Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City meldt zich officieel voor zeventienjarig toptalent’

Laatste update:

Manchester City is volgens Sky Sports officieel aan de slag gegaan met het binnenhalen van Reece Ofxord. De zeventienjarige middenvelder maakte vorig seizoen al zijn profdebuut bij West Ham United en sprong meerdere scouts in het oog. Manchester City wil nu graag werk van hem maken en doet een poging de Engelsman naar het Etihad Stadium te halen.

/

West Ham United zou een prijskaartje van bijna achttien miljoen euro om de nek van Oxford gehangen hebben. De jonge middenvelder, die ook in de verdediging uit de voeten kan, debuteerde al op zijn zestiende in de Europa League-voorronde tegen Astra Giurgiu, bijna een jaar geleden. Slaven Bilic zette hem vervolgens zeven keer in gedurende het Premier League-seizoen.

Oxford ligt nog tot medio 2018 vast in Londen en zou niet willen bijtekenen: het talent heeft zijn zinnen gezet op een ander avontuur. Eerder deed Red Bull Leipzig een poging Oxford naar Duitsland te halen, maar een bod van bijna twaalf miljoen euro kreeg geen gehoor. Newcastle United probeerde de tiener op huurbasis te halen, eveneens zonder succes.

Is Manchester City een goede vervolgstap voor Reece Oxford?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is het echt zo'n groot talent? Op fifa wordt hij heel goed ;p

19 juli 2016 om 17:59

Op FM ook. Een van de beste voetballende verdedigers in het spel.

19 juli 2016 om 20:45

Haha thanks, ben toevallig nu bezig :D

Op lange termijn misschien wel een aanwinst voor Man City, maar nu nog niet. Hij zal wel uitgeleend worden dit seizoen. Hij is ook echt geen 18 miljoen waard, over een aantal jaar wel, maar dat hangt af van zijn ontwikkeling. Pep is wel een goede coach daarvoor, die geeft jonge talenten meestal wel een aantal speelminuten.

7 keer PL gespeeld en meteen 18 miljoen.

19 juli 2016 om 18:07

zegt genoeg over hoe ziek het hedendaagse clubvoetbal is. Het slaat werkelijk nergens meer om, maar kan je West Ham kwalijk nemen? Ook zij willen een stukje van de taart...

19 juli 2016 om 19:06

West Ham hoeft niet te verkopen. Lijkt me eerder dat ze hem graag willen houden. Toekomstperspectieven van West Ham zijn, zowel financieel als sportief, erg mooi met het nieuwe stadion. Een tijdje geleden las ik een artikel op fourfourtwo waarin West Ham aangewezen werd als een op termijn potentieel nieuwe topclub.

19 juli 2016 om 19:45

wel hij is 17 jaar oud en zou bij een middenmoot makkelijk 15 wedstrijden spelen (als het er niet meer zijn) vergelijkbaar is de transfer van lukaku die ging op zijn 18 voor 20milj naar chelsea en daar bleken ze een grote winst aan te maken dus kan je spreken van een geslaagde transfer. deze speler kan zeker dezelfde lijn bewandelen en binnen 2 jaar 40 milj waard zijn.

19 juli 2016 om 19:59

Lukaku was topschutter van de Jupiler League en speelde al 2 seizoenen als vaste basisspeler bij Anderlecht. Wezenlijk verschil met een jongen die nog maar 7 x aan de bak is mogen komen, ookal is dat dan in de PL.

19 juli 2016 om 20:47

Er is ook een verschil tussen de JPL en de BPL. Misschien is hij echt heel goed en een back-up voor Kompany is slim aangekocht. Btw blijkt hij heel goed te kunnen worden in FM en dat spel wordt wel vaker gebruikt om onbekende talenten aan te trekken.

20 juli 2016 om 21:21

wel lukaku werd 1 keer topschutter met 15 doelpunten in 2010 een dieptepunt in de belgische competitie. het daarop volgende seizoen scoorde hij 16 keer en was hij geen topscorer. ik begrijp je standpunt wel degelijk maar je moet het ook van een ander perspectief bekijken. 17 jaar zijn en spelen in de BPL is heel uitzonderlijk. een goede indruk achterlaten is helemaal uitzonderlijk. bovendien is hij ook nog eens een home grown player (engeland opgeleid en geboren) wat met de huidige en komende markt wil zeggen dat hij binnen 2 jaar min 20-25 milj waard zal zijn. en dit is als hij faalt. moest de brexit nog voor problemen zorgen voor buitenlandse spelers is hij gelijk 40 milj waard. Ik bekijk het puur als investering nu... maar zo gaat het er spijtig genoeg ook aan toe in de voetbalwereld ...

Jonge talenten moeten clubs als de City en Chelsea compleet mijden. Het probleem is dat het zeer moeilijk is om de zakken met geld te weigeren...

19 juli 2016 om 18:27

Eigenlijk zou hij elke pl clubs moeten weigeren, want spelers als kramaric, juanmi hebben ook geen kansen gekregen bij Southampton en leicester City.

Die gaat duidelijk voor het geld, hij kan veel beter nog bij West Ham blijven. En ook nog eens voor 18 miljoen...

Ik heb hem altijd op fifa 16 jaar 193 lang

Hij schijnt niet bij te willen tekenen omdat er veel concurrentie is bij West Ham en er veel nieuwe spelers gehaald zijn voor zijn posities. Dan lijkt me naar City gaan geen al te beste oplossing....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren