Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lodeweges baalt: 'Dit is niet leuk, het moet gewoon ophouden'

Laatste update:

SC Heerenveen hoopt dinsdag de nare smaak van de nederlagen bij FC Groningen en NEC weg te spoelen. Daarvoor moet het elftal van Dwight Lodeweges wel winnen van NAC Breda en ook dat belooft niet eenvoudig te worden. De Friezen moeten het volgens de Leeuwarder Courant doen zonder een zestal geblesseerde spelers.

/

Mitchell te Vrede, Younes Namli, Luka Zahovic, Joost van Aken, Jordy Buijs en Doke Schmidt zijn stuk voor stuk niet inzetbaar tijdens de lastige uitwedstrijd in Breda. Lodeweges moet het dus met een aantal vervangers doen, maar hoopt vooral dat zijn elftal heeft geleerd van de matige laatste optredens. “We spelen veel te groot”, zegt hij op de website van de club. “Des te kleiner de ruimtes, des te makkelijker je kunt verdedigen.”

Heerenveen won sinds 11 augustus vijf wedstrijden op rij niet meer en is inmiddels afgezakt naar de onderste regionen van de Eredivisie. Lodeweges hoopt in Breda op de ommekeer. “Dit is niet leuk, het moet gewoon ophouden”, stelt de oefenmeester.

Bekert sc Heerenveen verder, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan zou ik toch eens ophouden bepaalde spelers de hand boven het hoofd te houden en ze eens op de goede plek neer te zetten. Otigba ipv Bijker in het centrum en gewoon 4-4-2 spelen, omdat wie er ook in de spits staat, geen enkele bal vanaf de zijkant krijgt met Remy's Larsson en Slagveer. Die beide primadonna's in de spits en met 4 man op het middenveld gaan voetballen. Thern en Cavlan op de zijkanten, Berg en Boomen centraal. Zo lastig is het allemaal niet.

21 september 2015 om 15:56

Ik kan het niet meer eens met je zijn. Precies hoe ik het wil.

21 september 2015 om 16:10

Zijn overstap naar Heerenveen is tot nu toe nog niet echt een succes gebleken. Als ik jou zo begrijp maakt hij veel vreemde keuzes? Nu volg ik Heerenveen niet op de voet, maar vond het altijd wel een leuke club met veel uitstraling. Nu zijn ze meer een grijze muis aan het worden.

21 september 2015 om 16:38

Bijker is gewoon een back voetballer. En zo gedraagt ie zich ook in het centrum. En daardoor komen wij veelvuldig in de problemen met zijn onbesuisde acties.
Voor de rest ben ik het ook met carlosroa eens. Die 2 vleugelspitsen zijn zwaar ego aan het voetballen. Waardoor de spits eigenlijk meer in de weg staat dan dat je er wat aan hebt.

21 september 2015 om 16:22

Slagveer mag van mij anders ook wel eens ernaast staan. Kada (of Namli wanneer hij terug is) maar eens op de flanken. Hij had een tijdje dat hij nog scoorde, maar voetballend komt hij echt heel flink tekort. Hij levert alles in en zijn keuzes zijn werkelijk waar onbegrijpelijk.

Evenals de keuzes van Lodeweges overigens. Waarom werd vd Boomen eergisteren gewisseld? Waarom wordt Bijker gespaard ten nadele van een sterker spelende Cavlan?

Er zijn natuurlijk veel blessures momenteel, maar Lodeweges mag hier ook wel even naar zichzelf kijken. Dus eigenlijk ben ik het doodsimpel met je eens :-).

21 september 2015 om 16:38

De enige reden dat Bijker gespaard wordt is dat hij het lievelingetje van Lodeweges is.

Bijker is gehaald van Cambuur en voegt niets toe bij Heerenveen. Is gewoon "cambuurtje"pesten geweest.. In de spits hebben we helemaal niets. Veerman is gewoon te slecht en ik ben bang dat Te Vrede min of meer hetzelfde type is. Achterin altijd Otigba opstellen, maakt wel eens een foutje maar heeft body en is een uittstekende kopper. Cavlan een aardige voetballer maar onder druk valt hij zwaar tegen. Er is gewoon slecht ingekocht. De reactie van Vonk is altijd hetzelfde: we hebben een beperkt budget. Zal best zo zijn, maar laat dan een voetballer als Bikel niet voor niets de deur uitlopen. NEC zal toch niet meer betalen dan Heerenveen?

21 september 2015 om 18:50

We hadden van Amersfoort in Heerenveen moeten houden. Had zich nu mooi in de basis kunnen spelen. En Veerman en te Vrede zijn tot nu toe nog niet erg nuttig geweest. Huser is volgens mij ook nog geblesseerd, anders had zelfs hij van mij een kans mogen krijgen. Nu dan maar Slagveer in de spits en Kada op de vleugel. Naar mijn idee toch de beste optie op dit moment.

21 september 2015 om 19:00

Heb m.b.t. Bikel wel eens het verhaal gehoord dat NEC hem meer wou betalen dan Heerenveen wou, plus de (min of meer) garantie op een basisplek. Daarbij schijnt Johan Hansma met zijn bedrijf Futuralis ook een grote rol te hebben gespeeld in de transfer. Pin me er niet op vast maar volgens mij is de huisvesting van Bikel toen ie naar Heerenveen ging ook geregeld door een persoon die nu bij Futuralis zit, vandaar de sterke contacten tussen Bikel, Futuralis en in het verlengde daarvan Nec.

Nu ben ik in principe niet zo snel van het bijna goddelijk maken van eigen spelers, maar Bikel is wel echt een enorme klasbak hoor. Nog zo jong maar doet zoveel dingen goed. Qua niveau echt een speler van het kaliber Vadocz(op z'n top) en Schone, wat ik persoonlijk de 2 beste middenvelders vond die ik gezien heb in Nijmegen. Had bij Heerenveen nu ook gewoon in de basis gestaan, daar ben ik van overtuigd. Als die volgend jaar nog in Nijmegen zit gaan er hier wat mensen aan de zuip.

22 september 2015 om 00:29

Weet niet wie ze daar meer mee hebben gepest, het eigen publiek, dat van Cambuur, of Bijker zelf...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren