Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kylian Mbappé helpt PSG met kiezelhard schot op weg naar zege

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zich bij de laatste acht van het Franse bekertoernooi geschaard. De ploeg van trainer Luis Enrique won met 3-1 van Stade Brest. Aan de kant van PSG waren Kylian Mbappé, Danilo Pereira en Gonçalo Ramos trefzeker.

Bijzonderheden:
Mbappé opende op zeer overtuigende wijze de score voor PSG. Balverlies op rechts van Brest leidde een razendsnelle tegenstoot in die door Mbappé met een verwoestende uithaal werd afgerond: 1-0.

De 2-0 viel tien minuten voor rust. Na een razendsnelle sprint gaf Ousmane Dembélé voor bij de eerste paal, waar Danilo afrondde. Na rust bracht Steve Mounié de spanning nog even terug via een kopbal, waarna Lilian Brassier van Brest enkele minuten later zijn tweede gele kaart werd getoond.

In blessuretijd gooide Gonçalo Ramos het duel in het slot door op aangeven van Achraf Hakimi bij de tweede paal binnen te tikken: 3-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat Mbappe de wedstrijd nog heeft volgemaakt, is een godswonder. Mijn god zeg, wat een carriere einde achtige doodschop zeg. Als jullie de beelden niet hebben gezien, het is op eigen risico. Man man, god houdt echt van deze jongen.

8 februari 2024 om 00:44

Wordt er in de Madrid fanclub kringen oprecht gedacht dat zelfs het - door miljarden aanbeden - “Opperwezen” ene Mbappe aanbid? Ik zou niet eens gek opkijken als dit het geval is. Wel een schandalige doodschop idd, maar of God Almighty persoonlijk ingreep om Mbappe te redden betwijfel ik ten zeerste

8 februari 2024 om 08:22

Wat een ongelofelijk zure reactie op 'gewoon' een helemaal niet zo'n vergezochte overdrijving, zeg!

De kans dat iemand wel geblesseerd van het veld stapt na zo'n aanslag is natuurlijk gigantisch en dan is het een godswonder (gek dat dit in ons vocabulaire zit he...?) dat hij er niets aan overhoudt.

8 februari 2024 om 20:44

@anfield

Zo volgens mij begin jij te schuimbekken als iemand verdomme of oh mijn god zegt.

Smerige overtreding op Mbappe zeg, met een glimlach op z'n smoel (!) op zijn enkel staan die volledig dubbelklapt maar wonderbaarlijk genoeg niet is gebroken. Assault. Met voorbedachte rade.

Volgend jaar lekker naar real je bent welkom topper

Met Bizot op goal was Brest dit niet overkomen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren