Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

LIVE: PSV en Vitesse in spanning voor loting tussenronde Conference League

Laatste update:

Na de lotingen voor de knock-outfase in de Champions League en Europa League is de Conference League aan de beurt. PSV en Vitesse leren maandagmiddag vanaf 14.00 uur de tegenstander kennen in de tussenronde, terwijl groepswinnaars Feyenoord en AZ rechtstreeks naar de achtste finale mogen en dus níét in de kokers gaan. De loting is live te volgen via onderstaand liveblog.


De Conference League-loting



Geplaatst Ongeplaatst
Bodø/Glimt (Noo) Celtic (Sch)
Maccabi Tel Aviv (Isr) Fenerbahçe (Tur)
PAOK Saloniki (Gri) Leicester City (Eng)
Partizan Belgrado (Ser) Olympique Marseille (Fra)
Qarabag (Aze) FC Midtjylland (Den)
Randers (Den) PSV
Slavia Praag (Tsj) Rapid Wien (Oos)
Vitesse/Tottenham Hotspur (Eng) Sparta Praag (Tsj)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Graag geen Marseille, Leicester of Fenerbahce voor Bodø, tegen de rest zie ik wel kansen voor ze. Hopen dat PSV ook gunstig loot!

13 december 2021 om 13:24

Doe maar wel Fener. Scandavische ploegen liggen ons over het algemeen niet zo lekker

13 december 2021 om 13:43

Hij doelt erop dat Bodo die ploegen die hij noemt niet loot.

13 december 2021 om 13:48

Hebben ze al gezegd of PSV/Vitesse nu iigTottenham en Leicester ontlopen? Wel gunstig

Zal het hier ook fout gaan?

Kak, ik heb straks een presentatie te geven, waardoor ik niet stiekem onder werktijd kan kijken. Lotingen geven mijn leven altijd wat doordeweeks. Ik hoop dat PSV in ieder geval geen Slavia Praag loot, voor de rest ben ik tevreden. Voor Vitesse hoop ik op Midtjylland, maar alle teams lijken me net ietsje beter.

13 december 2021 om 13:37

Succes met je presentatie man

13 december 2021 om 13:41

Tottenham was ook ietsje beter. Ik hoop vooral op een spektakelstuk, ongeacht tegen wie.

Alles behalve Qarabag en Maccabi.

Ik heb zo het gevoel dat we Bodo/glimt gaan loten, geen idee waarom. Zou een leuke tegenstander zijn wel.

13 december 2021 om 13:35

Datzelfde heb ik bij PAOK. Hebben nog wat goed te maken daaro.

13 december 2021 om 13:38

Zou de vierde ontmoeting in een jaar worden.

13 december 2021 om 13:39

Ja daar hebben we in 13 maanden pas 3x tegen gespeeld dus sluit het niet uit 😅

Slavia lijkt me de sterkste tegenstander. Kan onze kansen daar niet zo goed tegen inschatten, maar denk dat het beter is om die maar te ontlopen. Tegen de overigen acht ik PSV goede kansen toe.

13 december 2021 om 13:34

Slavia en Bodo wil je ontlopen derest is echt matig.

13 december 2021 om 13:57

hoop voor jullie op randers. dat was echt een hele matige ploeg.

Is dit ergens te zien?

13 december 2021 om 14:08

Ja op de site van uefa

13 december 2021 om 14:08

Er is een livestream op de uefa.com

Ik ben vooral benieuwd of er "vitesse" of "vitesse/tottenham" in de balletjes zit.

13 december 2021 om 13:44

Vitesse/tottenham. Dus tottenham is niet te loten als het goed is

Wat een rijtje clubs zeg, vooral die geplaatste. Dat is wat anders dan PSG of real Madrid.

13 december 2021 om 14:06

Komt ook wel een beetje omdat ze om de één of andere reden de nummers twee uit de Conference League als "geplaatst" beschouwen, terwijl de afvallers uit de Europa League op papier toch echt beter zijn.

Oprecht iemand aanwezig die me kan uitleggen waarom Stade Rennes niet in bij de loting zit, Ik heb ze van te voren als winnaar van de Conference Cup gepouled en stonden eerste in groep, alleen door covid gerelateerde zaken is die laatste afgelast? Maar dat kan toch niet tot uistluiting als gevolg hebben. Ik kan het nergens duidelijk vinden.

edit: Jow dankjulliewel, wist niet hoe de opzet van die league in elkaar stak. Ik zie het nu ook in de tekst en volg de Conference League verder niet. Maar er is nog hoop voor Stade Rennes, ze zijn niet verdwenen

13 december 2021 om 13:41

Dit is een tussenronde, alle groepswinnaars stromen een ronde later in

13 december 2021 om 13:43

Ah thanks, dat verduidelijkt een hoop.

13 december 2021 om 13:42

De nummers 1 van de poule slaan deze tussenronde over. Stade Rennes is al door dus.

13 december 2021 om 13:42

Dit is een tussenronde, dus de nrs 2 loten elkaar.

Rennes is 1e geworden dus zijn al een ronde verder.

13 december 2021 om 13:47

Nee de nr2's loten de nr3's van de europa league, niet elkaar.

13 december 2021 om 14:28

Dat bedoelde ik, thnx voor de correctie

Feit is wel wel dat het een tussenronde is zonder nrs 1 vd poule.

13 december 2021 om 14:13

Ik ben op de website nog nooit een mede sympathisant tegen gekomen van Stade Rennes maar ik duim met je mee. Ze hebben in principe de selectie om er een gooi naar te kunnen doen en behoren zeker tot de leukste clubs die er nu over zijn.

Nou zeg wat een spanning! Wordt het Qarabag of Bodo/Glimt? Ik kan niet wachten en kijk nu al uit naar het topaffiche dat uit de koker gaat rollen

Marseille tegen Vitesse, zou echt zeer tof zijn! 💙

Snap niet dat veel mensen hopen dat Psv Bodø loot. Sterke ploeg dat Roma versloeg met 6-1 en die maatje van Haaland, Botheim, kan er ook wat van.

13 december 2021 om 14:15

Ik snap dat ook niet, los van dat ze gewoon best een stugge tegenstander zijn gun je die club ook om verder te komen dan een tussenronde na het debacle in de allerlaatste speelronde waardoor Roma toch over ze heen is gegaan. (maar misschien moet je dan juist hopen dat ze een PSV loten, maar goed als pure chauvinist wil je natuurlijk ook dat PSV door gaat.)

Niet naar Israel en niet naar Turkije, rest maakt niet zoveel uit lijkt me. En allebei alleen maar vanwege de reistijd, alle tegenstanders zijn te overleven.

Graag Vitesse- Celtic ! Dat zou wederom een mooi affiche zijn !

Als PSV supporter mixed emotions . Om te cashen en Ajax nog enigszins in het spoor te blijven zou ik als Schmidt zijnde alles op de competitie gooien om kampioen te worden. CL miljoenen stromen binnen dan. Reden 2 is dat PSV een selectie heeft met aanzienlijk veel kwetsbare spelers. Gotze Ginkel Propper Madueke,Guti, Gakpo,Romero hebben relatief vaak fysieke problemen. Hun vervangers doen het uitstekend maar niet in staat om 2x per week te presteren. In de competitie leden we 5x puntenverlies, 5x na zo'n vervloekte donderdagavond. Aangezien de conference leugue nou niet echt prestigieus is zou ik dan heel egoïstisch de reserves opstellen voor zover mogelijk.. En de beste spelers fitter en beter uitgerust voor de competitie inzetten om de kans te vergroten kampioen te worden. Wordt Ajax wederom kampioen dan is t wel een beetje klaar denk ik. Coefficientenlijst is uiteraard relevant voor t algemeen belang. Om Ajax te kunnen blijven achtervolgen op langere termijn moeten we ook vanwege de fragiele selectie op dit moment op 1 paard wedden is mijn vrees. Net als Ajax alles op de CL lijkt te gooien. Laat dat een extra kans zijn om weer s kampioen te worden voor ons. Hopelijk is er begrip voor mn redenatie.

Mooie lotingen moet voor beide te doen zijn!

Qua tegenstand lijkt Randers de meest gunstige loting voor PSV. Slavia Praag, de tegenstander om te ontlopen.

Best gunstig voor Vitesse dat ze in een balletje met Tottenham zitten, gezien ze nu toch wel een bovengemiddeld sterk Leicester ontlopen en PSV ontloopt zo mocht Tottenham zich alsnog weten te plaatsen ook mogelijkerwijs de sterkste tegenstander. Ik zie voor nu enkel voordelen.

Maccabi dus voor onze Eindhovense vrienden.

Wat vinden we er van?

13 december 2021 om 14:19

Als PSV supporter mixed emotions . Om te cashen en Ajax nog enigszins in het spoor te blijven zou ik als Schmidt zijnde alles op de competitie gooien om kampioen te worden. CL miljoenen stromen binnen dan. Reden 2 is dat PSV een selectie heeft met aanzienlijk veel kwetsbare spelers. Gotze Ginkel Propper Madueke Gakpo hebben relatief vaak fysieke problemen. Hun vervangers doen het uitstekend maar niet in staat om 2x per week te presteren. In de competitie leden we 5x puntenverlies, 5x na zo'n vervloekte donderdagavond. Aangezien de conference leugue nou niet echt prestigieus is zou ik dan heel egoïstisch de reserves opstellen voor zover mogelijk.. En de beste spelers fitter en beter uitgerust voor de competitie inzetten om de kans te vergroten kampioen te worden. Wordt Ajax wederom kampioen dan is t wel een beetje klaar denk ik. Coefficientenlijst is uiteraard relevant voor t algemeen belang. Om Ajax te kunnen blijven achtervolgen op langere termijn moeten we ook vanwege de fragiele selectie op dit moment op 1 paard wedden is mijn vrees. Net als Ajax alles op de CL lijkt te gooien. Laat dat een extra kans zijn om weer s kampioen te worden voor ons. Hopelijk is er begrip voor mn redenatie.

Hopelijk kan er met publiek gespeeld worden tegen die tijd, want dan zit ik in het uitvak in Eindhoven! 🤣

Vitesse mogelijk tegen Rapid Wien

Maccabi en Rapid Wien, in mijn ogen de allermeest gunstig mogelijke lotingen voor beiden clubs. Gefeliciteerd.

Enorm gunstige loting voor PSV. Maccabi is slechts een middenmoter van Israël. Schat LASK ook hoger in dan Tel Aviv. Daar won PSV ook zonder veel moeite van. Op naar de finale!

Gelukkig een makkelijke voor Psv. Hopelijk mag Vitesse ook door, wat eigenlijk niet meer dan fair is
Vier ploegen in de Confernece League. Wat een mazzel dat deze in het leven is geroepen
Hoera hoera hoera

Grappig is het dat vele een boycott willen hebben op Qatar, maar als we naar Israel ( officieel Palestina ) dan hoor ik daar niemand over. Het land wat zich meerdere malen schuldig heeft gemaakt aan genocide.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren