Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lof voor ‘onontdekt talent’ bij PSV: ‘Veel mensen weten niet hoe goed hij is’

Laatste update:

Gregg Berhalter is blij met het feit dat er momenteel drie internationals van Amerika bij PSV spelen. De bondscoach van de Verenigde Staten was zondag aanwezig in het Philips Stadion bij het Eredivisie-duel tussen PSV en Ajax (5-2), waar hij alle drie zijn internationals aan het werk zag.

“Ik denk dat het goed is voor deze drie jongens om bij PSV te zitten”, opent de vijftigjarige bondscoach tegenover De Telegraaf. “Ze hebben elkaar, ze zitten bij een goede club en spelen Champions League.”

“Ze zijn nog jong en op een leeftijd waarop je je nog doorontwikkelt. Ik ben er blij mee. Ik weet dat Earnie (Earnest Stewart, red.) niet Amerikaanse spelers haalt omdat het Amerikanen zijn, maar omdat het de juiste spelers zijn.”

Berhalter noemt zijn internationals die bij PSV spelen stuk voor stuk unieke spelers. Sergiño Dest wordt momenteel gehuurd van FC Barcelona en de Eindhovenaren kunnen de vleugelverdediger na dit seizoen definitief van de Catalanen overnemen middels een optie tot koop. “Sergiño is nog erg jong, maar heeft al voor de grootste clubs in de wereld gespeeld. Hij is een topperformer in de Nederlandse competitie”, zegt Berhalter lovend.

De bondscoach van de VS omschrijft zesvoudig international Tillman tegelijkertijd als een wat meer ‘ontontdekt talent’. De van Bayern München gehuurde aanvallende middenvelder veroverde eind september een basisplaats in Eindhoven, al werd hij tegen Ajax wel in de rust gewisseld. “Veel mensen hebben nog onvoldoende door hoe goed Tillman is, maar dat hebben we wel al kunnen zien in de nationale ploeg.”, aldus Berhalter.

Tot slot dicht de bondscoach van de VS Pepi een enorm potentie toe. “Hij is een speler met wie het alle kanten op kan. Hij kan een aanvaller worden, die de komende 10 jaar 25 goals per jaar gaat maken. Of niet. Maar het is een risico dat het waard is om te nemen.”

Pepi moet het momenteel doen met een rol als tweede spits achter aanvoerder Luuk de Jong. “Hoe ga je hem uit de basis spelen? Die scoort altijd”, klinkt Berhalter realistisch. “Rico moet geduldig zijn, hij is nog hartstikke jong. Dat heb ik ook tegen Rico persoonlijk gezegd: ‘Probeer te leren van hem. Hoe hij de bal aanvalt in de zestien. Dat is de grote kracht van Luuk.’”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie het talent van Tillman ook nog niet. Hij wordt vergeleken met Pereiro maar ik zie meer het lakse dan het talent van Pereiro. Hij zou bij mij (ook omdat hij gehuurd wordt) altijd de 4 keuze zijn.

1 november 2023 om 07:13

Ik ben blij dat jij dan niet met de talenten om moet gaan. Juist door er veel tijd en energie in te steken worden ze beter. Hij wisselt nu goede met slechte momenten af, maar dat is logisch. Tillman heeft al laten zien dat hij heel goed kan voetballen, nu een kwestie van ontwikkelen en speelminuten krijgen. Alleen jammer dat Saibari en Babadi voor dezelfde plek strijden, want die hebben hetzelfde nodig. Daarom zou het verstandig zijn om Babadi een half jaar te huren.

1 november 2023 om 07:45

Tillman heeft dat pas één wedstrijd laten zien. Saibari heeft al veel meer laten zien en moet op dit moment gewoon de voorkeur krijgen.

1 november 2023 om 08:31

Ik vind tillman juist heel vaak zn kwaliteiten laten zien. Het snel wegdraaien, het diep sturen.
Die komt er wel

1 november 2023 om 08:37

Maar zoals je zegt moet Saibari ook veel spelen. Saibari ontwikkeld zich goed en maakt dit jaar grote stappen. Als er niet veel verschil zit in deze spelers dan zou Saibari als eigen speler toch de voorkeur moeten krijgen ? Daarbij vind ik de energie die Saibari levert een heel positief punt ten opzichte van Tillman.

1 november 2023 om 10:28

Zolang Babadi niet bijtekent, gaat hij ook niet verhuurd worden. Architect van zijn eigen stilstand momenteel.

1 november 2023 om 13:10

Tillman was tegen lens en ajax echt heel matig aan de bal en traag in zn handelen. Snap ook niet waarom er een 4e nr 10 gehuurd wordt als je al 3 goede opties hebt en lang achter de hand.

1 november 2023 om 08:39

Voor mij echt het tegenovergestelde. Ik vind Tillman juist iets te veel te willen en druistig duels ingaan. Moet iets meer rust nemen en de momenten kiezen waar hij de bal kan aanvallen. Maar zie zeker wel potentie in hem

1 november 2023 om 08:50

Niet mee eens, ik zie het helemaal zitten in Tillman, sterk aan de bal, goed inzicht, aanvallend sterk. Vind het vooral jammer dat we Tillman/Babadi/Saibari alledrie hebben, want ik wil ze eigenlijk alledrie veel aan het werk zien.

1 november 2023 om 13:20

Wie vergeleek hem ook alweer met Pereiro? Dat was bij ESPN geloof ik. Daar snapte ik echt niets van. Gaston was de pure stylist, met een prachtig linkerbeen. Maar liever lui dan moe, echt een sierpaardje. Tillman zie ik veel meer als een ruwe diamant.

Ik vind hem helemaal niet laks, eerder te druistig. Hij maakt heel veel domme kleine overtredinkjes in de aanval. Maar als je Tillman een beetje bijslijpt (hij is nog heel jong) zie ik daar echt wel toekomst in. Als 10 is hij de enige die kort weg kan draaien en qua aannames heeft hij de minste tijd nodig. Voor die plusminus 12 miljoen optie tot koop zou hij altijd mijn eerste optie zijn. Die wordt alleen nog maar beter.

1 november 2023 om 14:37

Ik zie in Tillman geen speler die nu 12 miljoen waard is. Waarbij PSV ook beter het geld aan spelers voor andere posities uit kan geven. ik zie zeker wel dat hij kan voetballen, echter waar ik bij Til of Saibari NU direct de meerwaarde zie zie ik die bij Tillman veel minder. Ik zou dan ook niet snel voor hem kiezen. voor mij zou Saibari de voorkeur moeten krijgen. Hij ontwikkeld zich goed, presteert, levert positieve energie en kan ook nog doorgroeien naar een hoger niveau.

Zoals ze ook bij ESPN zeiden, Saibari is een mix van Til en Tillman.

2 november 2023 om 00:09

Valt wat voor te zeggen. Ik zie in Saibari veel meer een middenvelder dan een 10. Ietsje verder terug. Ik vind Tillman juist een Til + techniek. Hij heeft ook gevoel voor die ruimte achter de spits. Maar, je hebt gelijk, dat laat hij lang niet altijd zien. Hij is grillig. Gelukkig is die optie tot koop niet verplicht, want dan kunnen we na dit seizoen wel zien. Ik denk dat Tillman die 12 wel waard wordt.

Ik vind Saibari geen mix tussen Til en Tillman, overigens. Die rushes van Saibari zijn echt een vak apart. Maar hij is minder goed centraal in de as, en vanaf rechts. De 10 moet eigenlijk naar alle kanten kunnen uitwijken. Saibari speelt het beste vanaf links naar binnen trekkend. Dus laat Bosz maar rouleren. Qua spelers, maar ook qua systeem; punt naar voren of naar achteren.

Gek dat een Amerikaan het goed vind dat er iets buiten Amerika goed is. Normaal zou je denken dat die zou zeggen, maar ze moeten wel in Amerika spelen.

1 november 2023 om 07:43

Dat komt ook alleen maar omdat hij zelf in het verleden hier heeft gespeeld. Bij de meeste Yanks houd het wel op bij de landsgrens.

1 november 2023 om 07:44

Berhalter heeft zelf juist buiten de Verenigde Staten gespeeld. O.a. bij Cambuur

"Hij kan een aanvaller worden die de komende 10 jaar 25 goals per jaar gaat maken. Of niet.".Waarheid als een koe idd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren