Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kylian Mbappé toont topvorm in aanloop naar visite Manchester United

Laatste update:

Paris Saint-Germain lijkt klaar voor de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen. Vier dagen voor het bezoek van Manchester United aan het Parc des Princes zegevierde het team van trainer Thomas Tuchel met 0-4 over Nimes Olympique. Twee van de vier doelpunten van les Parisiens kwamen voor rekening van Kylian Mbappé, die de laatste weken in topvorm is. Door de vijfde zege op rij gaat PSG voorlopig gedeeld met Stade Rennes aan kop in de Ligue 1: beide teams hebben vijftien punten na zeven wedstrijden.

Het was volledig aan Baptiste Reynet te danken dat Nimes na de eerste helft niet tegen een kansloze achterstand aankeek. De doelman stond liefst zes keer een doelpunt van PSG in de weg en zodoende moest het team van Tuchel genoegen nemen met een ruststand van 0-1. Een karige afspiegeling van de krachtsverhoudingen, daar de thuisploeg na dertien minuten spelen al met tien man verder moest. Loïck Landre mocht meteen inrukken toen hij een grove charge op het lichaam van debutant Rafinha beging.

Wanneer je vriendin wil dat je om half tien thuiskomt, maar je om negen uur een wedstrijd tegen PSG - Paris Saint-Germain moet spelen... ?

Geplaatst door voetbalzone op Vrijdag 16 oktober 2020

Enkele minuten eerder hadden de spelers van PSG al om rood voor Lucas Deaux gevraagd. De overtreding op het scheenbeen van Leandro Paredes werd echter met geel bestraft en enkele minuten later moest de Argentijn zich alsnog laten vervangen door Ander Herrera. De kansen van PSG, met Mitchell Bakker op de linksbackpositie, tegen tien man van Nimes stapelden zich op en uiteindelijk kwam alleen Mbappé na iets meer dan een half uur spelen tot scoren. Na een heerlijke steekpass van Rafinha ontdeed de aanvaller zich met een sleepbeweging van Reynet en werkte hij de bal in het doel: 0-1.

In de tweede helft bleef een tweede doelpunt van PSG lange tijd uit. Het team van Tuchel had meer dan tachtig procent balbezit, maar men had zichtbaar meer moeite om kansen te creëren dan in de eerste helft. Reynet voorkwam al snel dat een laag schot van Mbappé de 0-2 betekende en na 67 minuten spelen eindigde een heerlijke volley van Alessandro Florenzi op de paal. Een kwartier voor tijd trof de Italiaan op aangeven van Bakker opnieuw het aluminium. Florenzi kreeg twee minuten alsnog zijn doelpunt: na een kopbal van Pablo Sarabia richting de doelmond kopte hij de bal binnen.

?? Een 9? voor het doelpunt van Kylian Mbappé ?? Een ?? voor de heerlijke pass van Rafinha Alcantara

Geplaatst door voetbalzone op Vrijdag 16 oktober 2020

Sarabia stond zeven minuten voor het einde ook aan de basis van de 0-3 van Mbappé. Na een pass van de Spanjaard kon de aanvaller alleen af op Reynet, die met een laag schot werd gepasseerd. Mbappé, goed voor zeven doelpunten en vier assists in zijn laatste negen duels voor club en land werd niet veel later vervangen door Jesé Rodriguez. Vlak voor tijd schoot Sarabia de bal door de benen van Reynet: 0-4.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bakker weer prima gespeeld, goede statistieken en veel bij het spel betrokken geweest. Ik vind hem tevens een slimme speler die rustig afweegt of hij het simpel moet houden of meer risico moet nemen. Goede loopacties en staat vaak vrij. Oranje komt misschien nog te vroeg, maar ik vind hem toch wel een talent hoor. Ontwikkelt zich razendsnel en zou zomaar een prima back voor Oranje kunnen zijn, met bijkomstig voordeel dat hij zowel in een 4-3-3 als 5-3-2 kan spelen. Had vandaag zeker een assist verdiend.

"Ze weten met 0-4 te winnen. 2 van de 3 doelpunten komen van Mbappe" Foutje

Hij is na Messi en Ronaldo op eenzame hoogte. Misschien dat een blessurevrije Pulisic in de toekomst in de buurt komt maar hij is gewoon de allerbeste.

16 oktober 2020 om 23:07

Serieus? Op basis van wat schat je in dat pulisic daar in de buurt kan komen? Heeft goede wedstrijden gespeeld maar ik zie hem echt niet tot een van de besten uitgroeien.

16 oktober 2020 om 23:27

Pulisic dolt een hele elftal weg iets wat andere spelers niet kunnen, hij is alleen bij de afronding of bij de eindpaas niet precies en dat is normaal als hij zoveel energie in zijn acties steekt. Hij heeft nu wel de goeie spelers om zich heen om zijn ware talenten te demonstreren. Ik vind hem echt geweldig als hij excelleert gewoon niet te stoppen maar dan moet hij wel blessurevrij zijn.

17 oktober 2020 om 00:32

Ik schat Gnabry , Sane , Sancho , Greenwood in potentie hoger in dan een Pulisic.waarschijnlijk meer spelers als ik moeite ga doen om er over na te denken.

17 oktober 2020 om 07:09

Greenwood beter dan Pulisic? Echt niet hoor.

17 oktober 2020 om 07:21

En ook dat betwijfel ik, laten we eerst zien op wat voor positie Greenwood uiteindelijk zal spelen. Pulisic was een van de beste vleugelspelers in de PL vorig seizoen.

16 oktober 2020 om 23:07

Gnabry, Haaland, Sancho, Neymar. En trouwens Pulisic? Jij hebt echt teveel drank ingeslagen voor 20:00. Mbappé, Neymar, Lewandowski en Mane zijn overigens wel de beste na die andere 2 iconen. Volgorde mag een ieder voor zichzelf bepalen uiteraard. Ik benoem het in willekeur.

16 oktober 2020 om 23:30

Je gaat spelers rond de 20 jaar vergelijken met Lewandowski Mane en Neymar. Uilskuiken.

17 oktober 2020 om 00:08

Jij begint je betoog met Messi en Ronaldo en dan kom je mij zeggen dat ik vergelijk met Lewandowski, Mane en Neymar? Als klap op de vuurpijl vergelijk je Pulisic met Mbappé qua potentieel? Noem dan een Sancho, Haaland of Fati. Sikter lan.

17 oktober 2020 om 00:09

Oh en vergeet de beste voetballer van de wereld op dit moment niet, kevin de bryune

17 oktober 2020 om 00:20

Ik heb het over eenzame hoogtes, dat is Messi en Ronaldo. Dat is geen van de 3 die jij opnoemt en dat zullen ze ook nooit worden maar een Mbappe is nog 20 jaar en nu al van buitenaardse niveau en ik zie 1 speler die in zijn buurt kan komen en dat is Pulisic. Je loopt maar te janken is nergens voor nodig.

16 oktober 2020 om 23:35

Pulisic? Laat me niet lachen. Ik zie hem nog niet eens uitgroeien tot basisspeler bij Chelsea. Zal af en toe zijn waarde wel hebben, maar de absolute top zeker niet.

16 oktober 2020 om 23:48

Pulisic geen basisspeler bij Chelsea???? Hij is samen met Giroud de reden dat Chelsea na Corona de top 4 heeft bereikt wat Bazel jij nou weer

16 oktober 2020 om 23:52

Jij ziet dat niet maar ik ken wel zulke dingen zien, dat is het verschil tussen jou en mij. Als hij blessurevrij kan blijven dan word hij gewoon 1 van de beste.

17 oktober 2020 om 00:05

Jezus wat ben jij snel op je pik getrapt zeg

Echt knap van Bakker dat hij het bij PSG zo goed doet. Ik snap niet dat Overmars Bakker en Botman heeft verkocht. Ze hadden makkelijk in Ajax 1 konden spelen

16 oktober 2020 om 23:16

Die wilde hem gewoon houden voor zover ik weet. Maar hij had een aflopend contract en met een zaakwaarnemer als Raiola issie dan snel weg

16 oktober 2020 om 23:38

Bakker wilde zelf weg toen PSG kwam en hij heeft achteraf geen ongelijk gehad. Botman had ook een toekomst maar geen garantie op basisplaats op de korte termijn. Als je dan 9 miljoen kan krijgen voor iemand die nog geen wedstrijd in ajax 1 heeft gespeeld, en hij er zelf voor openstaat, dan is dit een goede deal voor alle partijen.

17 oktober 2020 om 00:40

Het willen blijven moet wel van 2 kanten komen he ... In dit geval wilde Bakker graag naar PSG, geef hem ons ongelijk. Te gelijk was Bakker een talent bij Ajax, maar niet het grootste talent dat er rond liep. Makkelijk scoren zo achteraf Bart.

Wederom Mbappé die de show steelt. Is er iemand die mij ervan kan overtuigen dat hij níet het stokje van CR7 en LM10 op zeer korte termijn gaat overnemen? Deze man ademt voetbal.

17 oktober 2020 om 00:33

Om het stokje van CR7 en LM10 over te nemen zal deze jongen op moeten passen met blessures. Hij is al op jonge leeftijd wel is geblesseerd geraakt, en dan kan het heel snel mis gaan.

Verder heeft hij het al laten zien op het WK2018, waar ik (ja ik heb Frankrijk heel goed gevolgd) enorm onder de indruk was hoe hij een Argentinie domineerde en eigenlijk de wedstrijd deed doen beslissen. Dit is meer dan 2 jaar geleden en hij is eigenlijk nooit minder/ inconsistent geworden sindsdien.

Zeer korte termijn zou ik niet zeggen, want zowel Ronaldo als Messi zijn nog niet uitgekeken op hun rol als leider. Allebei lijken nog hongerig voor een CL-titel.

17 oktober 2020 om 13:07

Hij gaat zeker het stokje overnemen als de absolute vedette van een tijdperk. Maar gaat hij net zo veel scoren? Gaat hij net zo consistent presteren? (15 jaar lang). Denk het niet. Sowieso het niveau van Messi op puur voetbalgebied zie ik hem niet aantikken. Messi was op deze leeftijd qua spel al indrukwekkender imo.

Bij psg in de top meedraaien en meetrainen dan moet je gewoon opgeroepen worden. Zeker als Wijndal dat al wordt. De kinksback positie zit wel goed komende tijd aanholt, bakker, wijndal. Alleen rechtsback is karig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren