Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City heeft nog vijf goals in 2017 nodig voor Engels record

Laatste update:

Voor Manchester City staan er nog twee wedstrijden op het programma in 2017, tegen Newcastle United en Crystal Palace. De formatie van manager Josep Guardiola maakt inmiddels jacht op de achttiende competitiezege op rij en treffen met the Magpies een van zijn favoriete opponenten. Opta blikt vooruit op de ontmoeting op St James’ Park, woensdag vanaf 20.45 uur.

O Newcastle United pakte slechts 3 van de 57 punten die het had kunnen pakken tegen Manchester City in de Premier League. Een gelijkspel maakte in april 2016 een einde aan een reeks van twaalf nederlagen op rij voor the Magpies.

O Als Manchester City niet verliest van Newcastle United, zet het een nieuw clubrecord neer. In dat geval zijn the Citizens al twintig duels op rij ongeslagen tegen the Magpies en City bleef tegen geen enkele andere opponent zolang zonder nederlaag.

O Alleen Manchester United (dertien keer op rij tegen Wigan Athletic) zette een langere reeks overwinningen tegen een specifieke tegenstander neer dan Manchester City tegen Newcastle United. Door een remise kwam er in april 2016 een einde aan een reeks van twaalf overwinningen.

O Het is de vijfde keer in de geschiedenis dat Manchester City aan kop gaat op het hoogste niveau in Engeland tijdens kerst. Alleen in seizoen 2011/2012 wisten the Citizens die koppositie tot het einde van het seizoen vast te houden.

O Manchester City heeft tot dusver 101 keer gescoord in de Premier League. De formatie van Josep Guardiola heeft nog vijf doelpunten nodig om een Engels record te breken. Liverpool wist in 1982 106 treffers te maken.

O Bayern München won in seizoen 2013/14, onder leiding van Josep Guardiola, negentien competitiewedstrijden op rij. Dat is de langste zegereeks in de vijf Europese topcompetities en Manchester City (zeventien overwinningen) is hard op weg om dit record te verbreken.

O Newcastle United verloor de laatste vier competitiewedstrijden in eigen huis. De laatste keer dat the Magpies vijf thuiswedstrijden op rij leden, was oktober 1953.

O De eerste wedstrijd van Rafael Benítez als trainer was het treffen tussen Real Valladolid en Barcelona, in september 1995. Bij de Catalanen stond Josep Guardiola destijds aan de aftrap.

O Raheem Sterling was dit seizoen in alle competities betrokken bij twintig doelpunten: zestien treffers en vier assists. Daarmee is de vleugelaanvaller bijna de best presterende Engelsman, want alleen Harry Kane kan betere cijfers overleggen.

O In Newcastle United treft Sergio Agüero een van zijn favoriete opponenten. De Argentijnse spits kwam in zijn laatste vijf wedstrijden tegen the Magpies tot scoren en maakte daarin negen treffers. Agüero kreeg het nooit voor elkaar om zes wedstrijden op rij tegen een specifieke tegenstander te scoren.

Denk jij dat Manchester City het hele Premier League-seizoen ongeslagen kan blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk op moment de beste club in Europa. Zie ze dat record wel pakken.

25 december 2017 om 18:11

Ik zie het ook wel gebeuren. Indrukwekkend. Ik moet zeggen dat ik altijd sceptisch ben geweest als het over Pep gaat, die toch altijd beschikking heeft over de beste selecties en onbeperkt geld, maar hij flikt het toch wel weer....

25 december 2017 om 18:32

Precies. Als je ziet dat Chelsea en Man Utd ook veel geld uitgeeft, doet City het inderdaad goed! Man City besteed hun geld uitstekend met een juiste visie. Het aankoop beleid is gewoon fantastisch geworden bij Man City

25 december 2017 om 20:26

City heeft de laatste 2 jaar meer dan 400 miljoen uitgegeven, ik zie niemand anders in Engeland zoveel uitgeven, en dan vanaf 2008 meer dan 2 miljard uitgeven, niet eens Chelsea met Abramovic geeft zoveel uit

25 december 2017 om 21:02

Ze hebben ook ruim 150 miljoen verdiend aan transfers. Ik zie niemand anders in Engeland zoveel verdienen.. makkelijk om maar 1 statistiek te pakken om je mening kracht bij te zetten vind je niet?

25 december 2017 om 21:27

Heb je het over City of Chelsea? Want Chelsea heeft ruim meer dan die 150 miljoen verdiend aan transfers..

25 december 2017 om 22:27

Chelsea en United heb stuk minder uitgegeven en veel zijn weggegaan.

25 december 2017 om 23:27

Zermatt dit is de zoveelste keer dat je gewoon iets kopieert wat je al veel vaker gezegd hebt, we weten het inmiddels ja.. Verzin eens wat origineels!

25 december 2017 om 23:37

City heeft al een tijdje de beste selectie van Engeland. Is niet heel verassend dat ze eerste staan. En dit seizoen hebben ze mey afstand de beste en breedste selectie.

26 december 2017 om 00:00

blink, dat je beste selectie hebt wil niet gelijk zeggen dat je beste team bent. kijk maar in andere grote competities. ik geloof dat alleen in duitsland en frankrijk de beste selecties bovenaan staan. het gaat er bij city ook om op wat voor manier ze het doen met al die records en prachtig voetbal. liverpool, spurs, united en vooral chelsea hebben echt niet veel mindere selecties. daarbij heeft city al paar zware blessures gehad.

26 december 2017 om 01:35

Ja en hoe denk je dat ze zoveel kunnen verkopen voor zulke prijzen? Omdat het goede spelers waren die voor veel geld gekocht waren haha. Laten we heel eerlijk zijn dat hele elftal is gewoon 1 bij elkaar gekocht team, Logisch dat ze veel scoren als je kijkt wat er voorin allemaal loopt

26 december 2017 om 12:18

Nick wat wil je zeggen? Ja ze hebben 400 uitgegeven, so what? Jou club (AC Milan) heeft 250 uitgegeven afgelopen zomer en staat 11de in de Serie A. Dus het is wel degelijk een kunst om het goed uit te geven.

26 december 2017 om 18:53

Ben het met je eens,maar als je het over 3 seizoenen bekijkt,is United niets minder dan City.

27 december 2017 om 17:41

in welke wereld leef jij? heb je utd wel zien voetballen, spelen zo laf als iets. in plaats van denderend voetbal te spelen liever de bus parkeren. ze staan voor en gaan met zen alleen een muurtje metsen en krijgen dan de 2-2 binnen tegen leicester. dat is om van te genieten. als je u zo ingraaft hoef je niet op respect te wachten. zet een andere coach bij dit utd en er zou nooit zo een groot gat zijn tussen nr1 en nr2

25 december 2017 om 23:48

Nou ikke niet. Maar we zullen het zien na de winterstop

26 december 2017 om 00:29

City is echt niet minder dan Real hoor

26 december 2017 om 08:45

We gaan het wel in de CL zien wanneer de degens gekruist worden maar ik denk echt wel dat City niets onder doet voor Barca of Real. Guardiola levert mooi werk af daar in Manchester.

26 december 2017 om 10:13

Guardiola is al 4x afgetroefd door de Spaanse teams.

26 december 2017 om 18:54

Okee,maar voor hoe lang nog ? City wordt steeds sterker in Europa.

City gaat het record verbreken, want ze spelen fantastisch op dit moment ik zie ze ook de titel pakken dit jaar en misschien ook de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren