Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leicester City geeft weer miljoenen uit: 'Ranieri wilde per se dat ik kwam'

Laatste update:

Leicester City zal een dezer dagen de komst van Bartosz Kapustka bekendmaken. De pas negentienjarige vleugelaanvaller werd de voorbije weken aan onder meer Ajax gelinkt, maar de Pools international zal zich spoedig aan de regerend landskampioen van Engeland verbinden. Claudio Ranieri heeft een belangrijke rol gespeeld.

/

"Van alle clubs met interesse, liet Leicester City blijken dat ze mij echt wilde hebben", zo verzekert Kapustka vrijdag in gesprek met diverse Poolse media. "Ranieri wilde per se dat ik kwam, dat was een belangrijke reden. Hij vroeg voortdurend naar me en gaf aan dat ik voor Leicester moest tekenen. Maar er waren natuurlijk ook andere redenen."

"Ik ga niet alleen naar Leicester City omdat ze nu wereldwijd bekend zijn, of de titel hebben gewonnen. Ik voorzie meer kansen op speeltijd." Leicester City betaalt naar verluidt minimaal vijfenhalf miljoen euro voor de buitenspeler van Cracovia Kraków. De Engelsen versterkten zich deze zomer al met Ron-Robert Zieler, Luis Hernández, Raúl Uche, Nampalys Mendy en Ahmed Musa.

Kapustka, die elf interlands achter zijn naam heeft staan en in actie kwam op het EK in Frankrijk, werd al langer met een vertrek uit de Ekstraklasa in verband gebracht. Hij werd namelijk ook al genoemd bij zogezegd Ajax, Borussia Dortmund, Fenerbahçe, Juventus, AS Roma, Udinese en Southampton en hij zag zelf eerder af van een transfer naar Galatasaray

Denk jij dat Leicester City de landstitel gaat prolongeren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat Ajax te laat concreet werd voor deze jongen. Zag hem graag komen, maar als de transfersom de 8,5 miljoen passeert haakt Ajax logischerwijs af en daar heb ik vrede mee. Ik ben wel ontzettend benieuwd of Kapustka al klaar is voor het Premier League niveau. Dat betwijfel ik eerlijk gezegd, maar talent heeft hij zeker.

29 juli 2016 om 23:00

hoezo logischerwijs?
wij hebben te veel miljoenen om tegen 8,5 miljoen te zeggen dat het te veel is!
Peter Bosz/overmars moesten ook regelmatig hem een belletje plegen etc...

29 juli 2016 om 23:31

Teveel miljoenen of niet? het is logisch dat deze jongen naar Leicester gaat. Hier word je tenminste afgetroefd door de huidige kampioen van Engeland en een CL deelnemer en niet een team uit de onderste regionen die alleen maar een pak geld te bieden heeft.
8,5 miljoen was misschien een betaalbaar bedrag geweest momenteel, maar hoe dan ook was Ajax kansloos als Leicester je concurrent is

30 juli 2016 om 07:57

Snap wat je bedoelt, maar het gaat hier om wat er niet genoemd wordt. Zijn salaris ligt een veelvoud hoger.

Geeft allemaal niet, alleen die lulverhalen eromheen. Wees gewoon eerlijk, ik ga naar de PL want daar betalen ze het meest.

Dit betekent dus Leicester helemaal is afgehaakt van Sisto, waar Leicester ook zeer sterk in verband werd gebracht. Ik vraag me af Sisto uberhaupt nog een transfer maakt, want ik denk dat hij minimaal nog een jaar nodig heeft bij Midtjylland en daarna zal ik een overstap maken naar het buitenland. Tenzij Ajax gaat toeslaan natuurlijk... Hij is in ieder geval al goed op dreef: 2 wedstrijden (93 minuten) en 2 doelpunten. En in de Europa League kwalificatiewedstrijden: 5 wedstrijden (431 minuten) en 4 doelpunten. Maar ik zal hem als Ajax zijnde niet aantrekken, want het is meer een buitenspeler die continue naar binnen trekt voor eigen succes en niet iemand die over een strakke en gerichte voorzet beschikt. Ajax heeft al genoeg van dit soort buitenspelers in de selectie.

Volgens mij een goede speler maar of hij het nu al gaat maken in de Premier League vraag ik me af, tussenstap in Nederland/belgië rechter rijtje Spanje/duitsland leek me beter, maar wie weet gaat ie verassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren