Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Laudrup mogelijk terug naar Barça: 'Hij kan goed met Cruijff omgaan'

Laatste update:

Op 18 juli vinden de presidentsverkiezingen bij Barcelona plaats en Jordi Majó is een van de zes personen die zich kandidaat heeft gesteld. Hij lijkt bij voorbaat al kansloos te zijn, maar doet er in ieder geval alles aan om stemmen te winnen: donderdag claimde hij dat Sergio Ramos bij hem was aangeboden en nu is duidelijk dat Majó een oud-speler wil aanstellen als technisch directeur.

/

Wanneer Majó gekozen wordt als de nieuwe voorzitter, dan zal Michael Laudrup de nieuwe td worden. De Deen speelde in het dreamteam van Johan Cruijff bij Barcelona en nam deze week afscheid als hoofdtrainer van Lekhwiya in Qatar. Dat was voor Majó geen verrassing: "Anderhalve maand geleden heeft hij bij mij al een contract getekend om de nieuwe technisch directeur van Barcelona te worden", beweert de kandidaat voor het voorzitterschap.

"Ik heb Laudrup gekozen als persoon en niet vanwege zijn naam", benadrukt Majó. "Hij is intelligent, heeft ervaring, kent de cultuur van Barcelona en kan goed omgaan met Johan Cruijff. De rest (Laudrups verleden bij Real Madrid, red.) interesseert me niet, hij heeft een Barcelona-hart. Mensen die daaraan twijfelen, kunnen hem op 4 juli tijdens een persconferentie vragen stellen."

Denk je dat Michael Laudrup een goede technisch directeur zou kunnen zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren