Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool laat matchwinner met nieuw contract op zak tijdelijk gaan

Laatste update:

Sheyi Ojo heeft een nieuw contract met Liverpool ondertekend. De Merseyside-club maakt dinsdagavond in een communiqué bekend dat de achttienjarige aanvaller een nieuwe verbintenis 'voor de lange termijn' heeft ondertekend.

/

Ojo zal komend seizoen echter niet voor Liverpool uitkomen. De aanvaller wordt een complete voetbaljaargang bij Wolverhampton Wanderers gestald, in de Championship. Liverpool maakte eerder vandaag ook al bekend dat Lawrence Vigouroux, een 21-jarige doelman, een seizoen lang bij Swindon Town wordt gestald.

Ojo maakte in 2011 de overstap van MK Dons naar Liverpool. De tiener zat vorig seizoen in de competitieduels met Leicester City en Burnley op de bank, alvorens hij tijdelijk bij Wigan Athletic werd gestald. Ojo maakte deze zomer de tournee van Liverpool door Azië en Australië mee en verzorgde zondag nog het winnende doelpunt in de 1-2 zege op Swindon Town.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dit een talent wat in de toekomst kans heeft om door te breken in het 1e elftal? Liverpool heeft vaak wel leuke talenten vind ik, en dan vooral op de flanken. Dus ik ben best benieuwd naar deze speler. Kan iemand mij meer over hem vertellen?

4 augustus 2015 om 22:15

Sheyi Ojo is een rappe buitenspeler met een aardige actie en een goed schot in zijn linkerbeen. Ik heb niet heel veel van hem gezien dus kan moeilijk voorspellen of hij het 1e elftal van Liverpool zal halen.

4 augustus 2015 om 22:22

Was 2 jaar geleden al een blikvanger in amsterdam bij het Amsterdam Youth Tournament (of iets in die trant), rappe buitenspeler met veel flair en kracht.. komend jaar verhuren en dan volgend jaar gewoon voor de leeuwen gooien.. Liverpool heeft een aardige lichting op komst voorin.

Goed talent met potentie, misschien wel meer dan ibe. Goed om een jaar te verhuren. Hopen dat hij het goed doet en volgend jaar een echte kans krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren