Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Luciano is een te dure jongen voor de bank en moet op zijn leeftijd spelen’

Laatste update:
/

Vierenhalf jaar was hij de nummer één onder de lat bij FC Groningen, maar inmiddels zit Luciano al een paar maanden op de bank. Robert Maaskant gaf in de laatste maanden van het vorige seizoen de voorkeur al aan Marco Bizot en de nieuwe trainer Erwin van de Looi heeft besloten daar niet van af te wijken. Omdat het contract van Luciano nog wel een jaar doorloopt, wordt er naar een oplossing gezocht.

Luciano is één van de spelers die mag vertrekken uit Euroborg. De club heeft Stefan van der Lei, een vaste klant in de selectie van Jong Oranje, als back-up achter Bizot. Met zijn 33 lentes heeft Luciano de toekomst niet meer bij de club en dus hoopt men dat hij nog vertrekt. “Toen hij in de winter zijn plek verloor, zijn we meteen met hem om tafel gaan zitten”, licht Henk Veldmate toe.

De manager technische zaken van FC Groningen zegt in Voetbal International dat de club met de doelman mee wil denken. “ Luciano is een te dure jongen voor de bank en bovendien moet hij op zijn leeftijd spelen. Wij willen best meewerken aan een transfer, maar dan moet zich wel iets aandienen”, zegt hij er nadrukkelijk bij.

Zijn er nog Eredivisieclubs die Luciano goed kunnen gebruiken, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat verdient Luciano bij Groningen? Toch mooi om te zien dat hij wordt vervangen door 2 NL keepers.

20 augustus 2013 om 14:24

Ongelofelijk dat ze zo'n topkeeper op de bank zetten. Hij keepte week in week uit foutloos.

20 augustus 2013 om 14:28

Hij heeft vorig seizoen de 1e seizoenshelft verschrikkelijk veel blunders gemaakt, dat is de rede waarom Bizot nu keept.

20 augustus 2013 om 14:28

Heel grappig. Hij is dus te klein en heeft soms vreemde capriolen in huis. Absoluut niet goed genoeg meer.

20 augustus 2013 om 14:30

Foutloos? Op de trainingen zeker? In de wedstrijden maakte hij juist wekelijks fouten.

20 augustus 2013 om 14:42

Sarcasme neem ik aan?

20 augustus 2013 om 21:43

Psv kan hem miscgien gebruiken en twente zou hem ook kunnen gebruiken maar al met al kunnen ze hem het best weg doen

Luciano vind ik een redelijke keeper die soms wel een blunder maakt denk dat het wel een goede doelman is voor een Topklasser.

Ik begrijp de opmerking 'op zijn leeftijd moet hij spelen' dan ook niet helemaal. Is dat zo omdat hij niet lang te gaan heeft (als voetballer)? Vind dat niet echt een argument. Maar goed, als Verhoeven een plek bij Utrecht heeft, dan moet Luciano ook wel ergens een plek kunnen vinden.

20 augustus 2013 om 14:26

Dat is sowieso een onzin argument. Als ze jong zijn moeten ze spelen omdat ze ervaring op moeten doen om zich te ontwikkelen. Als ze in het midden en bloei van hun carriere zitten moeten ze spelen omdat ze op de toppen van hun kunnen zijn, en als ze oud zijn dan moeten ze spelen vanwege hun leeftijd en ervaring

20 augustus 2013 om 14:32

Vond hem in Belgie en zn eerste jaar in Groningen een zeer goede keeper.

Volgensmij is hij wel een van de groot verdieners, logisch dat hij moet vetrekken. Heeft een zwak seizoen gehad ben bnieuwd welke club hem wel overnemen voor zo'n salaris.

Overgins is Luciano wel een hele leuke jongen in de groep, leuke humor en altijd vriendelijk

FC Groningen moet Luciano zeker laten gaan. Hij heeft nog maar 'n een jarig contract, is aardig op leeftijd en is een van de grootverdieners in de selectie van FC Groningen.

In mijn ogen moet FC Groningen deze spelers nog laten gaan:

- Género Zeefuik.
- Luciano.
- Tom Hiariej.
- Emil Johansson.
- Lorenzo Burnet.

Dan zou ik jonge spelers als William Troost Ekong, Krisztián Adorján, Timo Letschert, Nick Bakker, Hilal Ben Moussa, Henk Bos, Yoell Van Nieff en natuurlijk Richairo Živković rustig proberen te brengen.

Bizot
Magnasco
Kappelhof
Botteghin
Wijnaldum
De Leeuw
Lindgren
Chery
Kirm
Texeira
Kostic
20 augustus 2013 om 14:38

Zeker laten gaan, Zivkovic komt eraan als groot talent en voor de verdediging zijn er genoeg talenten in de eigen jeugd. De B-jeugd van FC Groningen is zeer getalenteerd en daar gaan ze veel plezier aan beleven.

20 augustus 2013 om 14:39

Kappelhof en Jones zouden denk ik ook wel weg mogen lijkt me. Ik denk niet dat je met een Kappelhof de oorlog gaat winnen, zeker niet centraal achterin. Daarbij zijn dat de plekken waar Groningen veel talent heeft om te laten spelen in de vorm van Ekong, Letschert en Bakker. Ik schat hen ook wat hoger in om centraal te spelen dan Kappelhof.

20 augustus 2013 om 14:41

Jones is al terug naar Uruguay.

20 augustus 2013 om 14:40

Word lastig. Bakker en Henk Bos zijn zwaar geblesseerd. Van Nieff is verhuurd aan Dordrecht.

20 augustus 2013 om 14:47

Burnet vind ik een prima speler hoor. Die kan zich nog prima ontwikkelen.

20 augustus 2013 om 15:40

Burnet zou ik nog niet laten gaan, dit seizoen zeker niet. 2 linksbacks zijn wel nodig. Van Nieff is op huurbasis bij Dordrecht.

20 augustus 2013 om 15:54

Zeefuik mag voor mij niet meer in profvoetbal uitkomen met zijn gewicht en ook verhoeven !

Luciano heeft het verdiend om transfervrij weg te gaan, heeft na een paar goede jaren een heel slecht jaar gehad.
Net op het moment dat het weer beter ging werd hij door Maaskant aan de kant gezet. Moet zeggen dat ik Bizot ook een hele goede keeper vind en vd Looi gelijk kan geven dat hij nu voor Bizot kiest, alleen het meevoetballen van Luciano is veel beter dan Bizot.
Luciano is een positieve vent vandaar Transfervrij laten gaat Grunn

Toch wel jammer voor Luciano,echt een prima kerel. Het is jammer dat deze keeper onvoorstelbare reddingen maakt en dwaar tegenover staat dat die onvoorstelbare blunders maak. Bizot doet het primaen er lijkt eer rus achterinte zitten nu. Met Luciano was het altijd billenknijpen bij corners en vrije trappen, heb ik met Bizot niet.
Zal wel een emotioneel afscheid worden, kan me nog wel een interview herrineren toen die op de bank werd gezet met het verhaal dat hij dit voor zijn familie doet etc. Dat is dan ook gelijk de reden waarom het een van de grootverdieners is, hij heeft geen Nederlands paspoort dacht ik.
Ik vind we dat hij een waardig afscheid verdiend.

Hahaha, iemand van 33 die moet spelen. Als je jong bent hoor je te spelen om beter te worden, op die leeftijd niet meer. Dit is echt een uitspraak die zijn waarde heeft verloren. Ongeacht de leeftijd wordt dit altijd aangehaald. Als je begin 20 bent kan ik het begrijpen, dan ben je je nog volop aan het ontwikkelen. Een Luciano kan een prima 2e keeper zijn met zijn leeftijd, alleen moet hij dan wel minderen in salaris.

Als hij wat salaris inlevert zal hij wel mogen blijven. Wat een drogreden dat hij op die leeftijd moet spelen. Mooi geprobeerd.

Zeer matige keeper, alleen in de 1 tegen 1 goed. Door de lucht en bij schoten van afstand echt dramatisch! Inderdaad gelul dat hij op deze leeftijd moet spelen, dat zeggen ze echt van alle spelers ongeacht de leeftijd.

overschatte keeper, had het geluk dat jongens als stenman, granqvist enz alle cornerballen voor hem wegkopten..

Misschien wat voor Utrecht nu

Hij valt onder de categorie "buiten EU spelers" die verdienen volgensmij minimaal 500.000 per jaar. Ik weet niet welke eredivisie club zo een salaris voor hem wilt betalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren