gekozen strategie; deze speler is max dit waard en dat is dan ook ons uiterste bod.

In dit geval is Rice al lang rond met Arsenal en van wat ik gelezen heb zijn ze met WHU ook op een haar na rond, maar gaat het alleen nog om het aankleden van de betalingen (hoogtes en frequenties van termijnen etc).

22 juni 2023 om 13:44

-Karn-
Zulke opmerkingen zeggen mij alleen maar dat je niet ver genoeg kijkt. Lavia is een geweldig talent met zowat de beste stats van de PL en al helemaal U21. Havertz moet unlocked worden, dat kan Arteta. Timber heeft al laten zien wat ie kan en zal bij Arsenal meer in zijn kracht gebruikt worden - dus niet als cb. Rice is een transformatieve aankoop, die een duidelijk statement maakt. Daarbij zijn het profielen die we heel goed kunnen gebruiken.

Het moet allemaal nog rond komen, maar dat we eind juni al zover zijn dat 4 spelers naar ons willen komen en niet afwachten wie er allemaal nog meer komen zegt mij genoeg.

22 juni 2023 om 13:45

Laten we zegge dat WHU teveel wilt en arsenal zich terugtrekt wie ga je als vervanger aantrekken? Je hebt je zelf terug getrokken van caicedo en hebt chelsea gefinancierd ervoor.

22 juni 2023 om 13:45

Wel meer dan alleen London. Hij is ook hele goede vrienden met Saka en Ramsdale. Zijn laatste insta post met Saka zegt ook wel wat.

22 juni 2023 om 14:13

Bayern gaat nooit meer dan 100 miljoen betalen voor Rice laten we wel wezen.

22 juni 2023 om 14:23

@samcro

Ik heb wel vertrouwen in Arteta en transfers op zich, maar ook nog wel vraagtekens bij sommige aspecten. Ik merk dat jij over elke transfer altijd 500% positief bent. Dat is natuurlijk mooi. Ik vraag mij alleen altijd heel erg af of jij ook realistische verbeterpunten/kritiekpunten hebt? Het komt soms een beetje vreemd op mij over dat letterlijk alles wat Arsenal/arteta doen, door jou als iets geweldigs wordt gezien. Zelfs als wij switchen van target 1 naar target 3, dan nog is alles positief en zo bedoeld. Dat vind ik persoonlijk soms niet zo realistisch.

Ik snap de ideeën achter de transfers grotendeels wel. Ik vind alleen wel dat er ook aardige risico's kleven aan een deel van de targets. En die vind ik in sommige gevallen op een gespannen scheidslijn zitten van wel of geen succes. Havertz zie ik zijn talent zeker en hij kan goed zijn. Maar die 'kan' is wel relatief groot. En dan vind ik het persoonlijk bizar dat wij Chelsea bijna het geld gaan geven dat zij zelf hebben betaald in 2020, terwijl Havertz 3 jaar bij Chelsea niet geweldig heeft gepresteerd.

Idem voor Timber dan. Die heeft een bagger seizoen bij Ajax erop zitten. En daar willen we dan 40-45 miljoen voor neerleggen. Dit terwijl hij ook bepaalde tekortkomingen heeft, die hij in de Eredivisie al laat zien. Laat staan in de PL. Hij is in mijn optiek nog niet klaar voor die stap. Plus ik vraag mij heel erg af waar wij hem dan zien spelen. Er zijn sommigen die hem als CVM zien. Daar heeft hij echter nooit gespeeld, dus dat is een grote gok. En als inverted rechtsback vind ik hem niet dermate geweldig eigenlijk. In ieder geval in de wedstrijden bij Oranje vond ik hem als back nooit sterk. Dat is dus ook nog een aardig risico.

Met Rice maak je in mijn optiek een hele sterke transfer, die helaas wel schrikbarend duur is. Maar die kan zo in de basis. En Lavia ben ik wel van gecharmeerd. Die heeft in mijn optiek wel de aspecten om te slagen in de PL op zijn eigen positie.

Ik zou alleen liever bijvoorbeeld Fresneda als back zien en dan een ''echte'' CV als vervanger van Holding. Dat klinkt wat lullig naar Timber toe, maar je snapt denk ik wel wat ik bedoel. Je zegt zelf ook al: Timber niet als CV. Dat heb ik toch liever anders eigenlijk.

22 juni 2023 om 14:38

Ik had mijn bedenkingen bij Haverz, die zijn nog niet volledig weg maar ik heb wel gezien wat hij voor ons kan betekenen. Ik ben nu eenmaal niet het type die te lang blijft sippen om gemiste targets. Ook als Rice niet doorgaat, zal ik ervan balen zoals ik ervan baal dat Caicedo niet door gaat, maar moet ik daar dan in blijven hangen of het elke keer opnieuw benoemen?

Ik heb vertrouwen in Arteta, vanaf het begin af aan gehad toen niemand in hem geloofde en ik denk nog steeds dat we onder hem de CL gaan winnen.

En wat er voor spelers betaald wordt doet me echt niks, het is niet mijn geld en als wij daardoor niet in de problemen komen als club waarom zouden we dan moeilijk doen? Ik zie geen enkele City of Chelsea fan moeilijk doen, ondanks dat daar niet alles volgens de regels gebeurt, waarom zou ik dan zeuren over 100mio voor speler X en 200mio voor speler Y. Het kan zomaar zijn dat morgen naar buiten komt dat we voor Mbappe in de markt zijn voor 200mio, zou er dan ook iemand zeggen 'nee niet doen!' ?

22 juni 2023 om 14:50

Rice heeft dus nu aangegeven dat hij ook naar City wil. Arsenal treuzelt gewoon weer en zijn dan wel bezig met een flop als Havertz waar ze naar mijn mening, teveel voor betalen. Pak dan gewoon door of schakel. Als Rice nu naar City gaat dan mag Edu ook de deur worden gewezen. Man verkloot letterlijk elke grote deal..

22 juni 2023 om 15:20

Dat snap ik Samcro. Dat bedoel ik ook niet specifiek. Ik zeg ook niet dat je er in moet blijven hangen. Ik zie alleen je nooit hier een kritische noot richting Arsenal, Arteta en Edu plaatsen. Blijkbaar heb je die overwegingen wel, maar aangezien je die nooit post lijkt het soms nogal ongeloofwaardig hoe je overkomt qua dat alles positief is. Als Arsenal van target A naar target C gaat, is dat volgens jou geweldig. Dat is vooral waar ik op doel. En dat gekoppeld aan sommige over-enthousiaste uitspraken, maakt dat er soms heftig op jou gereageerd wordt. Terwijl dat dus in mijn optiek onnodig is.

Het zal mij uiteindelijk ook een zorg zijn hoeveel we uitgeven. Echter weet jij net zo goed als ik dat Arsenal geen ongelimiteerd budget heeft. Er is een transferbudget en vetrekkende spelers kunnen ook nog geld opleveren. Dus de individuele prijzen van spelers maken inderdaad niets uit. Maar Arsenal heeft bepaalde posities die versterkt moeten worden. In die relatie maakt geld dus wel uit in mijn optiek. Want als wij straks alleen Rice en Havertz halen en daarmee ons volledige budget eruit knallen, waardoor je andere targets niet kunnen halen, dan is het dus wel relevant of je ''te veel'' betaald voor een individuele speler.

Geruchten betekenen namelijk niet dat we die spelers ook daadwerkelijk binnen weten te halen. Dat zie je vaak genoeg. Als we voor Rice 110 betalen, voor Havertz 70-75 neerplempen, voor Timber 40-45 en voor Lavia ook 40-45. In welke transferperiode gaat dat lukken?

22 juni 2023 om 15:26

Nketiah, Xhaka, Partey en Holding moeten toch ook zowat 100mln opleveren lijkt mij.

22 juni 2023 om 15:29

Bayer betaalde 80 miljoen voor hernandez die zwaar door de mand gevallen is. Nou gaan we niet doen alsof bayern geen groot geld uitgeeft. Die plunderen de hele bundesliga leeg.

22 juni 2023 om 15:35

Elke club koopt spelers weg bij andere teams in een competitie. Arsenal koopt weer spelers weg van een West Ham. Ajax van een AZ.
Zo gaat dat. Niet zo piepen joh.

22 juni 2023 om 15:43

Als we eerlijk met elkaar zijn gaat bayern wel een level verder vergeleken met andere clubs, laten we realistisch wezen wat moet bayern nu net een laimer? Die gaat er een jaar paar wedstrijden spele om vervolgens weer terug naar de subtop te gaan in de bundes.

22 juni 2023 om 15:55

Ja en wat moest een City nou met een Philips en nu met een Rice? Een transfervrije speler die op meerdere posities uit de voeten kan is altijd handig om erbij te hebben.

22 juni 2023 om 16:15

Dat vraag ik mij dus af Gooner4. Xhaka wordt gepraat over 18 miljoen. Voor Holding ga je minder krijgen dan dat. Dan moeten Nketiah en Partey gezamenlijk ongeveer 72 miljoen opleveren. Dan hoop ik dus dat Nketiah voor een dom hoog bedrag verkocht wordt, anders gaat dat niet lukken..

22 juni 2023 om 16:22

@Jackie: als Rice niet doorgaat ( persoonlijk vind ik 100 miljoen wel erg veel), dan lijkt Onana me een prima alternatief. Voetballend misschien minder dan Rice maar meer (duel)kracht en gif, iets wat ze bij Arsenal wel kunnen gebruiken. En voor 60-70 miljoen op te pikken bij Everton.

We kunnen, bijna, Lavia en Onana ophalen voor de prijs van Rice. Maar Rice is wel een topper… maar ze mogen nu wel gaan doorpakken. Als ze Rice echt willen dan zal het op die 5-10 miljoen meer,dan ook niet meer aankomen.

22 juni 2023 om 16:25

Mocht je bv Lavia en/of Onana binnenhalen, dan moet je wel nog een meer aanvallend ingestelde middemvelder erbij hebben die de rol van Xhaka kan vervullen. Er schieten wel eens wat namen door mijn hoofd, maar op de momenten dat ik ze wil opnoemen zijn ze weg.. haha. Type Gundogan i.i.g.

22 juni 2023 om 16:27

Holding is ook Engels he, dus wie weet. En tja, ik mag hopen dat je voor Partey en Nketiah 70 binnen kan halen. Partey zou ak 30/40 kunnen zijn en Nketiah is jong, Engels en een lang contract. Zie een West Ham ofz echt wel 40/50 neerleggen.

22 juni 2023 om 16:27

ESR en Havertz toch voor de plaats van Xhaka? Met de wetenschap dat deze ook op de plek van Ode kunnen spelen en Havertz zelfs in de spits als het moet.

22 juni 2023 om 15:03

Volgensmij had west ham aangegeven 120 miljoen te willen

Bye bye Phillips. Maar wat worden die homeground spelers toch bizar duur verkocht.

22 juni 2023 om 13:05

Wel echt een probleem voor het Engelse nationale elftal en de clubs aan het worden, flinke schaarste aan goede Engelse voetballers. EURO U21 is deze week begonnen en als je dan kijkt naar de selectie van Engeland t.o.v. andere grote landen is het best wel een beschamende selectie.

22 juni 2023 om 13:15

Engeland stond 2 jaar geleden nog gwn in de EK finale

22 juni 2023 om 13:18

Even mezelf herstellen. Het is geen beschamende selectie qua spelers en de clubs waar ze voor spelen, maar als je ziet hoeveel minuten die spelers daadwerkelijk hebben gemaakt dan valt dat toch wel tegen. Andere landen hebben selecties waar ze alle 11 vrijwel alle wedstrijden hebben gespeeld. Bij Engeland U21 zitten er heel veel gasten bij die maar de helft hebben gespeeld of enkel mogen invallen. De spelers met veel minuten zijn allemaal al 22/23 of spelen in Championship.

22 juni 2023 om 13:29

EURO U21 was maar een voorbeeld. Door het massale geld in de Premier League kunnen clubs volwaardige teams kopen en ze een nieuwe positie in moeten vullen dan is de kans natuurlijk groter dat ze een nieuwe speler kopen dan jeugd door laten breken. Nu zijn ze zo ver dat er te weinig Engelse spelers beschikbaar zijn, maar ze nog wel aan bepaalde homegrown-regels moeten voldoen. Percentage buitenlanders in de Premier League is 70% en er spelen amper Engelsen in andere grote competities. Zelfs in de Championship is 50% buitenlands. Ter vergelijking: andere grote competities schommelen tussen 45-50 procent.

22 juni 2023 om 13:29

Hij heeft het ook voor de euro U21. De aanwas is gewoon minder

22 juni 2023 om 14:11

De generatie die nu zo goed presteert won in de jeugd (een jaar of 6-10 geleden) alles wat er te winnen valt - Wk's Ek's U17, U19, U20 etc. Het kan natuurlijk niet altijd feest zijn.

Manchester city heeft laatst toch al Phillips gekocht. Wat moeten ze dan met Rice? Ik neem aan dat ze hem niet zien als vervanger van Gündogan.

22 juni 2023 om 12:56

West Ham is geïnteresseerd in Phillips. Die zal dan de andere kant op gaan verwacht ik.

22 juni 2023 om 12:56

Ze willen gewoon Arsenal in de weg zitten, hoop oprecht dat Rice in London blijft

22 juni 2023 om 14:42

Ik heb ook liever Phillips erbij houden i.p.v. 100m voor Rice

Kom op Arsenal.. nog even een paar miljoen erbij dan maar. Deze speler moeten we echt binnenhalen, zeker wanneer Partey naar SA vertrekt later in de transferzomer.

22 juni 2023 om 13:02

Zou wel jammer zijn als Partey vertrekt, misschien dat het te maken zal hebben met zijn rechtzaak? Als die dan toch schuldig wordt bewezen wil je daar natuurlijk niets mee te maken hebben. Partey zou anders echt wel een sterkhouder kunnen zijn de CL

Als City denkt dat ze hem kunnen overtuigen dan moeten ze het zeker doen, maar ik heb het gevoel dat ze hun tijd een beetje verdoen. Natuurlijk ga je naar Manchester City als je tussen de twee teams kunt kiezen, de enige reden om het niet te doen is de voorkeur die je kunt hebben voor de stad Londen tov de stad Manchester.

22 juni 2023 om 13:46

Er is nog een reden, Arsenal is een veel mooiere club met veel meer supporters. Vooral in Engeland gewoon een veel grotere club. Los daarvan kan het bij City volgend seizoen alleen maar minder gaan.

22 juni 2023 om 13:50

Mooier is subjectief. Als hij prijzen wilt pakken kan hij toch echt beter naar City gaan dan Arsenal, al vind ik dat ze goed aan het investeren zijn. Arsenal gaat het iedereen weer moeilijk maken volgend seizoen.

22 juni 2023 om 13:53

Denk dat de dominantie van city stopt wanneer pep ermee kapt.

22 juni 2023 om 14:45

Vooral in Engeland inderdaad. Internationaal verscheelt het allemaal weinig als je puur naar de social media cijfers kijkt. Al geeft dat vooral een beeld van de jongere generatie tot een jaar of 35 schat ik in. Real en Barca steken er met kop en schouders boven uit, gevolgd door United en daarna komt de rest van de PL top, Juve, PSG en Bayern (puur gebaseerd op social media cijfers)

22 juni 2023 om 14:11

Wat dacht je van speeltijd? Hij heeft ook gezien hoeveel speelminuten Philips maakt. Rodri is de beste op zijn positie.

22 juni 2023 om 17:24



@arsenal890, verschil is, Philips kwam erbij toen niemand vertrok en het middenveld stond toen al helemaal goed. Gundogan vertrekt nu. Die heeft bijna 4000 minuten gespeeld die overgenomen moeten worden.

Rice wilt zelf in Londen blijven. Maar goed, zo hoor je wel vaker verhalen wat toch nog verandert. Hopelijk pakt Arsenal snel door.

22 juni 2023 om 13:06

Fabrizio meldt zojuist dat Rice open staat voor beide teams, gaat nog leuk worden dit.

22 juni 2023 om 14:13

Als hij bankzitter wilt worden moet je naar City. Is precies hetzelfde als met Caicedo. Eerst zeggen van ja ik wil alleen clubs met CL en dan ga je naar Chelsea. Nu met Rice hetzelfde alleen dan over Londen.

22 juni 2023 om 14:26



Tja, is dat zo arsenal890? Zou Rice bankzitter worden? Gundogan gaat weg. Dus er is een basisplaats beschikbaar. Bij ons praten we over dat Rice op de plek van Xhaka kan. Waarom zou Rice dan niet op de plek van Gundogan kunnen? Dan is er in mijn optiek dus gewoon een reã«le kans op een basisplaats bij City voor Rice. En we moeten als fans ook eerlijk zijn. Als City serieus in de markt is voor Rice, dan maken wij als Arsenal zijnde simpelweg minder kans.

Grotere kans bij City op alle hoofdprijzen.
Hoger salaris bij City.
Verwaarloosbaar verschil in kans op een basisplaats en dus speeltijd.
City legt zonder moeite de gewilde transfersom op tafel.

22 juni 2023 om 14:42

City heeft nog Kalvin-Philips en hij speelde amper. Grealish moest ook eerst een jaar knokken voordat hij een basisplaats heeft.
City wilt Rice naar mijn mening zodat Arsenal niet sterker wordt. Ik geloof niet dat City Rice wilt hebben omdat zij een gat in de selectie hebben zoals Arsenal.
De vervanger voor Gundogan hebben zij al en dat is Kovacic. Rice moet het uitvechten tegen Stones en Kalvin-Philips voor de plek naast Rodri.

22 juni 2023 om 14:44

Ik denk niet Rice de vervanger is voor Gündogan. Totaal verschillende types. Daarvoor hebben ze kovacic ook al gehaald Rice zal de vervanger worden van Philips. En dat betekent back up.

22 juni 2023 om 15:25

Misschien zie ik het compleet verkeerd hoor, maar City speelt Rodri - Gundogan - De Bruyne als middenveld. Stones op het middenveld is pas iets van de laatste 5-10 wedstrijden van het seizoen. Misschien zelfs minder.

Als Kovacic de vervanger is van Gundogan en Rodri en de Bruyne blijven. Hoe werkt dan je laatste zin? De plek naast Rodri is de plek van Gundogan namelijk...

22 juni 2023 om 15:27

Dat kan arsenal890. Maar dan halen wij hem ook om de verkeerde reden. Van alles wat ik lees halen wij Rice als speler die op de plek van Partey en op de plek van Xhaka kan. Xhaka speelt more or less zoals Gundogan bij City speelt. Waarom kan Rice bij ons dan wel Xhaka vervangen maar bij City niet Gundogan? Het is namelijk dezelfde rol, alleen is Gundogan beter dan Xhaka.

22 juni 2023 om 15:46

Arsenal890, daarom moet je als club snel handelen als je persoonlijk akkoord bent want je woord geven betekent geen reet in deze wereld. Edu denkt gebakken te zitten omdat rice 'zijn woord' gegeven heeft. Als city komt komen ze met een bod waar WHU serieus over na gaat denken ipv die lowball die edu al weken gooit.

22 juni 2023 om 22:26

@Jackieboy10
Het zou best kunnen dat Rice moet concurreren met Rodri en Kalvin. En dat Kovacic de positie inneemt van Gundogan.
Rice zou ook de rol kunnen vervullen van Stones. Rice was van nature een CV dus hij kan zonder bal de CV positie innemen wat Stones af en toe doet.
Maar ik zie wel degelijk concurrentiestrijd die hij moet aangaan en niet zo makkelijk te winnen is zelfs voor hem.

Krijg je ervan als je denkt comfortabel te zijn en denkt alles rustig aan te kunnen doen. Deze deal had al 2 weken geleden afgerond moeten zijn. Nu heb je een club als city dat zich bemoeit kijk er niet van op als hij eindigd in manchester.

22 juni 2023 om 13:14

West Ham zou een bod van 120 miljoen pond accepteren en dat is gewoon te veel. Zij hebben deze deal vertraagd en niet Arsenal.

22 juni 2023 om 14:07

Hoezo heeft West Ham nou weer deze deal vertraagd? West Ham heeft een vraagprijs en als Arsenal daar niet aan wil voldoen is dat toch niet de schuld van West Ham…

Als Arsenal hem echt zo graag wilt hebben en de concurrentie voor had willen zijn hadden ze gewoon aan de vraagprijs van West Ham voldaan.

22 juni 2023 om 14:14

Genoeg geruchten dat West Ham het liefst een bidding war wilde en wachtte op City om toe treden. Ik vind de biedingen van Arsenal niet laag. Niemand gaat 140 miljoen euro betalen voor Rice, want dat is een bod die ze meteen zouden accepteren.

22 juni 2023 om 14:36

En dat is hun goed recht ook. Een bidding war zorgt er uiteindelijk voor dat de prijs wordt opgedreven, wat dus gunstig is voor West Ham.

Als Arsenal een bidding war voor wou zijn hadden ze aan de vraagprijs moeten voldoen. Doen ze dat niet, prima. Maar je kan West Ham niet blamen voor het feit dat ze het onderste uit de kan willen halen.

22 juni 2023 om 15:31

Hoe kan je eerst een bod van 80+10 bieden wat afgeslagen wordt om vervolgens 75+15 te bieden. Kan aan mij liggen maar dat slaat werkelijk helemaal nergens op.

Tsja, volgens mij gaat het vooral over de bonussen die meer haalbaar dienen te zijn bij Rice. En over de payment structure vanuit Arsenal... Ze willen meer geld in één keer, wat logisch is: ze moeten ook vervangen.

Verder: Kovacic naar City is zo goed als rond. Ik zie City niet voor Rice gaan, mits ze Phillips verkocht krijgen... Waar moet hij anders gaan spelen? Stones speelt naast Rodri tegenwoordig. En daarvoor spelen KdB en Bernardo al...

Bij Arsenal gaat Xhaka, mits Rice komt, naar Leverkussen. En daarnaast staat Partey in de belangstelling van clubs uit Italië, Spanje & Arabie....

Arabië willen ze zelfs 34 tot 40 miljoen bieden voor hem. Meteen doen en Caicedo ophalen!

Xhaka en Partey OUT en Rice, Caicedo en Havertz in. Kost natuurlijk een fortuin, maar dan heb je ook wat. En desnoods ipv Caicedo een andere speler zoals Lavia of Veiga die gelinkt werden.

22 juni 2023 om 13:04

Ik weet het niet hoor, Partey is toch een bewezen speler. 34 miljoen lijkt ook geen prijs te zijn die het echt waard maakt.

22 juni 2023 om 13:08

Ik denk niet dat Caicedo nog komt, Timber en Lavia worden nu meer genoemd. Maar anders zou dat natuurlijk geweldig zijn!

22 juni 2023 om 13:15

Ja, denk ook dat Havertz voor de 8 gehaald wordt ipv Xhaka. Rice ipv Partey. En dan een Lavia nog als back-up, waardoor je met Rice nog wat kan schuiven naar de Xhaka rol en Havertz evt als schaduwspits of rechtsbuiten hangend....

In ieder geval gok ik dat Xhaka en Partey gaan. Partey heeft ook als één van de weinige geen contractverlenging in het verschiet. En die rape case? geen idee hoe het daar mee zit. Dat is hetgeen mij vooral zorgen baart. Dan kan je hem nu liever voor 30+ nog verkopen aan Saudies...

22 juni 2023 om 13:22

Havertz zal denk ik ook 8 gaan spelen, maar is op meer plekken inzetbaar, ben toch wel overtuigd geraakt dat Arteta hem kan raken en hem weer naar dat Leverkusen niveau kan krijgen.

Partey heeft idd niets lopen voor verlenging, zou ook niet op de nominatie staan om te moeten vertrekken maar heeft schijnbaar zelf aangegeven weg te willen. Kan bijna niet anders dat die case te zwaar drukt?

22 juni 2023 om 13:27

Caceido is op weg naar Chelsea

Dit was nooit een zekerheid en de verwachting was dat City ook echt zou gaan voor Rice indien Gundogan verkocht zou worden, dus had me hier al op voorbereid. Toch doet het pijn mocht hij naar City gaan, we missen veel van onze first targets en op een gegeven moment mag je Edu daar best voor aanrekenen.

22 juni 2023 om 13:16

Deels mee eens. Alleen heeft Arsenal al 2 uitstekende boden gedaan...
Tevens heeft Arsenal het fatsoen gehad om het eerste bod na de gewonnen CL wedstrijd uit te brengen, zodat Rice zich volledig kon focussen op Whu... Maar goed.

Ik gok dat Arsenal wel rond komt. Waar moet hij gaan spelen bij City? Phillips speelt niet eens daar, al acht ik die ook stukken minder dan Rice.

22 juni 2023 om 13:37

Hij kan spelen naast Rodri in plaats van Stones die dat nu doet. En zelfs als ze switchen van systeem zie ik hem nog wel spelen. Kan zowel op 6 als 8 spelen.

22 juni 2023 om 13:44

Ik zie Rice niet direct de basis in gaan. Guardiola was tegen het einde aan ook amper aan het wisselen.
Aké geblesseerd? Walker kwam erin en Akanji naar links. Verder kwam af en toe Laporte er nog eens in.

Maar de kern stond wel in mijn ogen. En eigenlijk hoort Aké daar ook bij hoor...

22 juni 2023 om 14:29

Er is wel 1 groot verschil Glennn:

Gündogan gaat weg. Dus dat betekent 1 basisplaats die beschikbaar wordt. Als City Rice zou halen, waarom zou hij dan die basisplaats niet krijgen? Het experiment met Stones op die plek is natuurlijk leuk, maar die gaat niet de voorkeur krijgen daar op die positie.

22 juni 2023 om 15:28

Stones heeft het geweldig gedaan en Pep is een enorme fan. Die gaat echt niet uit de basis. Dan heb je Rodri nog en naast hem komt Rice echt niet te staan. Rice zal dus moeten concurreren met Stones en Rodri, dus zal genoeg op de bank zitten.

Vergeet United niet. Die doen ook gewoon mee om de handtekening van Rice. Mctominay en Maguire zouden zelfs erbij betrokken worden.

22 juni 2023 om 13:22

Dat is hetzelfde alsof Ajax nu aanklopt met dat ze Sanchez en Klaassen willen betrekken in een potentiële transfer van Arda Güler. Wat heeft West Ham nou aan Mctominay en Maguire?

22 juni 2023 om 14:12

Die twee zouden toch direct hun beste middenvelder en verdediger zijn?

22 juni 2023 om 13:24

United kan zich beter op Onana richten en zorgen dat ze Mount afronden. Misschien dat ze dan Mount nog in kunnen zetten om Rice te overtuigen, want een andere reden om naar Utd te gaan boven Arsenal en City zie ik niet.

22 juni 2023 om 22:57

United is groter dan beide clubs bij elkaar, dus ze hebben geen reden nodig. Daarnaast gaan ze de komende dagen een officieel bod uitbrengen, dus we gaan nog wel zien voor welke club Rice gaat kiezen.

23 juni 2023 om 00:39

"united is groter dan beide clubs bij elkaar, dus ze hebben geen reden nodig."

Je zou denken na 14 jaar dat spelers dit soort dingen weinig boeien, maar men denkt nog steeds dat "wij zijn United wij zijn de beste" een dominerende factor is in dit soort transfers.

23 juni 2023 om 10:26

Kan best Gaz, maar voor Rice zijn ze gewoon kansloos.

22 juni 2023 om 14:55

Vergeet United, die worden nergens genoemd als serieuze kandidaten.

22 juni 2023 om 15:13

Maar echt, die halen Mount (goede speler, maar niet samen met Bruno en als Casemiro je enige defensief ingestelde middenvelder is) en daarna komt Pickford erbij omdat het een Engelse keeper is.

22 juni 2023 om 22:57

Haha, jij leest ook wat je wil lezen he.

Nou jongens. De PL wordt de nieuwe Bundesliga. City gaat volgend seizoen opnieuw kampioen worden en niemand die daar wat aan kan doen. Begin zo mijn interesse in voetbal te verliezen. Misschien amateur voetbal kijken. Een paar clubs die alle talenten opkoopt en de kleine clubs zoals West Ham en Aston Villa die hieraan mee doen.

22 juni 2023 om 13:35



Ik ben het deels met je eens: voetbal begint idd saai te worden. Te veel dezelfde clubs die alles winnen, zowel nationaal als internationaal. Vorig seizoen was dan ook de eerste keer, ja zelfs met Arsenal's title challenge, dat ik meer naar de Eredivisie en JPL heb gekeken dan naar de PL. Betere sfeer, bredere top, goedkopere prijzen.

Anderzijds vind ik dat dit zeggende, als Arsenal fan, over West Ham en Aston Villa eerder hypocriet zoniet arrogant overkomt. Arsenal maakt immers ook deel uit van het grote kapitaal dat alle talenten in de PL begint te concentreren. Verder heeft Arsenal niet zo lang geleden ook veel talentvolle spelers aan City verkocht.

Arsenal is zelf medeplichtig.



22 juni 2023 om 13:57

Ik vind het niet zo hypocriet of arrogant wat Arsenal doet. Ze kopen genoeg spelers buiten de radar maar de echte toptalenten zoals Rice moeten niet naar City gaan naar mijn mening. Ik heb nog liever dat Rice naar Liverpool of United gaat zodat City niet opnieuw versterkt wordt.
Het moet meer verdeelt zijn want City is op weg om voor de 4 keer achter elkaar kampioen te worden waardoor de PL een farmers league wordt.

22 juni 2023 om 16:00

Je hebt gelijk. Clubs als City en Chelsea en straks ook Newcastle en wellicht United maken het voetbal kapot. Meer dan 100 miljoen voor een middenvelder. Gaat nergens meer over. Gaat langzaam richting de Schotse competitie in de gouden tijden van Glasgow Rangers...

Is een goede speler, maar €110 mln? Wel heel erg gortig hoor. WHU speelt de kaarten goed en laat die twee lekker opbieden tegen elkaar. Arsenal heb je wat meer uitzicht op speeltijd dan City denk ik, al heb je bij City meer garantie op prijzen.

22 juni 2023 om 13:36

Maar ook het risico dat er nog een zaak loopt over City's commerciele inkomsten, en als dat waar blijkt te zijn kan het kaartenhuis zo instorten.

Of misschien ben ik aan de copium

90 miljoen pond is gewoon te veel voor Rice, sorry. Ik vind hem maar een statische middenvelder. Dan heb je toch meer aan een Caicedo? Ik weet het niet hoor.

22 juni 2023 om 13:29

Hij is wel erg goed hoor. Zeker meer dan statig alleen

22 juni 2023 om 13:41

Als je Rice al een statische middenvelder vindt... Zijn niet veel beteren te krijgen op zijn positie.

22 juni 2023 om 19:55

Voor 120 miljoen zijn er wel tien gelijkwaardige of betere te vinden op zijn positie.

Okee, die gaat naar City en Arsenal haalt misschien Nemanja Matic voor de sier. Je hoort heel de tijd dat Rice alleen naar Arsenal wilt en nu hoor je Romano zeggen dat Rice ook best naar City wilt gaan, dus dan weet je al hoe laat het is.

Kijk het enige waar ik me aan stoor is, als we deze deal niet over de lijn krijgen.
Tuurlijk 100miljoen voor Rice vind ik nog steeds veels te veel, maar het gaat om het principe.
We zijn al maanden bezig met het binnen halen van Rice, daar gaat het mij meer om.
En als we dan netals met Mudryk mis gaan grijpen, ja dan worden de fans Terecht boos.
Het gaat hier om het principe en niet of Rice dat geld wel waard is of niet.
Al was het geen rice of iemand anders, we zijn maanden lang bezig met een speler daar gaat het om.

Rice naar City?? Kom op het moet voor andere clubs ook leuk blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren