Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Makkelie en Van Boekel annuleren winnende goal Kane in minuut 99

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft in de Champions League in eigen huis niet van Sporting Portugal weten te winnen: 1-1. Harry Kane dacht in blessuretijd voor de winnende treffer te zorgen, maar arbiter Danny Makkelie keurde de treffer na inmenging van videoscheidsrechter Pol van Boekel af. In de andere wedstrijd in Groep D wist Eintracht Frankfurt Olympique Marseille met 2-1 te verslaan.

Tottenham Hotspur - Sporting Portugal 1-1
Pierre-Emile Højbjerg nam het eerste schot van de wedstrijd voor zijn rekening. De Deen zag zijn poging echter naast het doel vliegen. Aan de andere kant dacht Sebastian Coates eveneens dicht bij de openingstreffer te zijn, maar zijn kopbal ging ver naast. Tottenham probeerde het vervolgens via Kane, ware het niet dat Antonio Adán paraat was en het gevaar verijdelde. Nadat Paulinho namens de Portugezen met een volley de lat raakte, was het twee minuten later wél raak voor de ploeg uit Lissabon. Marcus Edwards, ex-speler van Tottenham, schoot van buiten de zestien knap in de verre hoek binnen: 0-1. Sporting dacht vervolgens via Coates op 0-2 te komen, maar Makkelie constateerde na inmenging van de VAR buitenspel.

Na rust was de eerste grote kans voor Eric Dier. De Engelsman schoot van binnen het vijfmetergebied op doel, waarna Adán knap redding wist te brengen. Via Christian Romero, Kane en Ivan Perisic was de thuisploeg vervolgens weer dreigend, maar tot een grote kans zou dat niet leiden. Een kwartier voor tijd kreeg wederom Dier een grote kans. Uit een hoekschop kopte de centrale verdediger naast.

Nadat Flávio Nazinho twee grote kansen voor de bezoekers liet liggen, was het via Rodrigo Bentancur wel raak. De Uruguayaan kopte raak nadat hij de bal ontving van Perisic: 1-1. In de slotfase probeerde Heung-min Son het nog, maar de Zuid-Koreaan zag Adán een goede redding in huis hebben. Toen alles gespeeld leek, was daar dan toch nog Kane, die zijn ploeg in minuut 99 dacht te redden. Hij werd echter door Makkelie teruggefloten voor buitenspel na het bekijken van de videobeelden.

Eintracht Frankfurt - Olympique Marseille 2-1
Eintracht Frankfurt, waar voormalig PSV’er Mario Götze in de basis stond, kende een droomstart. Al na drie minuten kwam het op voorsprong via Daichi Kamada, die de bal van Evan N'Dicka ontving en vanaf ongeveer vijftien meter doel trof. Mattéo Guendouzi bracht Marseille in de 22ste minuut op gelijke hoogte door uit een voorzet van Chancel Mbemba hard binnen te werken. Erg lang konden de bezoekers echter niet genieten van de gelijke stand, want vijf minuten later kwamen de Duitsers opnieuw op voorsprong. Randal Kolo Muani was na een snelle combinatie met Götze de gevierde man: 2-1. Via Amine Harit was Marseille vlak voor rust dicht bij opnieuw een gelijkmaker, maar deze keer bracht doelman Kevin Trapp redding.

Ook na de rust rook Marseille aan de 2-2. Zo ging een poging van Alexis Sánchez net naast, zag diezelfde Sánchez zijn vrije trap even later gestopt worden door Trapp en schoot Nuno Tavares naast. Vlak voor tijd kon Rafael Santos Borré het duel beslissen, maar zijn volley ging recht op Pau López af. Desondanks trok de thuisploeg de drie punten over de streep, waardoor het nu met zeven punten derde staat in Groep D. Ook nummer twee Sporting Portugal heeft zeven punten. Ondanks dat Marseille de laatste plaats bezet is ook voor de Fransen, die zes punten hebben, nog alles mogelijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zag die bal erin gaan en dacht oke spurs is door en kruip in bed. En vervolgens zie ik dit. Niet normaal

26 oktober 2022 om 23:51

Dan ben je wel snel opgestaan zeg!

27 oktober 2022 om 12:31

Ja ik ben een beetje ziek en keek de wedstrijd ook in mn kamer haha

27 oktober 2022 om 00:27

Kort nachtje...en na je volg nacht: Conte kreeg nog rood omdat ie beweerde dat het gn buitenspel was...

Hopelijk gaat Frankfurt nog door. Wat een knotsgekke poule is dit. Zal me ook niks verbazen als Spurs gewoon onderuit gaat in Marseille en als nog de EL in moet. Dit wordt waarschijnlijk de hoogste nummer 4 ooit qua punten.

26 oktober 2022 om 23:18

Ik zie Spurs sws niet in Marseille winnen.

26 oktober 2022 om 23:23

Ik zie Frankfurt ook niet in Portugal winnen.

26 oktober 2022 om 23:35

En waarom niet? Wonnen notabene ook bij Marseille, West Ham, Barcelona en Real Betis.

26 oktober 2022 om 23:45

Sporting is wel goed thuis hoor, mooie voor de neutrale kijker is aan deze poule dat het alle kanten op kan.

26 oktober 2022 om 23:45

Ja das waar, jullie hadden deze pot moeten winnen, dan lag de druk volledig bij Sporting namelijk.

27 oktober 2022 om 00:29

Ik ben neutraal. Ik wist vtv dat dit de leukste poule zou worden, naast die van Salzburg.
Nr 4 kan nog CL in, nr 1 kan nog helemaal nergens in...vlgns mij nog nooit gebeurd

Overwintering is gelukkig zo goed als binnen. Moet wel echt beter na het WK willen we iets verder dan de 8e finales komen, het lijkt vooralsnog helemaal nergens op, al hebben we vandaag wel een boel kansen bij elkaar gevoetbald. Die Edwards van Sporting hadden we btw nooit moeten laten gaan, wat een goal was dat zeg.

26 oktober 2022 om 23:18

Als je verliest van Marseille en Sporting speelt gelijk tegen Eintracht sta je zomaar vierde. Hoe bedoel je overwintering is zo goed als binnen?

26 oktober 2022 om 23:21

Als je verliest van Marseille en Sporting speelt gelijk sta je 3e. Onderling resultaat is leidend in de CL. Daarnaast is een gelijkspel in Marseille prima te doen, en zie ik Frankfurt niet winnen in Portugal. Dan wordt je 2e en overwintering je. 4e kan sowieso niet.

27 oktober 2022 om 00:05

Nee, als Tottenham verliest en Frankfurt wint van Sporting dan zijn ze 4e, dus 4e kan sowieso wel.

27 oktober 2022 om 00:09

Als Tottenham verliest van Marseille en Frankfurt wint van Sporting hebben wij 8 punten en Sporting 7, dus 4e kan sowieso niet, tenzij Sporting nog een bonuspuntje krijgt voor de sportiviteitsprijs natuurlijk.

27 oktober 2022 om 00:15

Als tottenham verliest vam marseille en de andere wedstrijd een gelijkspel, heb je 3 teams met 8 punten, dan geldt de onderlinge duels niet meer. Dan worden naar de punten gekeken tussen de 3 clubs.

27 oktober 2022 om 00:23

En dan is Tottenham het haasje en gaat EL in

27 oktober 2022 om 11:16

Dat zeg ik toch ook? Quote: 'Als je verliest van Marseille en Sporting speelt gelijk sta je 3e.'

26 oktober 2022 om 23:25

Het is helemaal niet binnen en denk dat wij het verpest hebben zelfs. Uit bij Marseilles gaan deze slappe zakken niet winnen hoor.

27 oktober 2022 om 00:25

Ahum...in Londen bleek Marseille de betere...maar door een dubieuse rode kaart kon Spurs t nog over de streep trekken...in Marseille zie ik Spurs maklijk verliezen

Wat een poule is dit! De nummer 4 kan nog gewoon 1e worden!

Vorig seizoen had je die leuke poule met Salzburg, Lille, Wolfsburg en (sevilla?, ik weet het even niet meer), waar alle clubs eigenlijk gelijkwaardig waren en zodoende tot laat in de poulefase alle clubs nog op overwinteren stonden. Dit jaar is dit toch wel de prijswinnende poule. Ben ook erg content met het laat geannuleerde doelpunt opdat Tottenham niet een te grote voorsprong heeft van de rest. De laatste ronde kunnen alle ploegen nog overwinteren / vierde eindigen. Geniessen! (de poule van Feyenoord in de Europa League is om die reden ook echt om je vingers bij af te likken).

27 oktober 2022 om 00:22

Zo zie ik t ook. Voetbaltechnies hoop ik op Porto en Marseille

Ongelooflijke vertoning van Makkelie. Hoe kan dit buitenspel zijn als de speler tegendraads kopt? Via dr hand van de verdediger belandt de bal bij Kane (die buitenspel stond). Dan is dit toch gewoon een lingel vanwege hands???

26 oktober 2022 om 23:51

Ik loop gewoon €275 euro mis op deze afgekeurde goal

26 oktober 2022 om 23:54

Ik leef met je mee man haha zeer zuur

27 oktober 2022 om 00:21

2 x buitenspel zelfs. Ik zag het direct zonder herhaling. Overigens had Porto al eerder de 0-2 en 0-3 moeten maken. Spurs veel fysiek en renwerk maar technies de mindere

Coates kreeg geel omdat hij de bal met zijn hand in het doel sloeg! Lekker gekeken ook🙈😂 hadden de 0-2 moeten maken dan hadden we hier gewoon gewonnen! Nu wordt het een leuke laatste wedstrijd!

Natuurlijk heel zuur en ken de regels van deze situatie niet goed genoeg (ging niet Kane zijn richting op maar via de verdediger van Sporting weer wel) maar eigen schuld, dat krijg je als je zo slecht en ongemotiveerd speelt in de eerste helft. Tweede helft veel en veel beter dan Sporting maar elke keer moet het weer als reactie zijn en de laatste tijd gewoon vaak te laat. Je had er 4 kunnen maken de tweede helft waarvan de helft Dier met zijn gigahoofd makkelijk in hon koppen en dan staat hij ook nog als eerste te zeiken na het laatste fluitsignaal. Daar kan ik dus heel slecht tegen.

Overigens wilde ik al niet juichen door het gevoel dat het niet door kon gaan en het bleek waar 😂 levert dan wel weer komische beelden op die mij herinneren aan City vs Spurs in de halve finale een aantal jaar terug haha

Ikzelf heb er geen hoop in door de slappe mentaliteit van het team, dit was gewoon must win dan was je door. Ook wil ik geen speler meer na de wedstrijd horen met die loze woorden “wij moeten leren van de fouten en harder werken blablabla..” dat geloofd geen hond.

Bentancur en het broekie Beatle Gil mogen trots zijn op de inzet en impact.

26 oktober 2022 om 23:33

De regel is, als ik de bewust wordt gespeeld door de verdediger telt het als dat de bal komt van de verdediger. Zoals nu wordt de bal gewoon tegen hem aan gekopt en kan hij door niks aan doen en blijft de kopbal het moment van spelen.

26 oktober 2022 om 23:35

Oke, dat wist ik niet. Bedankt.

26 oktober 2022 om 23:47

Oke bedankt voor de uitleg 👍🏼 , ik zal nog even wat research doen naar de regels maar je kunt het toch niet terugdraaien haha

Edit: de verdediger raakt hem ook nog eens met zijn hand die beweegt haha zo veel aan de hand in dat moment niet normaal 😂

26 oktober 2022 om 23:34

Jammer klopt zeker. Maar al minimaal europa neter onderlong als frankfurt. En marseille moet wel kunnen. Vind betancur altjnd wel een van de betere. Fijn favoriete speler

26 oktober 2022 om 23:51

Ik wil helemaal geen EL, je moet gewoon de volgende ronde halen het in de CL. Je staat in de CL en dan kun je niet eens de helft van alle groepswedstrijden volle inzet tonen. Op de Europa League zit je echt niet te wachten met een smalle selectie en dan nog een dag minder rust voor de competitie wedstrijden, no thanks.

26 oktober 2022 om 23:37

Jammer klopt zeker. Maar al minimaal europa neter onderlong als frankfurt. En marseille moet wel kunnen. Vind betancur altjnd wel een van de betere. Fijn favoriete speler

27 oktober 2022 om 09:44

Eerste helft vooral leek het weer alsof ze geen bal 3x naar elkaar konden spelen zonder dat de tegenstander ertussen zat. Tuurlijk is sporting een goed team maar dit gebeurd wel.erg vaak. Het is gewoon niet veel soeps verdediging en backs vallen heel erg tegen op romero na. Betancur onbetwiste topaankoop wat een inzet

Doelpunt van Coates was gewoon met de hand, kreeg ook geel. Niet wegens buitenspel

Wedstrijd nket gezien. Jammer dit gelijkspel. Voordeel europa league bijna zeker. Nadeel moet punt pakken bij marseille wat een klus gaat worden. Betancur is een topper. Hele goede aankoop gebleken. Onze leider drukzetter. Kop omhoog nu bournmouth

Denk niet dat Spurs het uit gaat redden tegen Marseille- stadion is wat vuriger dan het saai publiek bij de Spurs....
Daarnaast verdienen de Portugszen het wel; leuk technisch spel

Dat de goal van Kane ( 2 x) off side was kon je zonder VAR ook wel direkt zien

27 oktober 2022 om 00:36

2x? Wat? Emerson staat duidelijk geen buitenspel en kopt de bal terug tegen een Sporting speler aan en de bal komt daardoor naar voren en voor de voeten van Kane die hem binnenschiet.

Het blijft bizar dat als je een bal Terug kopt je toch buitenspel kunt staan omdat een Tegenstander de bal weer onbewust naar voren speelt.

27 oktober 2022 om 00:34

Stond imo jn 1e instantie zowel kopper als Kane buitenspel...en bal werd in beider richting gespeeld

27 oktober 2022 om 00:51

Emerson stond flink onside hoor ik weet niet waar je het over hebt. De controverse zit hem in de situatie erna, ook raakt de Sporting verdediger de bal ook nog eens met zijn hand 🤚🏼 haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren