Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

L'Équipe: PSV brengt gigantisch openingsbod uit op Kamaldeen Sulemana

Laatste update:

PSV en Southampton zijn in de markt voor Kamaldeen Sulemana, zo meldt L'Équipe. Volgens de Franse sportkrant deden zowel de Eindhovenaren als de Premier League-club al een openingsbod op de twintigjarige Ghanees, die bij Stade Rennes nog vastligt tot medio 2026. Het bod van PSV bestond uit een vaste transfersom van vijftien miljoen euro, exclusief twee miljoen euro aan bonussen. Southampton deed zelfs een openingsbod van zeventien miljoen euro, dat inmiddels ook van tafel is geveegd.

De nummer vijf van de Ligue 1 wil niet zomaar meewerken aan een vertrek van Sulemana, daar de club momenteel kampt met een aantal blessures in de frontlinie. Zo zijn sleutelspeler Martin Terrier en miljoenenaankoop Arnaud Kalimuendo momenteel niet beschikbaar voor trainer Bruno Génésio. Technisch directeur Florian Maurice heeft de vertegenwoordigers van Sulemana geïnformeerd met de wens om hem voor Rennes te behouden, maar het is nog onbekend of Sulemana zelf openstaat voor een langer verblijf in Frankrijk. Op de achtergrond werkt Maurice inmiddels aan de komst van Olympique Lyon-aanvaller Karl Toko Ekambi.

Sulemana kan dit seizoen onder Génésio nauwelijks rekenen op een basisplaats. De rechtsbenige linksbuiten staat sinds juli 2021 onder contract bij Rennes, toen de Fransen hem voor maar liefst zeventien miljoen euro overnamen van FC Nordsjaelland. Ajax was destijds ook geïnteresseerd in zijn diensten, maar greep uiteindelijk naast de boezemvriend van Mohammed Kudus. Sulemana kwam tijdens het afgelopen WK in Qatar tweemaal in actie voor Ghana, de totale teller staat inmiddels op vijftien interlands.

Voor Rennes staat Sulemana na 46 officiële optredens op zes doelpunten en vier assists. In Frankrijk staat de buitenspeler bekend als een van de grootste talenten in de Ligue 1, al komt dat er nog niet altijd uit. Ook journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bevestigt inmiddels dat PSV in de markt is voor Sulemana. Volgens de clubwatcher van de Eindhovenaren wordt de aanvaller al geruime tijd gevolgd. Sulemana kan in het Philips Stadion de tweede winterse aanwinst worden na Fábio Silva, die woensdag aan het begin van de middag werd gepresenteerd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is toch die gast die op het laatste moment toch niet voor Ajax koos? Stond te boek als groot talent

25 januari 2023 om 15:12

Stond, inderdaad.

25 januari 2023 om 15:12

Klopt denk dat hij dan ook eerder voor southamton kiest

25 januari 2023 om 16:17

Dan speelt hij volgend jaar echter zeer waarschijnlijk wel Championship waar het nog maar afwachten is of ze meteen terugkomen, dus dat zou wel een reden kunnen zijn om voor PSV te kiezen dat wel Europees voetbal speelt (nee, geen Champions League denk ik)

25 januari 2023 om 15:24

Sherlock, staat in de tekst :-)

25 januari 2023 om 15:29

Daarna ook geen drol meer laten zien.

25 januari 2023 om 16:32

Behalve een sterk WK gespeeld toen hij eindelijk werd gebracht. Die jongen kan goed voetballen, is jong, snel en behendig. Zeker een aanwinst.

25 januari 2023 om 21:00

En eerste seizoen Rennes was ook echt niet slecht. Beter dan Darami bij Ajax

25 januari 2023 om 22:12

Zal wederom voor het geld kiezen. Bij Southampton zal ie meer verdienen dan bij PSV.

Naja gigantisch… voor PSV zijnde zeker, maar voor de huidige markt toch een schijntje. Hoe doet Sulmana het bij Renne?

25 januari 2023 om 15:14

Vorig seizoen 20 wedstrijden - 4 goals en 2 assist. Dit jaar 13 wedstrijden - 1 goal. Stond eerder bekend als talent, zei Ajax op het laatste moment af anderhalf jaar geleden waarna Ajax voor Daramy ging. Overmars baalde flink volgens mij. Geen idee hoe hij zich ontwikkeld heeft maar heeft volgens mij niet de ‘leukste’ zaakwaarnemers. Als 17 miljoen van tafel is geveegd zou ik doorschakelen naar Karlsson, want dan zal het op lopen richting de 25 met een Engelse ploeg als concurrent

25 januari 2023 om 15:28

Karlsson is een investering van niets. AZ gaat flink geld eisen, terecht hoor maar op hem ga je nooit meer heel veel winst maken. Deze jongen heeft nog een leeftijd waarop hij door kan groeien. Iemand van 24 voor 20 miljoen halen daar moet je als PSV zijnde niet aan beginnen en zelfs dat is nog maar de vraag of AZ dat zal accepteren.

25 januari 2023 om 15:34

Dat zijn nou niet bepaald overtuigende cijfers. Ik neem aan dat met zulke bedragen je een speler haalt voor de basis. Dan zou ik denk ik toch eens kijken of we een speler kunnen vinden met betere statistieken. Zit wat mij betreft toch iets te veel risico aan.

25 januari 2023 om 15:55

Denk inderdaad niet dat AZ 20 mio in de winter zal accepteren, en al helemaal niet van PSV. In de zomer wellicht wel, als er een vervanger is gehaald, maar voor nu zullen ze wel wat meer willen.

25 januari 2023 om 16:54

Dan krijg je straks een bruma 2.0. Echter moet ik zeggen dat ik vorig jaar zijn transfer naar Ajax echt toe zou hebben gezongen. Er zit waarschijnlijk wel zo'n geldwolf achter als zaakwaarnemer. Al met al, ben benieuwd hoe dit afloopt

Psv iets met een dooie mus en de fans zomaar willen blij maken..
Haal die rb op van heerenveen
En gaal flank spelers

25 januari 2023 om 15:15

Van Gaal op de flank? Word je ook geen kampioen mee hoor.

25 januari 2023 om 16:13

Als je v Gaal linksbuiten zet gaat hij de rechtsback van de tegenstander uitleggen hoe hij moet verdedigen.

25 januari 2023 om 16:51

Weet in ieder geval waar Noppert zijn zwakke plek ligt bij een strafschop.

25 januari 2023 om 17:19

Zijn zwakke plek bij een penalty is een bal op goal

Sterk hoor PSV. Ook al komt die niet. Hier mee laat je zien dat je ambitie hebt. Aan je achterban en aan de concurrentie

25 januari 2023 om 15:19

Hahaha een bod van psv is van tafel geveegd. De concurentie doet t nu echt in hun broek. De spelers zullen nu vast geen knikker meer raken nu dat ze weten hoeveel ambitie PSV heeft en de achterban is waarschijnlijk ook harstikke blij met de kennis dat PSV op onhaalbare spelers bied

25 januari 2023 om 15:19

Is dit niet een beetje mosterd na de maaltijd? Wetende dat je tegen Southampton op moet bieden een leuk bod doen om aan te tonen; "kijk, wij doen ook mee"

25 januari 2023 om 15:29

Het is ook wel veel geld voor een speler die nog weinig heeft laten zien bij Rennes. Op dit moment is hij zelfs bankzitter. Hij is jong, maar het is veel te veel geld.

25 januari 2023 om 15:39

Het is een vreemd verhaal al met al... je houdt de gehele periode de hand op de knip en 5 dagen voor het verstrijken biedt PSV ineens een bedrag dat ze nog nooit hebben geboden, snap jij het nog?

25 januari 2023 om 15:46

Wij weten niet waar ze mee bezig zijn geweest, tot dusver hebben we ook gelezen over concrete interesse in Tsygankov en Danjuma wat helaas niet doorgegaan is. Dat er in de latere dagen pas beslist wordt is niet gek, als je kijkt hoeveel er nog altijd gebeurt op deadline dagen en de periode daarvoor.

25 januari 2023 om 15:51

Maar waarom weten we inzake dit bod dan wel ineens wat er speelt? Er is dus helemaal niet geboden op Tsygankov of Danjuma is dan mijn aanname. Bovendien wist PSV al vanaf de eerste week dat ze aan de bak moesten i.v.m. Gakpo, 'concrete interesse' is dan echt niet genoeg.

25 januari 2023 om 15:56

Het kan ook dat de spelers zelf afgezegd hebben en voor een andere club hebben gekozen. Ze wisten vanaf de eerste week al dat ze aan de bak moesten maar ze wisten niet dat ze er nog 40 miljoen bij kregen natuurlijk. Daarnaast is het natuurlijk niet zo dat als je een speler verkoopt het altijd zo eenvoudig is om een nieuwe speler zo maar even snel binnen te halen.

25 januari 2023 om 16:00

Water is nat, wat je verteld begrijp ik allemaal echt wel. Alsnog vind ik het voor een topsport organisatie als PSV echt onbegrijpelijk dat er tot 5 dagen voor de deadline gewacht wordt voordat er een officieel bod op iemand gedaan wordt. Gakpo die zou vertrekken was echt niet één dag voor het openen van de window bekend.

Hoog bedrag, heeft PSV weinig goede ervaringen mee. Ook concurrentie uit Engeland. Ik ga ervan uit dat dit weinig wordt. En als het lukt, zitten er weer afspraken en clausules aan vast, wat de mogelijk latere winst weer beperkt. Verder ken ik hem niet, dus geen idee wat hij waard is.

Goede speler, heel erg talentvol maar ik betwijfel of hij er gelijk zal staan. Wordt bij Rennes veelal als invaller gebracht

Toen ik de titel las had ik meer verwacht. Tuurlijk is 15 miljoen veel voor een Nederlandse club. Maar als je deze titel leest, wetende dat PSV minimaal ca. 100 miljoen in de portefeuille heeft, had ik meer verwacht.

Geen idee verder of dit nou echt een speler is met toegevoegde waarde, doet het niet geweldig bij Rennes...

25 januari 2023 om 15:17

Jij hebt het nieuws goed gevolgd... Psv heeft meer dan de helft van dat bedrag nodig om zwarte cijfers te overleggen. Dus er kan maximaal 30 worden geïnvesteerd. Of minder...

25 januari 2023 om 15:20

Jij blijkbaar niet, want niemand weet exact wat PSV wel of niet kan investeren.

25 januari 2023 om 16:19

Nee, maar dat ze een openingsbod van 20 miljoen zouden doen bij Rennes was nog onlogischer geweest gezien de recente berichtgeving



Als je 80 miljoen vangt voor 2 spelers is het toch niet zo gek om 18 miljoen uit te geven? Geef ze groot gelijk.

25 januari 2023 om 15:19

Denk je nou echt dat dat geld in 1x wordt over gemaakt? Dat gebeurd altijd in termijnen.

25 januari 2023 om 15:25

PSV hoeft dat bedrag dus ook niet in een keer te betalen he. Dat werkt twee kanten op.

25 januari 2023 om 17:06

Dat werkt dan dus twee kanten op Einstein

25 januari 2023 om 15:27

Psv kan ook niet het volledige bedrag uitgeven. ze moesten verkopen. hoeveel er dus overblijft weet niemand. maar sws niet 80 miljoen. ook niet in termijnen.

Was eerst een doelwit van Ajax, maar hij ging liever naar Frankrijk. Grappig om blinde paniek bij PSV te zien.

25 januari 2023 om 15:16

Dit klinkt zo bijzonder jaloers. Waarom is dit blinde paniek? Is hij niet goed genoeg? Zie je hem vaak spelen? Is PSV hier niet al langer mee bezig? Zo nee, hoe weet jij dat?

25 januari 2023 om 15:41

Blinde paniek zou ik het niet zozeer noemen. Maar vind je het niet gek dat pas pakweg 4 weken nadat Gakpo is verkocht en 1 week voor het sluiten van de markt een recordbedrag voor een linksbuiten is geboden?

25 januari 2023 om 15:44

Nee. Juist niet zelfs. Waarom zou dat? Het zegt toch niets over dit bod. Ja, het kan paniek zijn. Het kan ook gedegen scouting zijn geweest. Het is voor iedereen gissen. Het zegt echt he-le-maal niets. Al is oordelen zonder enkel feitje menselijk tegenwoordig.

25 januari 2023 om 16:12

Want deze 4 weken hadden ze nog extra nodig om hem te scouten. Daarvoor hebben ze nooit naar hem gekeken. Ze hadden toch allang een lijstje klaar moeten hebben als je weet dat Gakpo weggaat.

25 januari 2023 om 16:13

Hij is de eerste op het lijstje? Ze hebben niet verder gekeken? Er was geen lijstje? Wat is precies jouw punt?



Als Southampton nu al meer biedt, zal Psv behoorlijk over de brug moeten komen.€20 to € 25 mln
Ooit wilde Ajax hem toch ook?

Ach, Brandts zal later zeggen'; we waren in de markt en hadden goede hoop,

25 januari 2023 om 15:28

Dat zou veel te veel geld voor hem zijn. presteert nou ook niet geweldig in de L1.

25 januari 2023 om 15:33

Klopt, maar welke speler wordt nou nog voor een prijs gekocht dat recht doet aan zijn kwaliteit.
Bovendien sluit de markt over een paar dagen

25 januari 2023 om 16:37

Daar heb je gelijk in.

25 januari 2023 om 16:26

Hij heeft tenopzichte van een jaar geleden niet echt genoeg gebracht bij Rennes dus ik ga er niet vanuit dat hij meer gaat opleveren dan het aankoop bedrag.

25 januari 2023 om 16:46

Dan snap ik niet wat Psv met hem aan moet.
Bruma 2.0?
Psv heeft heel hard een TD nodig, want ze vissen in een verkeerde vijver als je gelijk hebt

Als je moet concurreren met een club uit de Premier League ben je sowieso kansloos. Was een paar jaar geleden ook toen Ajax met hem bezig was, hield Ajax wekenlang aan het lijntje om te kijken of er nog een club zou komen waar ie meer kon verdienen en daarna wou ie geloof ik ook nog de zekerheid van een gegarandeerde basisplaats. Lijkt me een erg vervelende jongen die je wel een heel goed verhaal lees euro's zal moeten voorhouden om nu in te stappen in het huidige PSV en te kiezen voor de Eredivisie.

25 januari 2023 om 15:22

Ach hou toch op met dit soort onzin. Wees is eens realistisch, misschien heeft die jongen geen zin om tweede/derde keus bij Ajax te zijn, zo gek is dat helemaal niet.

Voor PSV zal het inderdaad lastig worden en hij is ook wel heel duur als ik het hier zo lees. Maar de eredivisie is wel de beste optie om jezelf te ontwikkelen.

25 januari 2023 om 15:27

Ik weet niet waar jou overspannen reactie vandaan komt maar mijn bovenstaande reactie is letterlijk hoe de feiten waren toen Ajax voor hem in de markt was. Ik geloof dat hij 2 tot 3 keer zijn jawoord had gegeven, de medische keuring stond al gepland en keer op keer had meneer en zijn zaakwaarnemer weer een ander excuus om het nog even uit te stellen.
Maar ga gerust voor deze speler 25 betalen hoor ( dat zal het bedrag zijn waar je aan moet denken als je hem nu echt wilt hebben) maar dan hoef je niet lang te wachten tot je weer midden in het seizoen ineens wakker schrikt dat je de boeken financieel niet kloppend gaat krijgen.

25 januari 2023 om 15:30

En je kunt hem ook nog eens een basisplaats garanderen, naast dat je dat ook wel verplicht bent als je hem voor pakweg 20 mln koopt.

25 januari 2023 om 15:31

Ik vond je reactie ook niet echt raar ofzo. Het is precies zoals het is gegaan, deed me denken aan Lainez. Het is uiteindelijk graag of niet

25 januari 2023 om 15:34

Ik bedoelde het niet vervelend, maar om zomaar het nieuws vanuit Ajax zijn kant aan te nemen vind ik ook maar onrealistisch.

Jij doet net alsof hij iets ergs heeft gedaan, maar het zou ook zomaar kunnen dat hij voor speeltijd naar Rennes ging. Als Ajax een betere speler voorbij zag komen hadden ze die ook genomen. Hij had toch Tadic en Antony voor zich.

Of PSV deze speler moet nemen weet ik niet, het bedrag is inderdaad erg hoog. Wel moet er iemand bij, nu.

Benieuwd waar deze jongen voor zal gaan kiezen nu. De stap van Nordsjaelland naar Stade Rennes heeft niet helemaal goed uitgepakt voor hem. Waar kies je voor nu? Spelen bij een Nederlandse top 3 club die in zwaar weer verkeerd of spelen bij een op dit moment spelende degradatiekandidaat in de PL tegen een miljoenensalaris?

25 januari 2023 om 15:32

Nou dan zou ik gokken op Southampton.. Een vooraanstaande competitie en dito salaris. Een paar wedstrijden indruk maken en hij kan in de zomer evt een nieuwe stap maken. Indien Southampton degradeert, kun je altijd nog afzakken naar een Nederlandse of Belgische club.

Krijg een beetje een Bruma gevoel. Ook een dure aankoop met hoge verwachtingen binnen gekomen, maar nooit echt de verwachtingen waargemaakt. En als ik nu puur op de statistieken af ga van hem bij Rennes dan lijkt het ook richting die kant op te gaan.

De scouting van PSV is sinds Vennegoor daar de leiding in heeft zo enorm matig. Ze richten ze bijna alleen maar op (rejects uit) de topcompetities, en betalen daar voor PSV begrippen ook nog te veel voor, in plaats van creatiever te werken.

Een Farfan of een Dzsudzsak die voor een paar miljoen werden binnengehaald uit kleinere competities, dat is wat PSV nodig heeft. In Noorwegen en Oostenrijk kan je bijvoorbeeld prima spelers halen voor redelijke transfersommen, maar dan pakt men weer niet door met die Brynhildsen (?) en Nakamura. Nu wordt er grof geboden op een speler die tot nog toe niet waarmaakt bij Rennes, en worden er flops uit de PL aangetrokken.

Blijft een bizarre beslissing dat het bestuur van PSV Vennegoor heeft aangehouden toen die zich solidair wilde verklaren aan JdJ, was de perfect kans geweest om ook van hem en zijn rotzooi af te komen.

25 januari 2023 om 15:34

Volledig mee eens dat de scouting niets uit de hoge hoed kan toveren. Dat ze met de bekende namen als Til, Luuk de Jong en Hoever (wie heeft hem positief gescout?) aan komt zetten, zegt toch veel. Vorige transfers toen Schmidt er zat, zag je wel dat hij aardig een vinger in de pap had.

Maar eens, een Dzsudzsak moet echt wel ergens rondlopen. Ook een speler wat PSV nodig heeft, een klassieke buitenspeler met een goede trap en goede snelheid, om die ballen op het bolletje van De Jong te mikken.
Ik zie nu ook dat bijv. een Dion Beljo bij Augsburg heeft getekend. Was 3 miljoen, perfecte back-up voor De Jong. 3 miljoen.. Nu gaan ze voor 15+, met alle risico's van dien.

25 januari 2023 om 16:04

Til valt als aankoop nog mee. Ik vind het ook een non-voetballer, maar iemand die zo structureel het net weet te vinden is toch heel nuttig om erbij te hebben. Staat nu alweer op 9 goals als roulatie speler, en zal in dit tempo wel op rond de 15 uitkomen aan het eind van het seizoen.

De Jong had ik persoonlijk niet gehaald aangezien PSV, al helemaal zonder Gakpo, geen enkele voetballer in de selectie heeft die een fatsoenlijke voorzet kan geven. Dan is de Jong praktisch nutteloos, en had je het geld beter kunnen investeren in een voetballende spits zoals Jutgla die het nu prima doet bij Brugge. Hoever tja, die is denk ik niet eens gescout maar puur op de gedachte gehaald dat die jongen wel wat moet kunnen, als hij zo jong al gedebuteerd heeft bij Liverpool.

Die Beljo is inderdaad een mooie transfer voor Augsburg, en laat zien dat je zelfs in deze markt nog talentvolle spelers kan halen voor vergelijkbare bedragen als Farfan en Dzsudzsak ruim 10 jaar geleden.

25 januari 2023 om 16:15

Precies, bij De Jong destijds toen hij kwam, heb ik ook mijn twijfels hier geuit, omdat je geen backs en buitenspelers hebt die de bal voorgeeft. In zijn eerste periode liepen er een Willems en Arias rond, die de voorzetten geven. Teze geeft de bal eens per 3 wedstrijden voor, Max wel al iets vaker, maar dan niet op maat.

Lees nu wel dat ze bezig zijn met Van Ewijk, zou rond de 4-5 miljoen kosten. Dat zijn slimme transfers. Betaalbaar en op posities waar een versterking ook wenselijk is. Dat soort bedragen uitgeven (nationaal of over de grens) moet je blijven doen. AZ laat zien hoeveel dit oplevert en dat je alsnog bovenin kan meedraaien.

25 januari 2023 om 16:24

Van Ewijk zou ik ook toejuichen, maar dat is sowieso ook gewoon opportunistisch beleid. Maak de kat maar wijs dat ze die intensief gescout hebben en toevallig precies tegelijk met een handjevol andere clubs interesse hebben.

Datzelfde geldt voor Hoever, Branthwaite en Til. Dat zijn gewoon jongens die uit het netwerk van Brands komen om nog even last minute de selectie te versterken, daar is nooit intensief naar gekeken. De laatste speler waarvan ik wel geloof dat hij door de scouting is voorgedragen is Sangaré, en zelfs dat was al geen enorme vondst, die genoot bij Toulouse ook al interesse van Arsenal.

25 januari 2023 om 16:30

Over AZ gesproken, Odgard was afgelopen zomer ook een mooie aanwinst geweest voor PSV om het probleem rechts voorin op de lossen. Kan bij nood ook nog in de spits, en met die linker zal hij ongeacht z’n vorm altijd een aantal goals meepikken.

25 januari 2023 om 15:43

Mee eens. Europa heeft zat competities van waaruit de Eredivisie een mooie stap omhoog is, op weg naar de echte top. Ook waren we zo lekker met klantenbinding bezig in Mexico, daar zou je toch een permanente scout moeten hebben. Brazilianen en Argentijnen worden meteen weggekocht, maar ook in het Amerikaanse continent zijn nog zat andere competities die interessant zijn voor ons.

Heb overigens wel vertrouwen in onze scout die kennelijk in Frankrijk zit. Sangarã© is echt een juweel, Ligue 2 geloof ik. Benitez goed gespot. Boscagli uiteindelijk ook goed. Xavi Simons was natuurlijk al bekend.

Sulemana is wel van een heel andere prijscategorie.

25 januari 2023 om 16:20

Er zijn inderdaad voldoende andere competities van waaruit de Eredivisie als de perfecte springplank kan dienen naar een topcompetitie of topclub uit Portugal. Heeft Feyenoord ook bewezen met Aursnes, en Trauner zou een vergelijkbaar geval zijn als die niet op leeftijd was.

Mexico doet PSV helemaal niets meer mee, terwijl ook daar voldoende spelers een versterking moeten zijn voor dit elftal. Ook in Argentinië en Brazilië zijn er nog genoeg solide spelers te vinden die niet de hoofdprijs hoeven te kosten, niet iedereen is een Vini Jr, Rodrygo of Endrick. Een vergelijkbare naam als Tagliafico zal daar nog wel actief zijn, maar die vindt je alleen met een goed scouting netwerk.

Frankrijk lijkt het enige grote land te zijn waaruit PSV nog succesvol is in de transfers, want transfers uit de PL, Bundesliga en La Liga mogen inmiddels wel dramatisch genoemd worden.

Was destijds erg teleurgesteld dat hij niet naar Amsterdam kwam en koos voor Stade Rennais. Daar speelt hij momenteel ook niet bijster veel en is zijn rendement laag. Zou een goede aanwinst zijn voor PSV, maar zullen die bereid zijn om zo ver te gaan? Tegen het geld van de Premier League valt niet op te boksen.

Zei het vanmorgen nog in een ander topic.
De kat in het nauw gaat nog even mer grof geld smijten in de hoop op een betere 2e seizoenshelft.
Ja mensen, we zitten pas op de helft.

Stond en staat bekend als een groot talent, maar bij Rennes is het er nog altijd niet echt uitgekomen. Daarom zou ik het voor die prijs wel een behoorlijk risico vinden van PSV.

@Vz krijgen we ook nog een artikel over de blessure van Rui Mendes?

Een wisselspeler van Rennes en iemand die de taal niet beheerst. En dan zo'n hoog openingsbod, ik dacht dat John de Jong al vertrekken was?

25 januari 2023 om 15:51

Sangare schijnt de taal ook nog steeds niet te spreken, maar die doet het toch aardig.

25 januari 2023 om 16:53

Je hoeft echt niet Nederlands te spreken om in de Nederlandse top te spelen. Als dat een vereiste gaat worden, wordt het scouten wel heel erg moeilijk.

Begon heel goed bij Rennes maar dit seizoen lijkt het niet veel te zijn al heb ik m dook dit seizoen niet zien spelen. Zou een gigantische gok zijn,voor dat geld.

En het heeft 4 weken moeten duren om een eerste bod uit te brengen? Gakpo is al een tijdje weg. Ik ken deze speler verder niet echt, dus geen idee of hij het waard is.

Tja PSV moet wel iets doen. 15 miljoen is inderdaad een pittig bedrag voor PSV maar ja die hebben al voor 90 miljoen binnen gehaald met de verkoop van Gakpo en Madueke. Dan moet je gewoon investeren. Ik weet alleen nog dat Ajax interesse in hem had maar toen koos die toch voor Rennes. En toen had Ajax dus Daramy gehaald. Maar goed had gehoord dat hij het niet heel denderend doet daar. Maar goed PSV moet wel want anders gaan ze met alleen El Ghazi en Vertessen als buitenspelers het seizoen afmaken. En dat is belabberd.

Gigantisch, en dan lees ik 15 miljoen. Daarnaast zijn ook PL teams geïnteresseerd. Psv leeft ook een beetje in een waan net als Twente, alleen dan op een hoger niveau. Dit soort spelers gaan niet voor psv kiezen.

Het is een dure gok maar speelt bij Rennes al een jaar natuurlijk niet echt onderscheidend terwijl bij zijn oude club

Misschien gewoon een gokje doen door hem te huren met optie tot koop.

Ga er niet vanuit dat hij echt meer moet kosten dan het aankoop bedrag.

Kan bij PSV wel veel spelen. Bij Rennes wil het er nog niet echt uitkomen en is voornamelijk invaller. Rennes vraagt alleen meer dan 20 miljoen en zal PSV niet gelijk bij de hand nemen. Maar PSV zal toch iets van risico moeten nemen, want de spoeling is dun voorin.

Als psv zijnde zou ik hem nooit kopen. Van dat bedrag kan je ook 4 andere leuke spelers kopen. Je Krijgt Bruma 2.0 zijn statistieken zijn ook niet bijzonder 1 goal in 13 wedstrijden.

Met deze cijfers 17 miljoen. 1.7 miljoen per assist of goal. Absurd hoog bedrag. Er zijn in de ED spelers met betere cijfers die nog niet de helft zouden moeten kosten.

25 januari 2023 om 17:29

Welke dan?

25 januari 2023 om 19:33

Die zijn er in Nederland inderdaad niet. Wellicht kan Amin Sarr interessant zijn. Niet al te duur denk ik maar heeft potentie die misschien toereikend is voor wat PSV nastreeft.

Dit zijn alleen maar berichten van kijk eens supporters wij zijn volop bezig met nieuwe spelers en wij willen de portemonnee trekken maar het beztuur weet al dat deze speler niet te halen valt voor dat geld uiteindelijk komt er straks weer een miskoop op de proppen

Dit lijkt toch wel een beetje op paniekvoetbal in Eindhoven. De fans moeten tevreden gesteld worden ofzo. Ik verwacht niet dat Rennes akkoord gaat met een bod onder de 25 miljoen euro. Een bedrag dat PSV nooit gaat neertellen voor deze speler. PSV zal op de blaren moeten zitten. In de laatste dagen van de transferperiode ga je geen koopjes meer strikken. Misschien nog een interessante huurdeal. Brands heeft in ieder geval helemaal niet voorgesorteerd op een vertrek van Gakpo én Madueke.

Misschien kan de gemeente Eindhoven de lucht boven het stadion kopen van PSV. Of Brainfart doet een keer een stevige duit in het zakje. Brands is gewoon brandhout zie Everton nu maar. En Gerbrands die naait er mooi tussen uit.

Als dit waar is, leert PSV niks van de fouten. Zonder de speler te kort te willen doen, maar PSV moet juist dit soort bedragen alleen neertellen voor echte buitenkansen. Niet voor mislukte spelers. En zeker niet bedragen gaan bieden die al neergeteld zijn door de club waar die mislukt is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren