Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man United sluit vandaag langverwachte deal

Laatste update:
/
Jeff Hendrick staat voor een opmerkelijke transfer naar Noord-Italië. De bijna transfervrije middenvelder annex Iers international van Burnley heeft een driejarige aanbieding van AC Milan op zak. (Diverse Italiaanse media)
/
David Luiz moet er financieel voor laten als hij zijn loopbaan bij Benfica wil afsluiten. Het salarisplafond in Lissabon is circa 35 duizend euro per week en dat is ongeveer 45 duizend euro minder dan hij nu bij Arsenal verdient. (The Sun)
/
Manchester United heeft bijna beet en zal de huurperiode van spits Odion Ighalo tot januari verlengen. De verwachting is dat de onderhandelingen met Shanghai Shenhua zondag helemaal zijn afgerond. (Sky Sports)
/
Mateo Musacchio wacht een nieuw contractvoorstel van AC Milan af. De verdediger, die nog een contract voor een jaar heeft, geniet concrete belangstelling van onder meer Real Betis en Valencia. (Mundo Deportivo)
/
Juventus wil ver gaan voor de komst van Federico Chiesa. De Italiaanse grootmacht is bereid Mattia Perin, Daniele Rugani, Luca Pellegrini en Cristian Romero te bieden in ruil voor de aanvaller van Fiorentina. (Tuttosport)
/
River Plate wil een slag slaan bij AS Roma. River Plate wil een slag slaan bij Roma. De Argentijnse club heeft het voorzien op centrale verdediger Federico Fazio, die nog tot de zomer van 2021 vastligt in de Italiaanse hoofdstad. (AS) (AS)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima tweede spits, iedereen natuurlijk veel kritiek maar hij is gewoon te snel naar China gegaan, kan echt voetballen hoor. Minimaal niveau Chicharito (fan favourite), Welbeck, Diouf etc die vroeger de opties waren. Denk niet dat United voor Werner gaat, vol Sancho heb ik het gevoel en dat snap ik wel met Corona.

31 mei 2020 om 16:33

Je hebt helemaal gelijk. Dit is een prima alternatief/supersub, zoals United ze altijd had. Inderdaad snel naar China gegaan, deed het bij Watford ook erg goed. En hij heeft een opportunistische stijl, dat is altijd lekker om achter de hand te hebben. Iemand die iets kan forceren

Als Juve Rugani, Pellegrini en Perin samen in de deal wilt betrekken zou ik dat altijd doen... Met Rugani en Perin heb je potentieel twee jongens die al evenveel kunnen opbrengen als Chiesa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren