Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt was vrijdag in Parijs: 'Ze waren verontrust en kregen geen antwoord'

Laatste update:

Een gecrashte iPhone heeft een aantal familieleden, vrienden en kennissen van Dirk Kuyt vrijdagavond in spanning gehouden. De aanvaller van Feyenoord zat namelijk hemelsbreed op nog geen twintig kilometer van de aanslagen in Parijs, in Disneyland Parijs. "Ze wisten dat ik in Parijs was, waren verontrust, maar kregen geen antwoord op hun berichtjes", vertelt Kuyt in De Telegraaf.

/

Met de telefoon van zijn vrouw Gertrude kon Kuyt alsnog iedereen snel inlichten. "En gezegd dat ze zich geen zorgen hoefden te maken. We waren heel dichtbij, maar door de uitgelaten sfeer in een pretpark toch ook ver weg." Kuyt en zijn vrouw kwamen nog die avond tot de conclusie dat ze eerder naar Nederland wilden, maar de volgende ochtend hoorde de Feyenoorder in het pretpark dat Disneyland zijn deuren had gesloten.

De directie van het pretpark wilde geen enkel risico nemen. "Vanuit onze kamer keken we uit op de lege parkeerplaats en in het park heerste een heel vreemde sfeer. Het pretpark gaat eigenlijk nooit dicht, was na de aanslag op Charlie Hebdo ook gewoon open gebleven. Het sterkte ons in onze mening snel weg te gaan", erkende Kuyt, die in de avond alsnog met zijn familie terug naar Nederland kon.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren