Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leicester City viert titel met gratis pizza voor seizoenkaarthouders

Laatste update:

Leicester City stond na vijf speelronden op een verdienstelijke tweede plaats in de Premier League, maar Claudio Ranieri was niet geheel tevreden. De manager zei destijds op een persconferentie dat iedere speler een pizza zou krijgen wanneer er een clean sheet zou worden behaald. Het vervolg is inmiddels bekend: Leicester bleef voortreffelijk presteren en sleepte onlangs de titel in de wacht.

/

The Foxes willen de supporters bedanken voor de steun en maken via de officiële website bekend dat iedere fan die zaterdag op de tribune zit bij de thuiswedstrijd tegen Everton, een voucher krijgt waarmee in een van de vier filialen van Pizza Hut Restaurants een gratis pizza opgehaald kan worden in de stad.

De supporters hebben de keuze uit vijf pizza’s: peperoni, margherita, Hawaï, barbecue of kip. De pizza’s kunnen tot 23 maart worden opgehaald. De fans van Leicester kregen eerder dit seizoen door de clubleiding ook al gratis chips, bier en donuts aangeboden en een restauranthouder in de stad bood duizend fans een gratis currymaaltijd aan.

Optocht
Leicester City maakt op maandag 16 mei een rondrit door de stad en zal dan opnieuw de kampioensbeker aan het publiek tonen. De tour begint om zeven uur 's avonds Nederlandse tijd en eindigt een uur later bij Victoria Park.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

nou die fans hebben erg mooie tijden. geweldig seizoen hebben ze meegemaakt en leicester is ook de meest verrassende kampioen afgelopen jaren. wel leuk verder dat de seizoenskaarthouders pizza krijgen. de club bedankt de fans voor de steun

6 mei 2016 om 18:52

Laatst kregen ze ook al gratis drinken tijdens een thuismatch. Het bestuur bij Leicester weten hoe ze hun fans tevreden moeten houden.

6 mei 2016 om 23:18

Zo'n kampioenschap helpt dan ook wel een beetje bij te dragen aan de sfeer...

Wel een leuke actie natuurlijk, ze hebben genoeg reden om groots te vieren.

7 mei 2016 om 07:15

Thaise gastvrijheid.ik woon in bangkok en hij is ook hier een held de eigenaar.geweldige investering voor hem geweest en hij bedankt de fans hiermee gewoon.veel mensen keken slecht tegen hem aan toen hij net begin bij leicester weer een rijk iemand die het als speeltje zag..en kijk nu is de beste man word op handen gedragen.

Fantastische actie! Goed voor het wij gevoel

Nu ook even bij Ajax! Oh wacht... heb die seizoenskaart niet meer....

6 mei 2016 om 17:52

En Ajax heeft ook Mark Netto Overmars.

Leicester is echt bezig met fanservice! Prachtig! Waar zie je dat clubs zo een feestje vieren met de fans?

6 mei 2016 om 18:11

Feyenoord

6 mei 2016 om 18:30

want die geeft de fans gratis pizza? feyenoord is juist de minst klantvriendelijke club van Nederland

Inmiddels is Leicester net zoveel geld kwijt aan traktaties voor de fans als United en City aan spelersaankopen hebben gedaan afgelopen zomer...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren