Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Madrileens vuurtje wordt opgestookt: ‘Atlético weet hoe Real te verslaan is’

Laatste update:

Atlético Madrid speelde in de Spaanse hoofdstad jarenlang tweede viool achter Real Madrid, maar vorig seizoen waren de rollen omgedraaid. Real Madrid won in de finale van de Champions League weliswaar van Atlético, maar in de Spaanse competitie trok de tweede club uit de hoofdstad aan het langste eind. Zaterdag ontmoeten beide partijen elkaar in competitieverband en het vuurtje wordt alvast opgestookt.

/

De clubs uit Madrid kwamen elkaar al tegen in de Supercopa en die dubbele ontmoeting werd gewonnen door Atlético Madrid. Volgens middenvelder Raúl García hoeft zijn club dan ook niet meer met ontzag naar de Koninklijke te kijken. “Atlético Madrid weet hoe Real Madrid te verslaan is, dat hebben we bewezen”, klinkt het in gesprek met Marca.

“De benadering is pas een keer verkeerd geweest en dat was vorig seizoen in de Copa del Rey”, doelt Raúl García op de 5-0 nederlaag. De club nam afscheid van spelers als Thibaut Courtois, Filipe Luís en Diego Costa, maar kreeg daar Mario Mandzukic, Antoine Griezmann en Alessio Cerci voor terug. “Ik denk dat we sterker zijn geworden. Er zijn belangrijke mensen weg, maar de vervangers en de spelers zie zijn gebleven zijn hongerig en ambitieus.”

Denk je dat Atlético Madrid zaterdag wint bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real in deze vorm zie ik zomaar verliezen van Atleti. Aan de andere kant ze kunnen ook opeens weer supersterk voor de dag komen en het oppakken ik verheug me er iig op

12 september 2014 om 11:32

Gelukkig is Atletico ook niet in hele goede vorm. Daarnaast is motivator Simeone geschorst en zal ook flink schelen.

12 september 2014 om 11:39

Was die in die ontmoeting tussen Real en Atleti eerder dit jaar ook niet geschorst of vergis ik me nu?

12 september 2014 om 11:44

Hij werd weg gestuurd maar deed alles gewoon nog vanaf de tribune.

12 september 2014 om 12:28

Zal dit keer niet veel anders zijn dan hoor haha

12 september 2014 om 12:46

In het stadium van Real Madrid gaat hij zich koest mogen houden of de supporters stampen hem er letterlijk en figuurlijk uit

12 september 2014 om 13:27

Haha grappig man. Denk dat ook wel ja. Nee echt serieus, wel.

12 september 2014 om 12:22

Bedankt voor je analyse

Dat weet ik ook wel. Je moet meer goals maken dan Real. Flauw, ik weet het.

Atletico is voor Real toch wel een echte angstgegner, mooie wedstrijden meestal.

12 september 2014 om 11:54

Laatste tijd wel alleen atletico heeft in 14 jaar niet veel gewonnen van real

Hopen op een eerlijke partij waarbij de scheidsrechter niet net zoals in de Spaanse supercup niet consequent is. Ook hopen dat beide partijen vol op de aanval gaan. Helaas ben ik, begrijpend, bang dat Atletico voornamelijk zal willen counteren en gebruik zal willen maken van dode spelmomenten.

12 september 2014 om 12:42

Mogen jullie iets van zeggen want als er de laatste wedstrijden in het voordeel gefloten is dan was dit voor Real want net als Pepe die keer op keer Costa schopt en Arbeloa die dieprood had moeten krijgen. Ik weet dat Atletico ook niet zachtjes speelt maar dat constante gezeur steeds van je dat je benadeeld word is echt dieptriest.

Was je nog vergeten dat Ronaldo Godin gewoon met zijn volle vuist knockout sloeg en daar geen diepdonkerrood voor kreeg dus ben a.u.b. stil.

12 september 2014 om 12:52

Awel ja, en dat constante gezaag over het zogezegd in het voordeel fluiten van Real Madrid word ook diep triestig.

12 september 2014 om 13:10

Ach als je Modric eruit stuurt met 2 x geel en er geen enkele Atletico speler eruit is gestuurd, weet je toch genoeg? Heb je de wedstrijden überhaupt gekeken? De overduidelijke handsbal van Atletico gemist in het 1e duel?

Godin moet gewoon van Ronaldo afblijven. Als de arbiter gewoon eerlijk beoordeelt, geeft hij er gewoon een penalty voor. De arbitrage is al jaren geen vriend meer van Real Madrid. En zeker niet in de duels tegen Atletico.

Toch grappig dat Atletico 3 x zoveel overtreding maakt, waarvan vele harde geen rood krijgt en Real wel?

Pepe die keer op keer Costa schopt? Hahahahahahahaha Costa is zo'n lieverdje he?

12 september 2014 om 13:36

Was jij niet een van diegenen die na zoveelste schop-clasico vond dat Barcelona zich maar niet moesten aanstellen en dat voetbal contactsport is bla bla bla?

Dit is nu wel triest hoor.

12 september 2014 om 16:03

Fcda en Realzidane22

Ohhh dus jullie mogen wel klagen en andersom dus niet wat kinderachtig zeg.

En ja ik heb alle wedstrijden gezien ja en zie zeer goed dat je steeds voordeel krijgt en niet iedere handsbal is een penalty hé want jullie krijgen zelfs penalty’s die 1 meter buiten de 16 waren en wat dacht je van Elche waarbij jullie weer een onterechte pingel krijgen door een schwalbe van Pepe.

Echt dieptriest steeds dat gejank achteraf.

Denk dat Real dit gaat winnen. Wel een titanen strijd om naar uit te kijken, wordt weer echt voetballen op het hoogste niveau om van te smullen.

Atletico Madrid moet het hebben van het collectief en Real van de individuele sterren. Ik hoop voor de competitie dat Atletico de wedstrijd zal winnen. Dan staat Real met de beide beentjes op de grond.

12 september 2014 om 11:35

Staan ze na Sociedad al.

Duel wat alle kanten op kan. Gelijkspelletje zou goed zijn.

12 september 2014 om 12:44

Liever een verliesbeurt voor Real want dan is het gat meteen 6 punten met de koploper en Atletico laat dit seizoen toch wel punten liggen denk ik.

12 september 2014 om 23:04

Daar hoop ik ook op

Ze maken Real spelers helemaal gek met hun smerige overtredingen en zij happen toe en dan krijgen bv.ramos of Pepe rood dan is het afgelopen. Real moet het negeren en hun eigen spel spelen dan moet atleti te pakken zijn.

12 september 2014 om 11:39

Ja en Pepe en Ramos maken nooit overtredingen ,die 2 kunnen van 3 huizen alle kamers behangen met gele en rode kaarten dus wat je zegt is grote onzin .

12 september 2014 om 13:45

Ramos heeft hier alleen maar rode kaarten voor nodig.

12 september 2014 om 11:40

Dit is als een beschonken bestuurder de barman de schuld geven van je boete. Real is op tijden net zo vies, vooral wanneer het niet loopt hoe men wil. Dan pakt Pepe, arbeloa, Marcelo of vooral Ramos rood en beginnen de aanvallers van 1.86 met 85kg spieren te duikelen en huilen bij de scheids.
Atletico is net zo, maar tis niet dat zs elkaar zo maken anders zag je het niet terug in zoveel andere duels.

12 september 2014 om 11:49

Daarom zeg ik dat ze niet moeten toehappen. Ook al als het niet loopt moeten ze zich gedeisd houden. Dat kunnen real spelers meestal niet tegen atleti.

12 september 2014 om 12:05

Ja maar het is geen reactie op provocaties meer frustratie uit onmacht.

12 september 2014 om 12:14

Ja dat is ook wel waar. Mentaal zijn de Real spelers niet de sterkste.

12 september 2014 om 12:45

Vergeten dat laatste wedstrijd Ronaldo Godin even bewusteloos sloeg zonder er rood voor te krijgen?

Real speelt net zo smerig dus niet klagen.

Probeer je nu te vertellen dat Ramos of Pepe engeltjes zijn? Voor voetballiefhebbers zonder Real bril zijn het Psychopaten die je glimlachend het ziekenhuis in trappen.

Ik kan echt niet wachten op morgen. Echt een heerlijke voetbaldag.
Eerst gaat Barcelona het hele lastige Bilbao oprollen met 3/4-0 en dan lekker kijken de de derby van Madrid, waarbij ik toch eerder voor Real zal zijn dan Atletico, getuige het feit dat Atletico 2 punten achter staat en Real zelfs 3.

Niet dat hierbij de competitie gespeeld is, het duurt nog langer dan een heel Eredivisie-seizoen, maar toch. 3 punten voor Barcelona en dan stiekem hopen op een gelijkspelletje tussen beide topclubs.

12 september 2014 om 11:48

Op basis van het hele seizoen is de kans groter dat je met Real strijdt dan Atletico. Dat ene puntje nu is te verwaarlozen, daarom beste is sls Atletico wint of een gelijkspel.

Nou als Atletico echt denkt dat ze gaan winnen moeten ze zich alvast voorbereiden op een andere Real. Ramos als RB. Bale op het middenveld en Chica in de spits.

Ben eens benieuwd morgen. Voorafgaand aan de supercup waren de Real fans er van overtuigd dat Ateltico 0,0 kans zou hebben, nou dat hebben we kunnen zien. Beide teams nog niet in super vorm dus ik verwacht dat strijd en passie weer doorslaggevend kunnen zijn. Ik gun Mandzukic wel een heldenrol...die moet de geweldige Costa doen vergeten en mag daar morgen mee beginnen.

Ik verwacht dat Real wint.
Ik zie Real niet 2 keer achter elkaar verliezen.
Atletico is sterk zolang ze kunnen verdedigen, maar moest real snel scoren, dan krijgt Atletico het heel moeilijk om terug te komen.
Want het spel maken is niet het sterkste punt van Atletico.

12 september 2014 om 12:38

Onzin. Real kwam vorig seizoen na 2 minute op voorsprong tegen Atletico het leekeen fantastisch begin. Tot de mannen van Simeone 90 minute lang non stop gingen drukken op de spelers van Real. En ze wonnen met 2-1.

Atletico kan je op 1 manier breken en dat is hoe Real in de copa deed. Zelf hoog druk zetten en schieten van op afstand

12 september 2014 om 13:11

Ook dit seizoen wist Atletico snel een achterstand goed te maken.

12 september 2014 om 13:19

Die wedstrijd werd 2-2 er is geen atletico real wedstrijd in 2-1 geindigt vorig seizoen.

Nou dat werd ook idd tijd na 13/14jr

Nee maar serieus Atletico doet idd helemaal niet onder voor Real. Geweldig team en elk jaar flikken ze het weer om goede spelers te halen nadat hun topspeler(s) weer eens zijn verdwenen.
En ook deze aankomende kan Atletico uiteraard winnen.
Ik zeg may the best win!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren