Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Liefst tien clubs azen op spits met 124 Premier League-goals in bagage’

Laatste update:

De kans is groot dat Jermaine Defoe deze maand terugkeert in de Premier League. Britse media maken dinsdag melding van belangstelling van liefst tien clubs voor de aanvaller van Toronto FC. Defoe houdt zijn conditie momenteel op peil bij zijn voormalig werkgever Tottenham Hotspur, dat overigens niet uit zou zijn op een hereniging.

/

Onder meer Queens Park Rangers, Sunderland, Crystal Palace, Hull City en Leicester City hebben meer dan gemiddelde belangstelling voor Defoe, die liefst 124 Premier League-treffers in het verleden liet noteren. De interesse van QPR is niet verrassend. Manager Harry Redknapp werkte bij Tottenham en Portsmouth al met de 32-jarige aanvaller samen.

Defoe zou graag terugkeren op White Hart Lane, waar hij liefst 143 officiële doelpunten liet noteren. De interesse is naar verluidt niet wederzijds. De aanvaller maakte voor Toronto FC elf doelpunten in negentien duels. De blessuregevoeligheid van Defoe heeft ervoor gezorgd dat de Major League Soccer-club genoegen neemt met een bedrag van 4,5 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kan zeker een versterking zijn voor de kleinere clubs in de Premier League. Veel ervaring en genoeg scorend vermogen om van waarde te zijn voor clubs als Leicester.

13 januari 2015 om 11:56

Eens! Kan een essentiële speler worden in de strijd tegen degradatie.

13 januari 2015 om 12:40

De ervaring die hij meeneemt kan het verschil zijn tussen lijfsbehoud en degradatie. Ik zou hem graag aan de zijde van Danny Ings zien spelen bij Burnley. Mooie club trouwens!

13 januari 2015 om 15:26

Altijd handig defoe in je team! Zelfs liverpool kan hem goed gebruiken in deze tijden helemaal nu stevie g weggaat er blijft niet echt een leider over

Denk dat hij uiteindelijk op huurbasis bij 'arry gaat spelen, Spurs hebben al genoeg aan 3 spitsen.

13 januari 2015 om 12:03

Coreectie: éen spits, Soldado en Adebayor voegen geen goalen meer toe.

13 januari 2015 om 12:27

Technisch gezien zijn beide gewoon spitsen, dus nee.

13 januari 2015 om 12:30

spitsen die niet scoren en niet passen bij de speelstijl van de Spurs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren