Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liverpool meldt zich met minimaal 22 miljoen voor vervanger Van Dijk’

Laatste update:

Liverpool zoekt naarstig naar een vervanger van Virgil van Dijk. De centrale verdediger liep vorige week in de derby tegen Everton (2-2) een ernstige knieblessure op en is minimaal een halfjaar uit de roulatie. Verschillende stoppers werden de afgelopen dagen gelinkt aan de Engelse grootmacht, maar volgens de laatste berichten denkt de club nu aan een deal in Duitsland.

Zowel RMC Sport als de Daily Mirror meldt dat Liverpool zich heeft gemeld bij Schalke 04 voor Ozan Kabak. Manager Jürgen Klopp is naar verluidt gecharmeerd van de twintigjarige centrale verdediger, die nog tot medio 2024 vastligt bij de Bundesliga-club. Liverpool is bereid flink in de buidel te tasten om de viervoudig international van Turkije te strikken.

Van Dijk doing 'as good as possible' in injury recovery

The Reds willen in eerste instantie ongeveer 22 miljoen euro bieden voor de verdediger, die ook op de radar van onder meer AC Milan staat. Dit bedrag kan middels variabelen oplopen met nog eens 14 miljoen. Schalke 04 verlangde afgelopen zomer nog een bedrag van circa 45 miljoen euro voor Kabak, maar zou nu tevreden zijn met een bedrag van tussen de 30 en 40 miljoen.

The Athletic en andere Engelse media gaven eerder al aan dat Kabak hoog op het lijstje stond. Naast de Turk werden ook onder anderen Ben White (Brighton & Hove Albion), Dayot Upamecano (RB Leipzig) en Ezequiel Garay in verband gebracht met een transfer naar Anfield. Laatstgenoemde verdediger is transfervrij sinds zijn vertrek bij Valencia afgelopen zomer.

Zou Ozan Kabak.een goede aankoop zijn voor Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met een bod van 22 miljoen gaat dat niet lukken ben ik bang. Vorig jaar heeft Schalke hem overgenomen van Stuttgart voor 15 miljoen, speler heeft zich al aardig bewezen op 20-jarige leeftijd. Erg getalenteerd, redelijk snel, ijzersterk en heeft een hele goede sliding in huis. Vorig seizoen goed voor 26 wedstrijden waarin hij 3x scoorde. Ook ligt hij nog vast tot 2024. Liverpool zal dik over de 30 miljoen moeten gaan willen ze Schalke overtuigen.

Wat heb je nou aan Ozan Kobak? Die jongen kan zich bij Schalke al niet eens staande houden, laat staan achterin bij Liverpool. Probeer gewoon een wat ervaren verdediger een type Coady van Wolves. Vindt het een eer om voor Liverpool te spelen en heeft Joe Gomez ook meer aan dan een jongen onervaren verdediger.

25 oktober 2020 om 10:35

In welke wereld houdt Ozan Kabak zich niet staande bij Schalke 04? Je hebt vorig jaar geen 1 wedstrijd gekeken van Schalke, neem ik aan. Bij Stuttgart was hij nog jong speler van het jaar in de Bundesliga. Vorig jaar was hij voor Corona ook een van de beste verdedigers van de Bundesliga. Vraag het maar aan eender welke Schalke 04 supporter. Gewoon een heel groot talent die op termijn potentieel (potentieel omdat je het bij talenten nooit zeker bent) constant in de basis kan staan bij een ploeg als Liverpool.

25 oktober 2020 om 12:27

Ik ben vorig jaar zelfs nog naar Schalke - Leipzig geweest. Ik ga ieder jaar wel meerdere keren naar Schalke. Dus kom mij niet vertellen dat ik geen wedstrijd heb gezien. Ja hij begon vorig jaar sterk. Maar ik heb hem vorig jaar vaak zat zien schutteren. Dit jaar tegen Werder thuis ook was het een van de zwakste schakels en scoorde zijn directe tegenstander zelfs nog uit een standaard situatie. Maar we zullen zien hoe ver die komt ik vind Kabak vooralsnog niet goed genoeg. Die 10 wedstrijden voor de winterstop was prima maar daarna gewoon ondermaats klaar. Schalke was en is niet voor niets de club met de meeste tegengoals in het jaar 2020.

25 oktober 2020 om 12:45

Je gaat oprecht meerdere keren per jaar naar Schalke 04 en je bent van mening dat Ozan Kabak zich niet staande kan houden bij Schalke? Dat is heel sterk van je. Hoh weet niet waar ik moet beginnen maar ben al heel lang het niet zo oneens geweest met iemand. Klopp wilt niet voor niets deze jongen. Heb de voorbije jaren clubs als Milan, Inter, Bayern, United en Arsenal deze jongen zien scouten. Koos voor Stuttgart en dan Schalke omdat hij niet zo snel de stap naar de Europese (sub)top wou maken. Lees Webo's bericht hier van onder. Misschien dat een Schalke-supporter je wel kan overtuigen.

25 oktober 2020 om 12:33

Die jongen heeft zich bij Schalke wel degelijk staande gehouden hoor, dat heeft hij vorig seizoen absoluut bewezen. Hij is zonder twijfel de beste speler, zeker als je ziet hoe goed hij voor zijn leeftijd is. Lijkt al jarenlange ervaring te hebben. Dat hij nu bij Schalke meedeelt in de malaise en volledig zonder zelfvertrouwen zit, zoals de gehele selectie het laatste half jaar, neemt niets van zijn kwaliteiten weg. Ik vind hem een van de grootste verdedigende talenten in zijn leeftijdscategorie. In een normale wereld was hij zeker meer dan 40 miljoen waard geweest.

25 oktober 2020 om 12:48

Als je niet naar zijn wedstrijden heb gekeken en de speler niet volgd moet je hem ook niet beoordelen vriend. Vorig seizoen 1 van de smaakmakers van schalke en tevens de bundesliga. Ook nog is 20 jaar jong die kan je nog een lange tijd gebruiken.

22 miljoen is niet genoeg. Als ik hier elke dag een artikel over word geschreven dan kost die tegen de volgende transferperiode aan 50+

Nee, betaal maar die 50 Miljoen aan Brighton. Ben White is een hele goed verdedigers met tackles en passes waar je u tegen zegt. Met de aanvallers van Liverpool op de vleugels, die kunnen worden aangespeeld door hem, is Ben White echt een speler die aanvallen op kan zetten.

25 oktober 2020 om 10:11

Kom op man, White is echt niet beter dan Kabak. Dit is pas zijn eerste seizoen in de Premier League, terwijl Kabak al een aantal seizoenen op het hoogste niveau meedraait. 50 miljoen ook echt, lol. White is goed hoor, want hij was vorig seizoen een van de stabiele factoren bij Leeds, maar 50 miljoen vind ik wel heel erg veel. Daar kun je betere verdedigers voor halen.

Ik zou voor die Upamecano van Leipzig gaan. Is wel een dure maar ook eentje die er gelijk staat en zich op CL niveau heeft bewezen. Is jong en kan nog lang mee. Denk dat je beter voor echte kwaliteit kan gaan nu.

Gewoon niemand halen, we moeten een voorbeeld zetten en laten zien dat we het met Fabinho, Gomez, Matip kunnen doen en daarachter onze jeugd. Liverpool's eigenaren en Klopp geven al tekeken af dat ze deze aanpak steeds meer willen toepassen, want het zou eigenlijk toch wel bizar zijn als je 4e verdediger 25 mil + moet kosten....

Talent. Goede verdediger en dat Schalke er niks van bakt is niet aan hem te danken. Ik kan me nog een tijd herinneren dat Celtic 7-0 verloor van Barcelona en nu is Van Dijk een van de beste verdedigers. Voor dat bedrag zou ik hem zeker halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren