Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United pakt uit in beslissende fase en verblijdt fans met nieuwe deal

Laatste update:

Nemanja Matic heeft zijn contract bij Manchester United verlengd. De Engelse club meldt maandag via de officiële kanalen dat de 31-jarige middenvelder zijn krabbel heeft gezet onder een verbintenis tot medio 2023. De 48-voudig Servisch international lag tot voor kort nog tot volgend jaar zomer vast op Old Trafford.

"Ik ben erg blij dat ik onderdeel blijf uitmaken van deze geweldige club", zegt de voormalig middenvelder van onder meer Vitesse, die sinds 2017 actief is bij the Red Devils en tot op heden tot 114 wedstrijden kwam voor de club. "Ik heb als speler nog heel veel te bieden en nog heel veel om te bereiken. Om dat samen met Manchester United te doen is een enorme eer."

"Dit is een fantastische ploeg om onderdeel van uit te maken. We hebben een goede balans tussen jeugd en ervaring in de selectie. Het is een hechte groep. We zitten nu in de beslissende fase van het seizoen en we spelen goed. We gaan door met vechten en proberen zo hoog mogelijk te eindigen", besluit de routinier. Manchester United staat met 55 punten vijfde op de ranglijst, met drie en twee punten achterstand op respectievelijk Leicester City en Chelsea.

Matic vormt met Paul Pogba en aankoop Bruno Fernandes een sterk middenveld, stelt Ole Gunnar Solskjaer vast. De manager is verheugd dat Matic zich voor langere tijd heeft verbonden aan de club. "Zijn ervaring en leiderschap zijn onmisbaar voor deze jonge groep. Hij weet inmiddels exact wat het betekent om speler van Manchester United te zijn", aldus de Noor.

Verwacht jij dat Manchester United in de top vier eindigt dit seizoen in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, zo goed is die Matic nou ook weer niet, hoor. Redelijke speler, maar er zijn veel betere. Lopen voorin bij Man. Utd. wel een paar pareltjes. Als de defensie nog wordt versterkt - wat een miskoop is die Maguire! - kunnen er mooie tijden aanbreken op Old Trafford!

6 juli 2020 om 12:33

United heeft veelste veel voor maguire betaald, maar ik vind hem wel een goede versterking gebleken. Ook niet lastig als je jones/smalling opvolgt natuurlijk.

6 juli 2020 om 12:37

Ja man wat een miskoop! 6 tegengoals in 15 wedstrijden samen met zijn matige partner Lindelöf. Waarvan er ook nog eens 2 cadeautjes van de Gea tussen zaten.

6 juli 2020 om 12:44

Reactie komt van mensen die alleen de filmpjes op internet zien maar geen volledige wedstrijden.

6 juli 2020 om 12:50

Een miskoop kunt je hem niet noemen maar het is toch duidelijk dat hij veel te duur was. Een goede verdediger maar imo absoluut niet bij de besten ter wereld. Dan is 80 miljoen naar mijn mening waanzin. Je betaald 40 miljoen voor zijn nationaliteit

6 juli 2020 om 12:58

@real8madrid, Ben ik ook wel met je eens. Maar ik vind dat verder niet heel relevant. Er wordt overbetaald voor spelers, dat weten we. Maar United had echt een cv nodig. Kan mij verder weinig schelen dat ze zoveel betaald hebben voor hem, het is niet mijn geld.

6 juli 2020 om 14:34

Volgens mij heeft Man. Utd. dit seizoen 33 tegendoelpunten geïncasseerd in de reguliere competitie. Maar als je selectief telt kun je zelfs op nul tegendoelpunten uitkomen;-)).

6 juli 2020 om 15:42

@pinko smartypants. Het gaat om de laatste 15 wedstrijden natuurlijk. Sinds het verlies tegen Burnley begin januari

Nouja verblijden, denk dat United fans eerder op een upgrade zoals een Ndidi wachten.

6 juli 2020 om 14:39

Leicester spelers worden overhyped. Ndidi, Chillwell, Madison, Chillwell of Soyuncu vind ik allemaal geen upgrades tegenover wat wij nu hebben. De echte upgrades zitten al bij de topploegen.

6 juli 2020 om 15:10

Houbmaar op al die spelers spelen binnenkort bij een topclib

6 juli 2020 om 15:22

Wanneer dat zo is mag je mij altijd sturen. Ik zie alleen Chillwell eventueel naar Chelsea gaan omdat hij beter is dan wat er daar rondloopt. Voor de rest lopen er betere spelers bij topploegen rond dus die speel je niet eruit.

'& verblijdt fans met nieuwe deal'..

Ik wordt hier niet blij van hoor. Voor de breedte is het een aardige blijvertje but thats it. Heb toch liever dat er een jonge kerel wordt aangetrokken die er over een jaar of 2 kan staan.

6 juli 2020 om 13:16

Naja ook voor de breedte vind ik het wel beter dat je iemand hebt die er ook gelijk staat ipv een jeugdspeler. Want dat hebben we de afgelopen jaren wel gezien.

ik zie United volgend jaar wel echt een stuk sterker voor de dag komen. Sinds Fernandes op 10 staat en Greenwood daadwerkelijk is doorgebroken lijkt het elftal ineens te passen. Ik denk dat er nog wel een sterke centrale verdediger bij kan. En mocht je veel spelers kunnen slijten komend seizoen kan je Sancho halen om iets minder druk op Greenwood te leggen. Maar het elftal lijkt komend seizoen wel echt weer omhoog te kunnen kijken. Ik hoop dat United deze zomer door de sterke financiele basis een beetje all-out kan gaan en Skriniar/koulibaly en Sancho te halen. Stel je weet De Gea, Lingard, Pereira, Chong, Bailly, Smalling, Sanchez en Rojo kwijt te raken heb je echt een heel lekker budget. Henderson komt hopelijk terug als eerste keeper

Henderson/Ro
Wan-Bis/Dalo
Maguire/Jone
Skriniar/Lin
Shaw/WIlliam
Pogba/Tomina
Fernandes
Matic/Fred
Sancho/Green
Martial/Igha
Rashford/Jam
6 juli 2020 om 13:19

Valt ook wel mee. Alleen De Gea vertegenwoordigt een enorme waarde. Ik zie alleen geen enkele ploeg dat geld op tafel leggen voor een keeper. Sanchez moet sowieso weg, al leggen ze er geld bij. Dat is voor mij denk ik 1 van de grootste miskopen van de hele eeuw.

6 juli 2020 om 15:44

Smalling en Lingard zijn Britse internationals. Clubs als Palace en Newcastle willen hier prima wat geld voor neerleggen.

7 juli 2020 om 08:39

Als ik kleine gokjes mag doen zou ik zeggen De Gea 40, Smalling 10, Lingard 10, Pereira 6, Chong 8, Bailly 1M huur, Sanchez 15, Rozo 5. Bij elkaar zul je toch echt wel tussen de 80 en 100 miljoen vangen voor al deze spelers. En vergeet dan niet hoe ontzettend veel salaris je vrij maakt

6 juli 2020 om 14:42

Henderson is niet de keeper die United moet hebben als wij terug mee willen doen voor de PL en CL. Maakt ook genoeg fouten en heeft sowieso tijd nodig om te wennen aan topniveau. Liever een Donnaruma halen bijvoorbeeld.

Matic is nou niet bepaald meer wat hij is geweest, maar wellicht wordt hij verlengd omdat hij een bepaalde vorm van leiderschap toont in de kleedkamer.

7 juli 2020 om 08:40

Matic heeft het afgelopen seizoen echt ijzersterk gespeeld juist. Was een van de betere bij United afgelopen seizoen. Heeft zich echt compleet herpakt en is een van de favorieten van het publiek momenteel

Dit snap ik niet.
Waarom niet per jaar bekijken hoe ze er allebei voor staan.
Dat wat United met de 30+ers altijd gedaan heeft.
En dan evt het contract verlengen met een jaar. Zolang allebei de partijen tevreden zijn. Komt dat steeds wel goed. Matic is al 31. Maar afwachten hoe lang hij dit volhoudt. Er zit hopelijk een reden achter. Maar snap deze deal niet zo zeer.

6 juli 2020 om 15:44

wellicht kan Matic na zijn carriere aan de slag bij de club?

6 juli 2020 om 21:24

Dat kan altijd. Maar dat heeft toch niks met deze deal te maken?
Ze hadden net zijn contract met een jaar verlengd. Nu met 3 jaar. Voor een 31 jarige vind ik dat best veel. De kans is groter dat ze vorm verliezen en minder gaan presteren.

Iedereen die hier afgeeft op Matic heeft duidelijk geen United gekeken na de hervatting want hij is ronduit fantastisch. 3 jaar verlengen met zijn leeftijd is perfect, 1 a 2 jaar nog basis en daarna een ervaren reserve. Wel moet er een backup/opvolger voor hem komen want ik zie McTominay en Fred toch meer als box to box dan puur CDM.

6 juli 2020 om 14:29

Dus omdat hij na de onderbreking fantastisch is lijkt het jou verstandig om hem een contract van 3 jaar voor te schotelen? Omdat hij welgeteld 6 weken sterk bezig is nu? Zou het kunnen dat de mensen die op matic afgeven hem wel aan het werk hebben gezien de voorbije weken maar itt jou de voorbije 2,5 jaar waarin hij vaker zwak dan goed was niet vergeten zijn? Dat de meeste mensen niet zo naïef zijn om na een korte goede periode meteen te denken dat hij dat niveau consistent de komende jaren gaat aanhouden?

6 juli 2020 om 16:18

Hij speelde daarvoor al erg goed wanneer hij fit was.

6 juli 2020 om 17:05

Matic is gewoon een hele nuttige middenvelder voor United. Mocht hij wat minder worden en zijn basisplaats kwijtraken kun je hem prima als back-up houden. Speler die altijd een bepaald niveau aantikt en een goede mentaliteit heeft.

6 juli 2020 om 19:30

Geef zeker niet af op Matic. Hij verdient een contract verlenging. Alleen de deal van 3 jaar kan ik niet begrijpen. Zie meer in een deal van een jaar. En rond februari bekijken hoe beiden er voor staan. Ik vind het nogal wat om een 31 jarige 3 jaar contract te geven. Kijk naar Mata.

Half jaartje geleden zou ik niet blij zijn met dit nieuws, nu echter wel! Matic speelt de laatste tijd ontzettend goed. Als hij dit niveau weet vast te houden is hij zeker een goede toevoeging.

6 juli 2020 om 13:59

Maar waarom? Matic is imo al 3 jaar minder en minder. Nu speelt hij goed sinds de onderbreking en is men blij dat hij een contract van 3 (!!!) jaar tekent? Omdat hij op 3 jaar tijd juist de beste 2 maanden uitkiest om te imponeren?

6 juli 2020 om 14:28

Afgelopen 3 jaar was het hele team ruk, op een uitzondering na misschien. Nu valt het kwartje en is zelfs een Matic belangrijk. Of we dit volhouden is natuurlijk een 2e. Misschien is een contract van 3 jaar wat teveel van het goede, de toekomst zal het uitwijzen.

Ik vind het nogal wat voor een bijna 32-jarige. Veel trager kan hij natuurlijk niet worden, maar voor corona is wel gebleken dat het beste er wel vanaf is ... Maar goed, United hoeft niet op een miljoen meer of minder te kijken dus dan maakt het ook allemaal niet uit.

Ik snap de blijdschap, sinds Bruno en Pogba samen op het middenveld staan doet Matic het fantastisch en houdt hij zelfs een opgeleefde Fred uit de basis. Het aantrekken van een nieuwe verdedigende middenvelder is op dit moment niet zozeer een prioriteit (uiteraard is een sloper als Partey nog altijd een upgrade), wellicht over een jaar als Matic bijna 33 is. Fred en Mctominay zijn goede back-ups voor Matic. Voor Bruno en Pogba mag er nog een aanvallend ingestelde back-up bij (vd Beek).

Mensen die zeggen dat ze niet moesten verlengen met Matic hebben er weinig verstand van. Tuurlijk, hij heeft veel slechte wedstrijden gespeeld. Kwam dat door hem of door het team? Nu de laatste puzzel stukjes worden vastgezet zie je iedereen en ook dus Matic veel beter spelen. Als je zijn contract niet verlengd en een speler van zijn kwaliteiten wilt halen ben je weer ongeveer 30 miljoen kwijt en dan moet je nog maar zien of hij wel kan aarden in dit team. Geen haast, United zal vast en zeker een opvolger in de tussentijd vinden en zal Matic naar de bank toeschuiven als een waardige ervaren speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren