Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lazio haalt middels statement hard uit naar snerende en ‘obsessieve’ Mourinho

Laatste update:

Lazio heeft middels een statement hard uitgehaald naar José Mourinho. De Portugese oefenmeester van AS Roma bekritiseerde de arbitrage, die een buitenspelgoal van i Biancocelesti in blessuretijd over het hoofd zag, waardoor Lazio zaterdag met 3-4 won op bezoek bij Spezia.

Mourinho stond zondagavond geïrriteerd de Italiaanse pers te woord na een 0-0 gelijkspel tegen Bologna. Door dit resultaat kan Roma een top vier-notering uit het hoofd zetten en is de hoop om zich komend seizoen te kwalificeren voor de Champions League vervlogen. “Ik ben al 22 jaar trainer en alles blijft hetzelfde. Veel dingen veranderen in het voetbal, maar jullie (de media, red.) niet”, zei Mourinho na het doelpuntloos gelijkspel. Doordat Lazio een dag eerder afrekende met Spezia, staan beide ploegen na 35 speelrondes op 59 punten.

Mourinho liet ook weten zich te hebben gestoord aan de winnende treffer van Lazio-verdediger Francesco Acerbi. “Toen kon je al winnen met buitenspelgoals. 22 jaar geleden kon je ook al winnen met een buitenspeldoelpunt en dat kan nu nog steeds. Denk daar maar eens over na.” Lazio reageerde daags na de uitspraak van Mourinho woest op de trainer van AS Roma, zonder zijn naam te noemen.

Er zijn in 2022 nog steeds trainers die wijzen naar vermeende partijdigheid van scheidsrechters. Ze hebben een obsessie voor Lazio en zijn meer met onze club bezig dan met het falen van hun eigen team”, schreef Lazio in een uitgebreid statement. Het seizoensslot van de Serie A belooft nog spannend te worden. Naast de verhitte titelstrijd, zijn Roma, Lazio, Fiorentina en Atalanta nog in de race om een Europa League-ticket.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had de keeper bij zijn doel gestaan en het was een geldig doelpunt. Nu heft hij buitenspel op en mag je buitenspel niet meer opheffen bij de laatste man zoals je op de foto kunt zien. Absurd dat VAR daarin een fout maakt, ze kenden de regel niet of waren het vergeten toe te passen.
Snap wel waarom Mourinho zo boos is.

2 mei 2022 om 16:29

Hij kan ook zeker gelijk hebben, maar dit is toch weer Mou ten voeten uit? Aandacht afleiden van een eigen wanprestatie, niets meer en niets minder. Had hij gewonnen had je hem hier wellicht niet eens over gehoord, nu is plaatsing verkeken en moet hij zo uit de hoek komen? Iets met een vos en haren.

2 mei 2022 om 16:45

Mourinho is een zeikerd inderdaad maar hij heeft wel een punt. VAR maakt een duidelijke fout.
Kan er wel om genieten dat hij tegenwoordig na zijn specialist in failure uitspraak ieder jaar een stuk minder wordt en steeds kleinere clubs traint.

Misschien werd er na het buitenspelgeval een nieuwe aanval opgezet. Dat schijnt sinds gisteren ook een nieuwe regel te zijn.

Maar ik snap niet zo goed waarom Mourinho moet refereren aan een andere wedstrijd om het slechte presteren van AS Roma te verbloemen. Ook met een gelijkspel van Lazio had Roma zich niet meer kunnen plaatsen voor de CL.

2 mei 2022 om 16:41

Ja klopt, dat schijnen ze de dag na de bekerfinale ineens ingevoerd te hebben.

2 mei 2022 om 17:43

Een arbitrale beslissing valt een keer niet de kant van Ajax op en we moeten het gelijk een maand lang dagelijks aanhoren.

2 mei 2022 om 18:45

PSV had die wedstrijd sowieso wel gewonnen gisteren maar buitenspel was t zeker. Goal had afgekeurd moeten worden.

Ik kan Mourinho het niet kwalijk nemen. Zit in een erg belangrijke strijd gewikkeld en tevens rivalen, zij worden hier toch wel degelijk bevoordeeld. Je kan zeggen wat je wilt.

Mourinho moet je ook nooit serieus nemen of erop reageren. Gewoon lekker negeren.

Zoals Guardiola ooit zei: 'als Mourinho het gevecht buiten het veld wilt winnen moet hij dat maar lekker doen zoals hij heel het seizoen(2010/11) al doet. Als hij zo zijn eigen CL beker wilt winnen dan geef ik hem gewoon zijn eigen CL beker'

Dat AS Roma graag CL wilt spelen is logisch maar de top 4 van nu had iedereen ingevuld aan het begin van het seizoen. AS Roma staat netjes 5e met een beperkte selectie dus Mourinho kan toch best positief zijn ipv altijd maar negatief wijzen (ook al heeft die soms gelijk). Ook al wordt die 6e nog netjes gedaan.

2 mei 2022 om 18:07

Nou met de 130 miljoen aan investeringen van afgelopen zomer had ik toch wel op meer gehoopt dan een 5de/6de plaats. Dat Lazio nu hoger staat is echt schandelijk als je kijkt naar hun selectie. Komend seizoen moet het echt beter.

2 mei 2022 om 18:26

Onzin de selectie is gewoon heel matig en ze hebben middelmaat aangetrokken behalve abraham die doet het nog wel netjes, van Zaniolo mag je meer verwachten maar hij kan het ook niet alleen, de rest is gewoon zeer matig over het hele seizoen.

2 mei 2022 om 18:38

@As Roma8. Het zegt niet zoveel hoeveel je uit geeft en dat is wel te zien bij Roma. 130 miljoen is er uitgegeven maar aan wie ? De enige aankoop die uitpakt is Abraham en in mindere mate Oliveira en die is nog gehuurd ook. Spelers als Vina en Shomurodov is gewoon slecht beleid. Waarom haal je een 25 jarige spits voor 20 miljoen die pas 1 aardig jaar bij Genoa heeft gedraaid en dan ook nog als 2e/3e spits terwijl het eigenlijk niet eens nodig was omdat ie nog mayoral en ook nog Afena Gyan achter de hand had. Ook pakken aankopen als Vina en Maitland niles totaal niet goed uit.

Die reactie van Lazio snap ik niet helemaal. Ze zijn meer bezig met ons dan het falen van hun eigen team. Volgens mij is Roma alles behalve aan het falen toch ? Ze hoopte misschien op CL voetbal maar als je kijkt naar de selecties in de top4 is een 5e plaatst voor Roma gewoon waar ze zouden moeten staan. Daarnaast staan ze gewoon in de halve finale van de Conference league en mogen ze nog thuis spelen waardoor ze een goede kans maken op de finale. Ik vind dat Mourinho eigenlijk het maximale uit deze selectie haalt en wie weet met een paar goede aankopen want die zijn dit jaar wel dramatisch geweest ( Vina , Shomurodov en Maitland Niles) kunnen ze volgend jaar top4 aanvallen.

Mourinho heeft t meer over de VAR, hoe kan n VAR een buitenspel goal zo maar goedkeuren? Dat zou normaal nooit moeten kunnen aangezien ze bij elk twijfel geval al die lijnen trekken, dus ja. Zeker Roma speelde slecht tegen Bologna, dus dan mekkert Mourinho, dat moet iedereen toch inmiddels wel bekend zijn ofniet? Wat de selectie betreft van Roma, deze selectie kan is niet goed genoeg om op meerdere fronten voor de prijzen te spelen. Die resultaten zie je terug in de competitie, dat was de afgelopen 4 seizoenen niet anders, 3 halve finales in de Europese toernooien, vandaar ook het niet kwalificeren voor Champions League. Tevens wat hierboven ook al terecht wordt aangegeven, het slechte transfer beleid, prutsers als Vina, Shomurodov, Maitland-Niles voegen helemaal niks toe, Oliveira na een aardig begin ook niet meer in vorm. Enige die voldoen zijn Patricio & Abraham, tel hier de hele lange blessure van een top speler als Spinnazola bij op en je weet hoe de vlag erbij hangt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren