Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Man United is onder de indruk en wil contract van Ajax-aankoop nu al verlengen

Laatste update:

Manchester United wil het tot medio 2027 lopende contract van Lisandro Martínez verlengen. Dat meldt Sky Sports. De club van manager Erik ten Hag wil de 25-jarige Argentijn, die in de zomer van 2022 voor een kleine zestig miljoen euro overkwam van Ajax, daarmee belonen voor zijn goede debuutseizoen in het shirt van the Red Devils.

“Manchester United wil Lisandro Martínez belonen voor zijn eerste seizoen met een nieuw contract”, meldt Sky Sports donderdagavond. “De club heeft het management van Martínez laten weten dat het hem nieuwe voorwaarden wil aanbieden, waarmee zijn dienstverband bij de club wordt verlengd tot na 2027. Er zijn al gesprekken geweest over wat voor soort voorwaarden dat zouden kunnen zijn, maar een aanbieding wordt waarschijnlijk niet gedaan totdat het overnameproces van de club is afgerond.”

Daarmee lijkt het in ieder geval waarschijnlijk dat Martínez, die afgelopen winter nog wereldkampioen werd met Argentinië, een salarisverhoging tegemoet kan zien. Overigens komt de verdediger dit seizoen niet meer in actie namens de huidige nummer vier van de Premier League: Martínez liep in april in de Europa League-wedstrijd tegen Sevilla (2-2) een gebroken middenvoetsbeentje op.

Vóór die tijd was de zestienvoudig international vrijwel constant een vaste waarde in het hart van de defensie van Man United. Sinds afgelopen zomer speelde Martínez in totaal 45 officiële duels namens de club, waarvan hij 38 keer in de basis stond. Hij scoorde één keer: in januari, in de met 3-2 verloren topper op bezoek bij Arsenal.

Had je verwacht dat Lisandro Martínez het zo goed zou doen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht absolute legende, de passie en strijd en zuiver kunnen verdedigen zo vind je er maar weinig.

18 mei 2023 om 20:28

Écht iedereen is een legende he tegenwoordig

18 mei 2023 om 20:30

Als je pak m beet 15 jaar Ajax kijkt snap ik de redenatie wel. Pak je een ruimere tijdlijn naar 3 of 4 decennia dan is het overdreven

18 mei 2023 om 20:31

En als ze geen legende zijn, zijn ze een idool...

18 mei 2023 om 22:48

vergeet strijder en krijger en fenomeen niet

19 mei 2023 om 06:24

Maar je kan niet ontkennen, dat hij legendarisch heeft gepresteerd met Argentinië en hoe je het draait of keert, de naam Messi zullen ze niet snel vergeten en daar zal heel het elftal van Argentinië mee profiteren.Zo laat ESPN mooie documentaires zien over het voetbal van de jaren 70. In Nederland praten ze nogsteeds over de legendarische wedstrijd van '78😎

18 mei 2023 om 22:57

Ik heb gehoord dat ze Antony ook een aangepast contract willen aanbieden: een sterk verlaagd contract dan.

Denk dat niemand had verwacht dat hij het zo goed zou doen! Erg mooi om te zien als Ajacied, liever nog een jaartje langer van genoten maar is hem zeker gegund!

18 mei 2023 om 20:45

Was aan de ene kant ook wel te verwachten. Was vorig jaar de beste speler van Ajax en is iemand die niet moeilijk in te passen is in een bepaald systeem.

19 mei 2023 om 00:12

Had hier totaal geen twijfel over. Passie, felheid, timing, uitstekende techniek voor een verdediger, uitstekende inspeelpass en ook nog medogenloos. Deze speler missen we bij Ajax het meest van allemaal. Meer dan Antony, Mazz, Schuurs, Haller, Gravenberch en Blind bij elkaar. Noem Nico speciaal niet, want die missen we ook enorm 😉

18 mei 2023 om 21:40

Absoluut wel, geen seconde aan getwijfeld hoor !

18 mei 2023 om 22:36

Niemand had dit verwacht? Dacht het niet. Vond hem bij Ajax al fenomenaal in de CL. Echt een beest, liet ook Timber op een wereldtopper lijken. Zo goed was hij al bij Ajax. Zet die lijn nu gewoon door.

Zozo, is ManU toch wel onder de indruk? Wat een onzinkop. ManU leunt het hele seizoen al zwaar op twee topaankopen (Casemiro en Martínez), ze zijn echt niet aan het eind van het seizoen "toch wel onder indruk". Anyway, sowieso verlengen deze vent.

18 mei 2023 om 21:32

Ze leunen niet alleen op Casemiro en Martinez, maar ook op Rashford. Maar in de zomer komen er waarschijnlijk goede kwalitatieve versterkingen bij.

18 mei 2023 om 22:41

Idd rashford draait ook in top jaar

19 mei 2023 om 09:22

Bruno Fernandes is by far de beste en meest belangrijke speler van United. Nog steeds underrated door veel mensen.

19 mei 2023 om 12:08

By far? Totaal niet Martinez-Casemiro en Rashford zijn 10x belangrijker. Zonder het blok Martinez-Casemiro centraal in het team had je nu 20 doelpunten meer tegen gehad en wederom een dramatisch jaar met een 8e plek. Fernandez is echt belangrijk voor het team, maar niet een stempeldrukker zoals de eerdere 3 genoemden.

19 mei 2023 om 12:08

Zeer belangrijk inderdaad, maar zou fijn zijn als hij zijn scorend vermogen weer oppakt. Het lijkt even niet te mogen gebeuren voor hem. Op het begin was elk schot gevaarlijk en scoorde hij veel makkelijker. Dat is nu wel een beetje weg.

19 mei 2023 om 12:10

Je hebt in de as gewoon nog 2 toppers nodig. Een topspits en een topkeeper. De Gea lijkt het spoor wel bijster te zijn. En als je een voetballende keeper hebt, kun je ook makkelijker opbouwen.

"Daarmee lijkt het in ieder geval waarschijnlijk dat Martínez, die afgelopen winter nog wereldkampioen werd met Argentinië, een salarisvergoeding tegemoet kan zien." En ik maar denken dat hij vrijwilliger is 😅

Ik zou liegen als ik zeg dat ik niet verwacht had dat hij het goed zou doen. Zijn spel, inzicht, rust aan de bal en gretigheid zonder bal is natuurlijk overal inpasbaar. Dat zijn lengte het hem vervolgens niet moeilijk heeft gemaakt komt onder andere door de wil om elke bal te willen winnen, ook als de tegenstander 3 meter is. Geweldige speler en zeer verdiend.

19 mei 2023 om 00:10

Mooie woorden, en inderdaad super knap om zich met zijn postuur in zo een fysieke competitie te manifesteren.

En antony ...heeft hij al een contract voor het leven gekregen:-)
Toch bizar dat ze daar 100m voor hebben betaald.

Martinez is natuurlijk en fantastische speler. Afgelopen jaar de verdedigende steunpilaar van het team ...dat blijkt nu wel. Timber was zo veel beter met hem naast hem.

Natuurlijk volkomen logisch, Martinez is 50x beter dan Maguire. Die jongen word omarmd door heel Manchester en is gewoon een gigantische baas. In Amsterdam missen wij hem het meeste van iedereen die vorig jaar vertrokken is. Een krijger met goede techniek, goede pass en zelfs een beweging.

18 mei 2023 om 20:39

Het is een van de redenen dat Timber veel minder presteert dit jaar.

18 mei 2023 om 21:37

100% dat was een goede combi

18 mei 2023 om 21:59

Zou me daarom ook niet verbazen als komende zomer Man U zich weer in Amsterdam meldt voor de andere helft van het duo.

Een aderlating bij Ajax, blijkt nu weer eens. Verreweg de speler die ze het meest missen van alle vertrokken spelers. Als je dan ook nog eens Tagliafico kwijt bent - ook al zo'n toppertje, mis je dus de helft van je fundament. Verkocht voor zo'n 5 miljoen, Wijndal gehaald voor 10 miljoen. En er enorm op achteruit gegaan. Dat noem ik nog eens zaken doen, Edje!! Doet me trouwens denken aan toen Ajax Wielaert haalde van FC Twente, en dat die de veel betere Wisgerhof haalde van NEC. Winst voor FC Twente: 2 miljoen op beide transacties, en een veel betere speler. Dat noem ik nog eens scouten!!;-)))

18 mei 2023 om 21:27

Je weet toch wel dat Tagli al een tijdje zat te azen op een vertrek en Ajax gewoon meewerkte?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren