Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Loopbaan van Russische icoon eindigt na ontbinding van contract in stilte

Laatste update:

De profloopbaan van Andriy Arshavin zit er waarschijnlijk op. Kuban Krasnodar maakt maandag wereldkundig dat het contract van de 34-jarige aanvaller in onderling overleg is ontbonden en verschillende Russische media melden dat Shava een punt achter zijn carrière gaat zetten.

/

In gesprek met SportFakt wil hij dat niet bevestigen: "Ik heb met de directie besloten dat een beëindiging van de samenwerking het beste voor alle partijen is. Als er een aanbieding van een andere club volgt, dan ga ik ernaar kijken. Komt die niet, dan sluit ik mijn carrière af."

Arshavin kwam van 1998 tot 2008 uit voor Zenit Sint-Petersburg en werd een icoon van die club. Daarna stapte hij over naar Arsenal, maar behoudens een spectaculaire wedstrijd tegen Liverpool waarin hij viermaal scoorde, werd Arshavin geen succes in Londen. Na een terugkeer bij Zenit op huurbasis vestigde de Rus zich medio 2013 weer definitief in Sint-Petersburg. Vorig jaar zomer ging Arshavin aan de slag bij Kuban.

Andriy Arshavin kan het beste een punt zetten achter zijn loopbaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zwaar overschatte speler. Een soort eendagsvlieg. Goed naar echt geen topper.

1 februari 2016 om 13:37

Arshavin was zeker geen eendagsvlieg. Dat jouw horizon misschien niet verder reikt dan de premier league wil niet zeggen dat iedereen die het daar niet maakt maar een eendagsvlieg is. Arshavin heeft in zijn eerste tien jaar bij Zenit laten zien absoluut geen eendagsvlieg te zijn. Was jaar in jaar uit een van de betere spelers van de Russische competitie.

Wat was hij goed op dat EK in 2008 samen met Pavlyuchenko. Jammer dat het daarna niet meer echt wilde vlotten. Toch prima gespeeld onder Hiddink.

Dmitri Khokhlov is al een tijdje vertrokken als trainer van Kuban. De opvolger is Sergei Tashuev en die gebruikte hem heel weinig, wat enorm jammer is voor een geweldenaar als Arshavin. Ik zou het mooi vinden als hij zijn carriere op een waardige manier kan afsluiten. Misschien iets voor Feyenoord? Slechter dan Bilal kan hij het sowieso niet doen.

1 februari 2016 om 14:06

Zie jij Arshavin voor 7 a 8 ton in Nederland voetballen? Dit is een serieuze vraag overigens he!
Want an sich vind ik je gedachte niet eens zo gek. Waarom niet toch. Hij kan goed voetballen, geen topper meer door zijn leeftijd, maar zeer zeker van waarde.

1 februari 2016 om 14:15

Kan hij beter naar Ajax gaan. Ajax kan wel een ervaren aanvaller gebruiken

1 februari 2016 om 14:28

Voetballers gaan op die leeftijd niet meer in een totaal vreemde, onbekende competitie spelen tenzij er een enorme bak geld tegenover staat. In dit geval (bij Feyenoord) blijft die bak geld uit en is de komst van Arshavin een utopie.

1 februari 2016 om 14:39

@conti,

Als Arshavin graag wilt spelen dan weet ik zeker dat hij genoegen neemt met minder salaris. Het ligt er alleen puur aan of Arshavin nog gemotiveerd is. Kijk bijvoorbeeld naar Kerzhakov die in Zwitserland speelt om speeltijd te krijgen. Niks is onmogelijk.

1 februari 2016 om 14:55

@ Elninoo

Daarom vraag ik ook ana Koni078, onze Rusland expert, of hij Arshavin voor 7 a 8 ton in Nederland ziet voetballen. Omdat ik dezelfde mening als jou toegedaan ben, 9 van de 10 gaan voor een miljoen+ naar de zandbak, Amerika, China, Australië of weet ik veel wat voor D/E-voetballand.

Speelde samen met Pavlyuchenko een top EK waardoor ze beide een toptransfer verdienden naar Engeland, spijtig genoeg was hun Engels avontuur voor beide geen succes geworden.

Eerste anderhalve seizeon bij Arsenal deed hij het ook gewoon erg goed hoor. Los van de 4x dat hij scoorde tegen Liverpool, maakte hij ook nog eens de winnende tegen Barcelona bijvoorbeeld.

Toch altijd wel genoten van de speler kon geweldig goed voetballen. Jammer dat het nu met een sisser af moet lopen. Zou niet nog ergens hier in de Eredivisie of misschien in België nog 1x van waarde kunnen zijn?

1 februari 2016 om 14:16

Was in zijn beste dagen zeker een goede voetballer en vooral op het EK 2008 speelde Arshavin heel sterk. Maar zal wel teveel salaris vragen voor de Benelux denk ik, zie hem nu wel gewoon stoppen of toch nog een laatste uitdaging bij een middenmoter/degradatiekandidaat in Rusland kiezen.

Kan nog altijd cashen in China of Qatar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren