Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Lichtpuntje op komst voor Ajax? ‘Dit is in potentie echt een topspeler’

Donderdag, 14 september 2023 om 23:30Wessel Antes • Laatste update: 06:56

Anton Gaaei kan op korte termijn zeker wat toevoegen aan Ajax. Dat zegt Nigel Thomas, aanvaller van Viborg FF, in gesprek met Voetbalzone. De twintigjarige vleugelverdediger kwam deze zomer voor 4,5 miljoen euro over uit Denemarken en mocht in het uitduel met Fortuna Sittard (0-0) 28 minuten voor het laatste fluitsignaal invallen. Thomas, linksbuiten van beroep, trainde bij Viborg een aantal weken met Gaaei en zag zijn potentie direct. “Het is echt een typische Ajax-speler.”

In het kader van de rubriek ‘Over de Grens’ sprak VZ onlangs met Thomas, waarbij het uitgebreide interview later volgt. De Rotterdamse vleugelspits liet de naam van Gaaei zelf vallen toen hem werd gevraagd wie hem heeft opgevangen in Viborg. “Ik had direct een klik met Anton. Dat was ook logisch, want Ajax had interesse in hem en daardoor hadden we gelijk gespreksstof. Hij vroeg me om advies en toen heb ik uitgelegd wat een mooie mogelijkheid het voor hem is om bij Ajax te spelen. Ajax en Amsterdam zijn wereldwijd bekend, dus over de club zelf hoefde ik weinig te vertellen. Wel heb ik hem verteld over de huidige situatie en dat hij de kans direct moest pakken, aangezien de mogelijkheden nu open liggen.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Gaaei was zelf allang verkocht. “Hij wilde dolgraag gaan en is erg gretig. Toen ik met hem had gesproken werd dat gevoel alleen maar sterker”, aldus Thomas, die op trainingen regelmatig tegen Gaeei heeft gespeeld. “Het niveau in Denemarken is prima, maar niet zo hoog als in Nederland. Daardoor merk je het ook sneller als jongens er echt bovenuit steken. Anton was een van de jongens die echt beter was dan de rest. Hij heeft een absurd loopvermogen, een super goede trap en ziet het spelletje echt. Daardoor kan hij die goede traptechniek ook op de juiste manier benutten. Zijn basistechniek is over het algemeen gewoon heel goed.”

Toch heeft Gaaei ook nog punten die hij moet verbeteren volgens Thomas. “Hij kan nog sterker worden met zijn fysiek, meer kracht kweken. Al denk ik dat hij daarvoor bij de perfecte club terecht is gekomen, daar kun je fysiek nog een hoop stappen zetten.” Thomas verwacht veel van Gaaei. “Ik heb in de jeugd bij PSV vaak tegen rechtsbacks van Ajax gespeeld en weet dus hoe de vleugelspelers daar moeten spelen. Anton beschikt echt over de kwaliteiten die een Ajax-rechtsback moet hebben. Het is echt een typische Ajax-speler. Hopelijk krijgt hij de tijd, want dan gaan ze echt veel aan hem hebben.”

Francisco Conceição
Thomas, die vorig seizoen nog onder contract stond bij het Portugese Paços de Ferreira, hoopt dat Ajax de jonge Gaaei wel een echte kans gaat geven. “Ik volg het Nederlandse voetbal nog steeds en vind het jammer dat spelers snel worden afgeschreven. Vorig seizoen had Ajax met Conceição een kwaliteitsspeler in huis, want in Portugal sprak men lovend over hem. Bij vlagen was dat ook terug te zien in zijn spel, maar een echte kans heeft hij niet gekregen naar mijn mening. Ik hoop voor Anton dat hij zijn kans wel gaat krijgen en dat hij zichzelf gaat laten zien, want dit is in potentie echt een topspeler.”


Poll

Verwacht jij dat Anton Gaaei gaat slagen bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

52 reacties (laatste reactie door london calling)

4,5 miljoen voor deze speler is toch echt aan de hoge kant. Hij wordt volgend jaar alweer 22 en heeft nog weinig laten zien.

14 september 2023 om 10:58

In de tekst staat “ik hoop dat ze hem de kans geven want in Nederland schrijven ze spelers veel te snel af”. Eerst reactie hier is dat hij “alweer” bijna 22 is.

Dit soort gasten zijn nauwelijks volwassen, worden alleen in een ander land gezet, in een andere cultuur, wordt verwacht dat ze hier staan. Maar ze zijn wel “al” we en dus bijna versleten. Bijzondere gedachtengang. Laten we deze gasten inderdaad eens een kans geven.

14 september 2023 om 11:06

4,5 miljoen is helemaal niet veel in de huidige markt. Clubs vragen tegenwoordig ook vanuit het buitenland gewoon de hoofdprijs als Ajax aanklopt omdat ze weten dat Ajax spelers voor hoge bedragen verkoopt en ze zich dat ook zouden moeten kunnen veroorloven. Kortom, een Ajax tax. Klopt AZ of Twente aan voor dezelfde speler dan betalen ze minder. Maar als Ajax zijnde kun je voor 4,5 miljoen wel een 'gok' nemen, zeker met die leeftijd (ook 'bijna 22' is nog steeds jong...veel restwaarde). 12 miljoen voor die Argentijn van Antwerp dat is een veel grotere gok.

14 september 2023 om 18:20

Hahaha een ajax tax. Hoe kom je er op? Prijs staat gewoon vast ongeacht welke club interesse heeft. Dus feyenoord zou bijv 2 miljoen bieden en dan zegt deze club oke jullie hebben weinig geld we hebben een deal? Waarde van een speler word gewoon bepaald door het beleid van de club. Van elke speler op de wereld staat zijn waarde al van vast. Ongeacht of er wel of geen interesse is. Word steeds lachwekkender met enkele ajax fans hier op voetbalzone.

15 september 2023 om 00:07

Wat is dit voor vreemde reactie, het is wel degelijk zo dat aan clubs die net een goede verkoop hebben gedaan of gewoon kapitaalkrachtiger zijn meer gevraagd wordt. Die schrikken daar immers minder van dan arme clubs: ze hebben namelijk ook meer te besteden. Wordt steeds lachwekkender met mensen die invullen wat anderen denken.

14 september 2023 om 11:09

Tja, Aursnes was 25 ofzo toen hij binnenkwam. Die is voor 30x zoveel verkocht na een jaar.

14 september 2023 om 11:19

Feye_88 je geeft veel goede realistische reacties dank daarvoor. Mensen vinden iemand van 21 jaar oud waar gaat dit heen. Je kan toch geen 18 jarige kopen en die moeten er dan natuurlijk ook meteen staan.

14 september 2023 om 12:14

Maar Aursnes kwam niet als talent binnen. Wanneer ben je talent af, als je 23 wordt? Dat is Gaaei al bijna. Ik denk dat Ajax met Gaaie een soort Pedersen in huis hebben gehaald.

Rensch is eigenlijk al volledig afgeschreven in Amsterdam. Zou deze Gaaie zoveel beter zijn?

Wat mij opvalt is dat elke Ajax aankoop wordt opgehemeld. We hebben al artikelen gehad over Forbs, Akpom, Tahirovic, Sosa, Mikautadze, Mannsverk. De een na de andere landgenoot wordt geïnterviewd en Ajax heeft alleen maar goud gekocht. Gister nog een Belgische verdediger van Anderlecht (!7) waar men in België lyrisch over zijn. Mannsverk het grootste Noorse talent sinds jaren. Mikautadze is de nieuwe Tadic met een neusje voor de goal\, maar hij is veel meer dan een goaltjesdief. Kan niet anders dat Ajax binnen nu en 3 jaar de CL wint.

Van alle spelers die Mislintat heeft aangetrokken zitten echt wel 4 spelers die een meerwaarde zijn / worden. Bij Overmars mislukte ook genoeg. Daarnaast heeft Ajax met Berghuis, Bergwijn, Hato, Brobbey, Rulli / Gorter al wat staan. Rensch en Taylor zijn voor de eredivisie ook goed genoeg. En je hebt nog een aantal leuke (gekochte) talenten die op de deur kloppen.

14 september 2023 om 12:19

Elke Ajax aankoop wordt opgehemeld?! Haha, bijna elke aankoop wordt al meteen met de grond gelijk gemaakt door de analisten van Nederland. Dat met nog geen handvol volledige wedstrijden en een compleet nieuw team en omgeving om aan te wennen. Er valt gewoon echt nog weinig over te zeggen.

Daarbij, Gaaei al bijna 23? Volgens google is die op dit moment 20 jaar oud, dat vind ik nou niet echt bijna 23...

14 september 2023 om 12:26

Prem geeft aan dat hij 22 is. En ik schrijf landgenoten die ajax aankopen ophemelen. Dus een Deen (in dit geval een voormalig teamgenoot) looft Gaaei, een Noor looft Mannsverk, Belgen loven hun talenten. Snapie?

14 september 2023 om 12:30

De nieuwe spelers worden in de mainstream media met de grond gelijk gemaakt door mensen die ze nog nooit hebben zien spelen (ken ik niet, dus zal wel niks wezen). Er zijn nu een paar interviews met mensen die samen met hen gespeeld hebben en een wat genuanceerder beeld schetsen (zowel positieve en negatieve punten) en ze zijn dan gelijk opgehemeld?

14 september 2023 om 13:41

Het zijn doorgaans wel kleine competities 4fRedondo. Dan verwacht je niet dat veel mensen buiten hun eigen nationaliteit die gasten kennen.

Overigens was Amrabat ook erg lovend over Mannsverk.

14 september 2023 om 18:52

@4fredondo Prem geeft aan dat hij volgend jaar 22 wordt. Dat klinkt leuk.
Die jongen is 20, en wordt eind dit jaar 21. Dus, ja volgend jaar, zij het over ruim een jaar, wordt hij 22. Het is een beetje ver gezocht als je het mij vraagt.

En om het voor een 20 jarig speler te gaan hebben over het moment dat hij op zijn 23ste talent af is gaat helemaal behoorlijk ver.

Verder geen idee of die jongen goed genoeg is. 4.5 miljoen voor een jong, 20 jarig, talent uit Denemarken, waarvan we inderdaad hopen dat hij eerst 21 en daarna 22 wordt (en het liefst nog veel ouder), lijkt me in de huidige markt ook geen heel gek bedrag meer.

15 september 2023 om 08:37

Of die nou 20 is of 22, het zou mij een wordt wezen.

Het zou leuker zijn als hier de discussie over gaat:
Ik denk dat Ajax met Gaaie een soort Pedersen in huis hebben gehaald. Rensch is eigenlijk al volledig afgeschreven in Amsterdam. Zou deze Gaaie zoveel beter zijn?

Of mijn laatste alinea, dat Ajax echt wel weer een elftal heeft staan wat meedoet om de titel en het allemaal niet zo zwart is.

15 september 2023 om 08:38

Wij Feyenoorders waren ook positief over Mannsverk. Alles beter dan Zerrouki.

15 september 2023 om 09:34

In de zomer wou iedereen ook graag Zerrouki en werd toen flink opgehemeld. Denk je nou echt dat het anders gaat bij de fans van Feyenoord? Steek je kop niet zo in het zand! Afgunstige vent

15 september 2023 om 19:05

@4fredondo Ik heb zowel Gaaie als Mannsverk nog geen minuut zien spelen dus kan het je helaas niet vertellen en op youtube ziet iedereen er uit als de nieuwe messi.

In tegenstelling tot veel andere fans - volgers heb ik Rensch nog niet volledig afgeschreven (al komt dat moment wel dichterbij). We gaan er wel eens aan voorbij dat ook hij pas 20 is ondanks dat hij al even mee loopt.
Om een vergelijking met Feyenoord te maken, denk eens terug aan de Kokcu onder Stam en Advocaat. Die stappen kan Rensch ook zetten, de potentie is er in mijn ogen wel, hij zat niet voor niets 2 of 3 jaar geleden tegen Oranje aan (en veel van de leden die hem nu afschrijven vonden toen dat hij geselecteerd moest worden). Het moet er alleen wel een keer uit gaan komen, in de voorbereiding ging het voor hem persoonlijk best aardig maar die lijn heeft hij niet door kunnen zetten in de eerste wedstrijden. Het helpt voor hem ook niet dat er om hem heen niet direct een lekker draaiend elftal staat waar hij zich aan op kan trekken.

14 september 2023 om 11:48

Alsof jullie nieuwe rechtsbuiten (23 jaar, 4 mio) of CV (21 jaar, 4.2 mio) zoveel meer heeft laten zien. Misschien is dit gewoon marktconform, of heb je daar nog nooit zo over nagedacht?

14 september 2023 om 11:51

Wat is dat toch met die obsessie omtrent leeftijden. Sommige mensen doen alsof een speler die nazijn 20ste nog in een mindere competitie zit niks meer kan toevoegen.

14 september 2023 om 12:55

Die obsessie van leeftijden is in de loop van de jaren hier ontstaan.
Ik zal even niet wijzen hoor.
Maar in het verleden braken er nog wat jonge jongens door en dit werd elke keer ophgehemeld.
Als er dan een speler van rond de leeftijd 22 ergens kwam was het geen talent meer.
Tja dat is redelijk blijven hangen.

Dezelfde discussie was altijd gaande met wel of geen eigen jeugd.

Dit soort gesprekken gaan altijd over wat jezelf het beste pas.. NU worden er relatief oudere spelers binnen gehaald dus geen 16 -17 18 en ja dan zijn ze opeens oud

14 september 2023 om 18:34

Misschien is het inderdaad te veel een obsessie geworden. Maar het geeft in sommige gevallen toch best een indicatie, zeker als je van buiten af, zonder een speler te kennen naar een transfer kijkt. De combinatie tussen de leeftijd, club, speelminuten, stats, nationale en eventuele Europese competities of interlands, e.d. geven toch een aardige indicatie over wat je van een speler zou kunnen verwachten.

De spelers markt wordt zo afgespeurd dat veel jonge spelers die er boven uit springen al vroeg worden weg geplukt. Vaak al rond hun 20ste, of eerder, mede daardoor debuteren spelers die er boven uit steken in kleine competities vaak al (ver) voor hun 20ste. Na 2 of 3 jaar hebben clubs een aardig beeld, dan ga je voor een speler van begin twintig wel naar een grens waarop je je af kan vragen waarom grotere clubs hem nog niet hebben opgepikt.

De hele wereld kan er een keer naast zitten, en er zitten natuurlijk ook laatbloeiers tussen of spelers die toevallig een goede concurrent hadden op hun positie of die ineens ergens anders worden neer gezet waardoor ze beter tot hun recht komen, genoeg redenen waarom je het allemaal wel wat mag nuanceren. Maar als ik dan naar Nederland kijk, dan zijn spelers van midden 20 uit de middenmoot - subtop maar zelden succesvol wanneer ze de stap naar de top 3 maken (als ze die uberhaupt nog maken) laat staan dat ze daarna nog weer zo doorgroeien dat ze naar een leuke buitenlandse club gaan.

Overigens is dat hier in mijn ogen niet van toepassing, die jongen wordt inderdaad volgend jaar 22, omdat hij eind dit jaar nog 21 gaat worden en is nu dus pas 20. Prem had meer een punt gehad wanneer hij nu al 22 of 23 was geweest.

14 september 2023 om 12:29

'Wordt volgend jaar alweer 22' Ten eerste is 22 opzich al niet oud en ten tweede duurt het nog 13 maanden voordat hij 22 is. 13 maanden is heel wat tijd waar in hij kan wennen aan de club en zich ontwikkelen. Wat een domme opmerking weer. Hahah ik zie nu dat 4fredondo er nog even een schepje bovenop doet door te zeggen dat hij al bijna 23 is. Die gast moet nog 21 worden. Voor je het weet is ie volgens de mensen hier al bijna 30 en moet ie lekker ergens gaan afbouwen.

14 september 2023 om 18:27

Haha absurd dit he. Zo kan je iedereen afschrijven. Vind Hato ook maar niks, die is over 15 jaar al 32 en heeft nog weinig laten zien op het WK en Champions League.

14 september 2023 om 15:14

Dat is toch juist niet zo veel, heb duurdere verdedigers zijn komen die echt slecht gepresteerd hebben. Als ie het een beetje beter doet levert ie zo weer het dubbele op mocht het niets worden. En anders heb je voor weinig geld goede speler in huis.

14 september 2023 om 16:17

Prem, ik weet dat Ajax de laatste tijd veel voor Willem II wordt gezien, maar op basis van het gemak waarmee Ajax jaar in jaar uit spelers voor toren hoge bedragen weet te verkopen (zelfs nadat ze het predikaat miskoop kregen), kun je nu toch niet serieus beweren dat 4.5 miljoen aan de hoge kant is?

14 september 2023 om 16:57

Het gaat om het perspectief. Als Feyenoord een talent haalt voor 4,5mio vindt iedereen dat veel, aangezien Feyenoord een stuk minder te besteden heeft dan Ajax. Anderzijds krijg je dus dat mensen 4,5mio een schijntje vinden voor Ajax aangezien die toch geld zat hebben.

14 september 2023 om 18:32

Prem toch. Die jongen is pas 20 jaar oud. Moet nog 21 worden en jij hebt het alweer over zijn 22ste?

4,5 miljoen lijkt me toch niet zo hoog, we hebben al een keer 10 miljoen voor een 22-jarige linksback uit Alkmaar betaald en die bleek er niet zoveel van te kunnen.

14 september 2023 om 19:13

Prem, 4.5 miljoen aan de hoge kant? Heb jij de laatste jaren de transfersommen een beetje meegekregen? Die zijn, net als je boodschapjes, flink verhoogd. Voor 4.5 miljoen koop je net aan een reserve keeper.

Ben benieuwd naar hem, in principe heb je met Sutalo en Hato een sterk centrum dus kan je het je veroorloven om een aanvallende back als deze jongen te hebben. Betreffende de laatste alinea, Conceicao heeft echt wel kansen gekregen maar is er simpelweg nog niet klaar voor, je ziet echt wel potentie bij hem maar het is nog te veel blaffen en weinig bijten. Misschien doet de verhuurperiode hem goed.

14 september 2023 om 11:28

Welke wedstrijden heeft Conceição dan precies de kans gekregen? Afgelopen seizoen heeft hij dat gewoon veel te weinig gehad. De momenten die ik mij kan herinneren, was afgelopen seizoen meteen na de winterstop tegen NEC waar Ajax toen gelijkspeelde en hij 90 minuten speeltijd kreeg. Na ongeveer 60 minuten was hij wel op, maar dat kwam ten eerste omdat hij bijna geen speeltijd kreeg van Schreuder in het halfjaartje daarvoor en daardoor niet gewend was om dat soort lange wedstrijden te spelen. Kreeg toen hier en daar weleens een invalbeurt van 20 à 25 minuten, maar meestentijds waren het invalbeurten van 10 minuten of veel minder.

Onder Heitinga kreeg hij zijn eerste basisplek tegen RKC Waalwijk maar die wedstrijd werd hij al in de rust gewisseld. Speelde toen ongelukkig, maar dat kwam doordat hij toen op linksbuiten werd opgesteld en daar kwam hij totaal niet uit de verf. Hoort echt op rechtsbuiten te staan met zijn snelheid, diepgang maar ook doordat hij dan vanaf rechts naar binnen kan, naar zijn linkerbeen en dan een messcherpe voorzet of een pass tussen de linies kan geven. Een beetje zoals Antony en Neres ook altijd deden en waar je nu bij Forbs niks aan hem hebt aan de rechterkant, heb je hetzelfde met Conceição als je hem op links zet: haal je gewoon al hun dreiging weg.

Forbs moet met zijn linkerbeen en snelheid op links staan. Is nog zo'n oude klassieke linksbuiten die buitenom gaat, de achterlijn haalt en de bal voorgeeft. Conceição is dan juist weer een moderne vleugelaanvaller die met zijn goede been aan de verkeerde kant moet staan. Vind het jammer dat Ajax hem tijdelijk heeft laten gaan. Ik heb echt wel vertrouwen in die jongen en zowel afgelopen seizoen als dit seizoen zou hij bij Ajax echt wel iets brengen wat Ajax mist in de aanval: snelheid, diepgang, een mannetje uitspelen, creativiteit en iemand die ondanks dat hij vaak naar binnen gaat, een hele fijne en scherpe voorzet heeft en vind het al helemaal zonde en raar omdat Ajax nu eigenlijk geen enkele speler heeft die op rechtsbuiten kan spelen. En dan bedoel ik daar ook goed tot zijn recht kan komen, en laat dat nou juist het geval zijn bij Conceição.

En op het gebied van rendement denk ik dat hij ook wel rond de 10 goals zou maken en nog wat assists zou afleveren, een beetje zoals Antony. Maar hij zou dus ook veel aan het spel van Ajax toevoegen wat Ajax dus mist.

15 september 2023 om 07:49

Conceicao had niet het lekkerste jaar om bij Ajax te debuteren en is nog jong dus had tijd nodig om te wennen.
Maar ik vind dat hij wel gemakkelijk weg gaat. Als enige echte rechtsbuiten had ie zomaar veel minuten kunnen maken dit seizoen, want Forbs zie ik het niet doen op rechts.

Sssst. Dat mogen we niet zeggen. We kennen deze speler niet dus dan is het standaard Willem II niveau.

14 september 2023 om 11:12

Er zijn ook mensen op dit forum die elke aankoop van Sven een wereld aankoop vinden en het onterecht vinden dat er kritiek op Sven is. Dat mag dan wel ?

14 september 2023 om 11:45

Die mensen vinden vooral dat je die aankopen niet al moet afschrijven voordat je ze een halfjaar in actie hebt gezien.

14 september 2023 om 12:20

Niet allemaal. Er zijn mensen bij die alles goed vinden wat Sven gedaan heeft. Maar idd inzake de kwaliteit moet je nog even wachten. Waarbij je als Ajax zijnde eigenlijk geen tijd hebt om een halfjaar te wachten. Met de stijging in de premies in de cl is cl halen wel echt een must, anders loop je wel veel achterstand op bij je concurrenten.
Op dat gebied is het wel vreemd dat Ajax de selectie zo laat op orde heeft.

14 september 2023 om 12:25

Het zou best kunnen dat een paar forumleden dat vinden, maar dat is niet de mainstream gedachtegoed dat doorgedrukt wordt in de media. Kijk, je kan immers elk mening terug vinden op een internet forum, dus dat zegt helemaal niks.

14 september 2023 om 13:19

@ijzerchef,
Dat klopt. De gedachte is meer dat je je af kunt vragen of de spelers goed genoeg zijn voor Ajax (die toch aansluiting van de top van europa wil). Als je ziet dat ze wel heel veel spelers uit een kleine competitie hebben gehaald of zelfs van het 2de niveau dan kun je je afvragen of deze gedachte dan zo vreemd is. Als daarbij dan ook de trainer openbaar zijn twijfels uit, dan ontstaan er nog meer twijfels.

14 september 2023 om 18:28

@janssen.....nou moet je niet zelf dingen gaan verzinnen he. Deze mensen roepen namelijk al weken dat je er nu nog niets van kan zeggen en dat het tijd nodig heeft. Dat is iets heel anders dan wat jij er van hebt lopen draaien. En kritiek op iemand waarvan je nog niet weet of de aankopen juist zijn geweest is idd onterecht. Of loop jij zelf wel altijd mensen van tevoren al af te kraken? Niet de juiste volgorde toch?

15 september 2023 om 09:38

Er zijn ook mensen op dit forum die alles naar beneden praten wat met Ajax te maken heeft. Dat mag dan wel? Waar jij altijd te negatief bent zijn anderen weer te positief. Maar leuk om te zien dat je eigen gedrag je stoort

Hopen dat deze jongen slaagt, Ajax heeft echt weer behoefte aan backs die wat toevoegen ipv als veldopvulling functioneren. Met Sosa, Hato, Sutalo en Gaaei achterin en een duo Mannsverk/tahirohic zou het toch wel solide moeten zijn, dan hopen dat Bergwijn of Brobbey af en toe is per ongeluk tegen een bal aanlopen.

Omgeturnde buitenspeler, veel overeenkomsten met Pedersen, ook qua sterke en zwakke (met name defensieve) punten.iets minder snel maar wel betere passing. Elias Jelert had je volgens mij voor hetzelfde geld ook kunnen oppikken, daar zijn de amateurscouts op Twitter ook lovend over. (beide zijn volgens mij ook in beeld bij Feyenoord geweest als Geertruida zou vertrekken)

Wat ik tenenkrommend vind is dat die scout van Ajax iedereen gaat zitten bellen dat hij niet verantwoordelijk is voor deze aankoop.
Klopt. Hij was verantwoordelijk voor de komst van Rasmus Kristensen en Victor Jensen.

Ik volg deze speler al een lange tijd ,hij is afgelopen jaar echt gegroeid , verdedigend staat hij echt goed , hij is zo snel dat hij geen backup achter zich nodig heeft en aanvallend is hij ook goed , dit is typisch eigenlijk een Ajax speler , maar hij moet wel werken aan zijn rendement, bijna al zijn voorzetten komen niet aan , maar heeft Ajax het ook in zich om het Ajax spelletje te spelen , zo niet dan zou er een grote kans zijn dat hij niet zal slagen bij Ajax ,

Van wat ik in 1 invalbeurt heb gezien verkies ik hem direct boven Rensch. Zou hem graag een aantal wedstrijden in de basis zien. Verdedigend heb ik er bij Ajax best wel vertrouwen in dit seizoen. Hoop alleen dat Steijn de aanval ook op orde krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.FC Twente3013
6.Ajax214
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
T. de GraaffKeeper00
J. GorterKeeper80
R. PasveerKeeper00
D. RamajKeeper80
G. RulliKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

0 fans
21 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Jong Ajax 1 0 0 0
2023/2024 Ajax 11 0 0 0
2023/2024 Viborg 4 0 0 0
2022/2023 Viborg 28 0 0 0
2021/2022 Viborg 6 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Hélène Hendriks sprak met Ajacied: ‘Hij vindt het spannend, is zenuwachtig’

Anton Gaaei heeft geen sterke indruk achtergelaten in het Europa League-duel met Olympique Marseille (4-3), zo concluderen ze bij Vandaag Inside. De verdediger van Ajax zag er een paar keer ongelukkig...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren