Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool haalt Italiaanse vervanger voor Riise

Laatste update:

Liverpool heeft zijn tweede versterking voor komend seizoen binnen. The Reds maken op de officiële website melding van de komst van Andrea Dossena, die overkomt van Udinese. De Italiaanse verdediger zette zijn handtekening onder een vierjarig contract.

Rafael Benítez was al langere tijd geïnteresseerd in de 26-jarige vleugelverdediger, maar er was geen ruimte voor de eenmalig international. Na het vertrek van John Arne Riise naar AS Roma kwam er echter een plekje vrij in de defensie. Dossena moet samen met Fabio Aurelio uit gaan maken wie de vaste linksback van Liverpool wordt.

Dossena stond twee seizoenen onder contract bij Udinese en speelde 63 competitiewedstrijden voor de Italiaanse middenmoter. Eerder in zijn loopbaan speelde hij een jaar voor Treviso en vier jaar voor Chievo Verona. In de vriendschappelijke interland van Italië tegen Zuid-Afrika maakte hij op 17 maart zijn interlanddebuut.

Het contract van Dossena liep nog een jaar door, waardoor Udinese een onbekende transfersom ontvangt. De vleugelverdediger is de tweede defensieve versterking die Liverpool haalt; eerder haalden The Reds al Philipp Degen van Borussia Dortmund. Benitez richt nu al zijn pijlen op middenvelder Gareth Barry van Aston Villa.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dossena is wel een goeie vervanger voor Riise.
Hij is goed in de opbouw. en maakt weinng fouten.
Goeie vervanger.

5 juli 2008 om 10:15

Ik denk dat ik Riise beter ivnd met name qua opbouw en zijn traptechniek is hij beter dan Dossena .

4 juli 2008 om 17:34

Ik vond het toch zonde dat Liverpool Riise wegdeed, vond het als invaller en standin een hele goede voetballer met de wil om te winnen. Dat is iets wat vele spelers missen, hopen dat ze een goede vervanger hebben binnen gehaald.

5 juli 2008 om 00:06

@ynnck: Zonde is het niet; Riise blijft toch een beetje de man van het eigen doelpunt in 1/2 finale tegen Chelsea. Dat blijft aan je plakken als je blijft; slim van hem om te gaan dus.

5 juli 2008 om 10:16

Ja idd Riise heeft echt een winaarmentalitteit daar hebben ze er wel meer van zoals Finnan maar die spelen niet maar dat zijn wel jongens met veel inzet .

Liverpool haalt niet echt van die toppers, Maar meer middelmatig.
Denk dat ze weer dat 3e of 4e eindigen

hmm ik weet niet of dit de speler is die de 4de plek voor liverpool kan behouden; met 'dit soort' aankopen wordt je al helemaal geen Kampioen Rafa!! niet dat ik dat erg vind ofzo, maar liverpool moet gaan vreze voor hun 4de plek, de concurentie versterkt zich degelijk terwijl zei alleen maar in de breedte lijken te kopen!

5 juli 2008 om 10:18

Ja daar ben ik het volledig mee eens kijk maar met welke spelers Manchester City en Tottenham Hotspur mee bezig zijn ik denk dat Liverpool met name vertrouwd op spelers als Gerrard en Fernando Torres , Maar of dat genoeg weet ik nog niet hoor .

4 juli 2008 om 18:02

26 jaar

Allebei degelijke voetballers, maar hiermee gaan ze Manutd, Chelsea en Arsenal niet van hun troon stoten! Zal wel stilte voor de storm zijn...

Goede degelijke Italiaan hopelijk kan hij goed aarden in Engeland vaak vormt dat nog wel een seen struikelblok voor de prestaties kijk naar Bianchi van Man City en Shevchenko eigenlijk ook.

nog nooit van die speler gehoort,
wel een beetje hard voor Riise,
vond hem altijd wel goed, hij maakte alleen wel 1 grote fout, de eigendoelpunt in de Champions League, dat was volgens mij het moment dat Rafa Benitez begon te zoeken naar een mogelijke vervanger.

en het is geworden: Andrea Dossena,
de 27 jarige back van Undinese,
verder weet ik nog niet veel van hem..

4 juli 2008 om 17:39

Fijn dat je het op het laatst nog even het artikel samenvat.

Bovendien was Riise zelden verzekerd van een basisplaats, hij zou sowieso weg mogen bij Liverpool dit seizoen. Dat eigen doelpunt was nog een extra motivatie om hem van de hand te doen.

4 juli 2008 om 18:05

Hij is 26 jaar

Goeie vervanger voor Riise, hij is beter dan Aurelio, hopelijk kan die aarden in Engeland, want ik had hem ook bij Juventus willen zien want we hebben geen echte linksback.

4 juli 2008 om 18:37

chiellini is linksback, en kan in de centrum.

4 juli 2008 om 18:46

maar die laat juventus zeker niet gaan want ze zijn vollop in terug in opbouw..

Nooit van gehoord.
Wie weet wel een goede we zullen zien!

Ik hoop dat het een goede versterking is en dat liverpool weer meegaat doen om de landstitel in Engeland want daar wordt het dan echt spannend als ook Arsenal, Chelsea en Man utd meestrijden!

Heeft een mooi seizoen gedraaid in de Serie A.

Als ik eerlijk moet zijn is Riise beter

Nou sorry dat ik het zeg maar ik vind tog echt dat je Risse niet kan vervanger dat was tog een legende bij Liverpool jammer dat ze hem dan zo weg doen!

Middelmatige aankoop Ik hoop toch dat ze veel betere spelers aantrekken anders zit het kampioenschap er alweer niet in :s

deze speler is nog steeds aan het groeien, bij Liverpool kan hij mooi doorgroeien en nog constanter worden dan die al was, ik zie hem wel een sterkhouder in het team van Benitez worden! hij is echt goed hoor!

liverpool moet ooooo zo nodig hun verdediging versterken met Goede spelers.. dom dat riise weg is want hij was beter dan die 2 samen..

ze hebben nog niet echt sterke aankopen gedaan dit seizoen.

Vind het wel jammer dat ze de verdediging 'versterken' met zulke middelmatige spelers (voor Liverpool dan) als Degen en Dossena (in mindere mate).

hebben ze daar geen engelse (jeugd) speler rondlopen die dat gat kan vullen? begint steeds erger te worden in engeland, alleen maar buitenlanders kopen en amper eigen jeugd laten doorbreken.

4 juli 2008 om 19:32

de jeugd van liverpool is en van de sterkste. probleem is dat benitez niks doorlaat. heeft de jeugdcoach van hun zelf gezegt.

genoeg talent daar hoor

Jammer zeg dat Riise weg is, vond het een goede voetballer. Nog nooit gehoord van Dosenna.

4 juli 2008 om 20:11

Ik ook niet maar wie had er van Riise gehoord voor hij bij Liverpool kwam?

Oud nieuws ze hadden dossena al op 04-06 gekocht voor 7.000.000 pond!!!

Dacht eigenlijk dat ze nu de Gabriel Heinze zouden overnemen na al dat kinderachtige gedoe van Manure vorig jaar. Komen ze met Dossena. Italianen aarden zelden goed in het buitenland, op een enkeling na. Moet nog zien of dit de versterking is die Liverpool wil op de linksback plaats. De naam is wel mooi, maar dat terzijde ...

is een goeie verdediger heb hem wel paar keer gezien bij udinese in mijn ogen een uitstekende vervanger

pepe reina
agger
carrager
skrtel
dossena
mascherano
gareth barry
dirk kuyt
gerrard
ryan babel
f.torres
4 juli 2008 om 20:37

klopt dit lijkt mij ook de sterkste opstelling, maar hiermee haal je geneens de 4eplek! als je kijkt naar spurs of man city hoe hun zich versterken, vrees ik het ergste voor liverpool de enigste die eruit springen zijn gerrard en torres.

Liverpool gaat het zwaar krijgen komend seizoen. Vorig seizoen kon Liverpool net die vierde positie halen; komend seizoen zal dat moeilijk worden met teams als Man City en Tottenham die zich al flink versterkt hebben, daarnaast heeft Aston Villa ook een ontzettend sterk team (het is te hopen dat ze Barry kunnen behouden) en moet ook stadsgenoot Everton niet vergeten worden. Kortom; ik verwacht een close en mooi seizoen!

Ik vind Riise beter. Vind het jammer dat ie weg gaat. Maar ik denk dat Liverpool het niet gaat redden om weer top 5 te halen. De Spurs, Man City en Everton zijn alle 3 erg goed en dan heb je natuurlijk nog de Grote 3: Man Utd, Chelsea en Arsenal. Ben benieuwd hoe Liverpool het gaat doen.

ja presies je moet zulke spelers kopen, meeste verdedigers die in italie spelen zijn wel geschikt voor clubs zoals liverpool en het ze zijn niet al te duur.

Goede aankoop van Liverpool, voor wie twijfelt, hij is één van de beste links back verdedigers van de serie a en dt wil toch al wat zeggen denk ik.. Jammer dat Juventus hem niet gehaald heeft, kon juventus goed gebruikt want op links zijn ze toch iets of wat kwetsbaar.. Mja Hopelijk Gaat Liverpool nu eens hoger eindigen dan een 4e plek.. Middeveld en aanval is goed, Verdediging is ook goed maar niet altijd constant dus ik vrees dat ze weer af en toe steken gaan laten vallen

Deze aankoop vind ik een beetje tegen vallen. Vorig seizoen kochten ze nog super goed in, maar dit seizoen vind ik het tegen vallen. Hadden ze beter Riise kunnen houden, maar ik kan me vergissen.

5 juli 2008 om 00:53

Je vergist je idd, ik heb deze speler zien spelen en ik was onder de indruk, hij was één van de beste links backs van de hele serie a,, Dat wil toch wat zeggen of niet soms?

ik vind het een goede aankoop omdat riise veel fouten maakten achterin en te veel van afstand schiet en ook nog is meestal ruim over of naast ik weet niet veel van dossena en degen maar liverpool probeert dit jaar hetzelfde team te behouden en daarmee wordt het team meer op elkaar ingespeeld ik denk dat liverpool 1 of 2 wordt

ik vindt dossena een goede vervanger maar iriise maakte veel fouten en dat werd hem fataal hij was niet zo geweldig ik vindt dat dossena het dit seizoen beter deed dan riise maarja, het is nou een maal zo :bal

persoonlijk vind ik Fabio Aurelio toch beter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren