Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuipers, Makkelie, Higler en Gözübüyük ontbreken in laatste speelronde

Laatste update:

Komend weekend wordt de zeventiende speelronde in de Eredivisie afgewerkt: de laatste speelronde voordat de winterstop aanbreekt. Na de ontmoeting PSV-Feyenoord van woensdagavond komen op vrijdag eerst sc Heerenveen en ADO Den Haag in actie. Pieter Vink fluit die wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion. Dat brengt de KNVB dinsdag naar buiten in het programma aanstellingen.

/

Zaterdag staan er vier duels op het programma. Om 18.30 uur trappen SC Cambuur en PEC Zwolle af onder leiding van Martin van den Kerkhof. Om 19.45 uur zijn er vervolgens twee wedstrijden: PSV-Go Ahead Eagles en FC Dordrecht-Groningen. In Eindhoven zal Bas Nijhuis de leiding in handen hebben en aan De Krommedijk fluit Pol van Boekel. Om 20.45 uur sluiten AZ en FC Utrecht de avond af met Richard Liesveld als arbiter.

Zondag om 12.30 uur is de ‘lunchwedstrijd’ tussen Vitesse en Heracles Almelo voor Ed Janssen. Twee uur daarna heeft Tom van Sichem het voor het zeggen bij Excelsior-Ajax en hanteert Kevin Blom de fluit in het Rat Verlegh Stadion bij NAC Breda-Feyenoord. De zeventiende speelronde wordt afgesloten door Jochem Kamphuis, bij FC Twente-Willem II. Björn Kuipers, Danny Makkelie en Serdar Gözübüyük komen niet in actie.

Gözübüyük floot afgelopen weekend Feyenoord-AZ, nadat hij een week eerder ontbrak op het rooster van de KNVB. Kuipers was afgelopen vrijdag verantwoordelijk voor de wedstrijd Heracles Almelo-FC Dordrecht, maar komt woensdag al in actie tijdens PSV-Feyenoord en hoeft in het weekend niet nogmaals op te treden. Higler floot op 6 december het duel FC Dordrecht-PSV, maar was er in de voorbije speelronde niet bij. Makkelie ontbreekt door een blessure.

Ben jij tevreden over de scheidsrechter die jouw favoriete club zal fluiten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed dat die guzubujuk niet fluit, samen met higler toch wel de slechtste scheidsrechters van nederland.
Bovendien vind die guzubujuk zichzelf ook nog een belangrijk mannetje waardoor zijn houding op het veld een beetje ongepast is

16 december 2014 om 12:27

Vind hem juist de beste scheidsrechter samen met Kuipers.

16 december 2014 om 15:03

@sam Menkehorst
Lijkt me een beetje een tam-tam verhaal dat hij allerlei eisen gesteld zou hebben. In mijn directe omgeving gaan meerdere mensen persoonlijk met Kuipers om en ik hoor zonder uitzondering dat hij zo fijn normaal is gebleven. Laatst floot hij nog een wedstrijd van de E/F-jeugd bij quick'20, hij heeft de club al wel vaker uit de brand geholpen. Persoonlijk "ken" ik hem alleen van groeten in 1 van zijn supermarkten, ook daarbij maakt hij een sympathieke indruk op me.

16 december 2014 om 12:28

Toch wel raar dat Guzubujuk aan het begin door iedereen bestempelt werd als een goede scheidsrechter. Ook een hele tijd als goede scheids gezien en de laatste tijd steeds negatief in het nieuws is. Ik volg het niet op de voet maar is hij zoveel minder gaan fluiten dan?

16 december 2014 om 14:15

Ja. Die man vind ik echt super fluiten. Maar weetje hoe het, denk ik, komt? Hij had toen niet elke club gefloten en kon dus iedereen nuchter reageren. Nu heeft hij inmiddels bijna alle clubs gefloten en zie je dat mensen met een bepaalde bril gaan reageren.

Hij fluit nog steeds top, alleen fluit hij slechter in de ogen van de supporters. Ik als neutrale supporter van voetbal, met een lichte voorkeur voor Feyenoord, vind hem na kuipers nog steeds de beste.

16 december 2014 om 18:41

Nee het ligt aan zijn maniertjes, dat ik hem geen goede scheidsrechter vind. Ook door sommige acties. Bijvoorbeeld Feyenoord az, een az speler krijgt geel voor protesteren en gaat vervolgens door met protesteren kan hij het best nog een keer geel geven. Dat opstootje met immers en esteban veel meer erop zitten en allebei direct geel geven, niet alles uit de hand laten lopen. En als laatst had hij de tijdrekkende az spelers wel een gele kaart mogen geven, niet allemaal natuurlijk maar 1 als waarschuwing.

Buiten deze wedstrijd vind ik deze scheids een naar mannetje om 2 redenen: een interview in de vi van een paar jaar terug en dat respectbandje gedoe

16 december 2014 om 21:46

Nogmaals ik begrijp het alleen zie je toch vaker dat mensen uit het perspectief van hun club kijken.

16 december 2014 om 12:38

Hij floot anders uitstekend zaterdag. Enige minpuntje is dat hij Boetius rood had moeten geven. Verder op geen foutje te betrappen.

16 december 2014 om 13:42

hij liet het anders wel flink escaleren door al die provocerende Feyenoorders niet te bestraffen zondag... Ik noem een Immers...

16 december 2014 om 14:30

Daar is de dagelijkse sneer naar Feyenoord van Azalkmaar2. Ik dacht al, waar blijft hij nou?

16 december 2014 om 15:18

@piraatje: waar slaat dat op? Dit ging over het optreden van de scheidsrechter. Die vond ik goed fluiten, alleen had hij Boetius rood moeten geven. Hoezo is dat een sneer richting Feyenoord? Vond jij het geen rood dan? Alsof elke dag Feyenoord bash. Ik heb ze gister nog 10 veren in de reet gestoken voor het spel dat ze speelden.

Met name de eerste 25 was het super. Enige verwijt dat ik had was dat ze tot tweemaal toe de bal niet teruggaven. Dat vond ik een minpunt. Maar dat verzin ik niet, dat is toch gewoon gebeurd of niet? Gefundeerde kritiek hebben mag niet?

16 december 2014 om 16:15

*25 minuten

16 december 2014 om 17:06

Ik reageerde wat kinderachtig na dagen van galspuwerij op mijn club, en daarvoor dien ik u mijn excuses aan te bieden, dus bij deze. Ik lees veel reacties en die van u zijn vaak erg kritisch en uitgesproken. Ik weet niet waarom, maar soms krijg ik gewoon de indruk dat u altijd extra kritisch reageert wanneer het (een speler van) Feyenoord betreft. Ach, het zal mijn eigen rood-witte bril wel zijn.

Over het niet teruggeven van de bal ben ik het met u eens. Dat was laag en daar neem ik afstand van.

Wat betreft het elleboogincident verschillen we duidelijk van mening. Boetius komt hard invliegen, waar hij een terechte gele kaart voor krijgt. Ik zie echter geen intentie tot gemeen spel. Ik kan zelfs niet goed zien of het de elleboog is, of de heup.

16 december 2014 om 17:31

Excuses aanvaard piraartje. Ik ben altijd kritisch, ook richting mijn eigen club. Ik heb verder juist eerder bewondering voor Feyenoord dan een afkeer. Ik ben bijzonder te bespreken over het beleid dat ze daar voeren. Als je ziet waar ze vandaan komen en waar ze nu staan, petje af. Wel heb ik wat vraagtekens gezet bij de recente transferperiode. Daar denk ik dat ze de prioriteiten verkeerd hebben ingeschat. Geld uitgeven voor die jongen van Heerenveen (wil z'n naam niet verkeerd spellen) en El Ahmadi, terwijl er geen geld was voor een spits. Iets dat toch top prioriteit had. Je zag zondag ook weer dat Feyenoord weinig kansen krijgt en moeilijk scoort.

Over die elleboog verschillen we van mening inderdaad. Ik dacht toch te zien dat Boetius in zijn sprong een beweging met zijn elleboog maakte. Maar goed, laten we hem het voordeel van de twijfel geven want het is geen speler van de smerige overtredingen normaal gesproken.

16 december 2014 om 17:49

Vooral zo kritisch blijven, en trek u niets aan van zeurpieten zoals ik.

U bent niet de enige die daar vraagtekens bij zet. Ook ik ben niet helemaal tevreden over de transferperiode. Aan de ene kant ben ik echt verrukt met de aankoop van Vermeer en Toornstra. Die doen het geweldig. Ook El Ahmadi ben ik tevreden over, al was hij niet broodnodig. Vilhena zit nu op de bank.

We hebben inderdaad een spits nodig, iedereen zag het vertrek van Pellè aankomen. Het feit dat Bilal (zelfs ik als supporter durf het niet aan zijn achternaam te spellen) voor veel geld gehaald wordt en vervolgens 1. niet het niveau blijkt te hebben en 2. ook nog eens onnodig was, stemt me ook niet helemaal tevreden. Het geld had dan beter geïnvesteerd kunnen worden. Het is bovendien voor die jongen ook niet goed dat ie zo weinig speelt. Had ie beter bij Heerenveen kunnen blijven.

Toch ben ik tevreden. Kampioen zouden we toch niet worden. Daarvoor zijn er teveel dingen veranderd binnen het elftal, en er kon maar beperkt worden geïnvesteerd. We doen eindelijk in Europa weer mee, en hoop dat we nog wat verder kunnen komen. Wat dat betreft vind ik het nog altijd jammer dat we met play-offs werken. AZ heeft het zó goed gedaan de laatste jaren, daar heb ik altijd van genoten. Zij hebben Nederlands' eer hooggehouden in donkere tijden. Ik had ze graag weer zien spelen op de donderdagavond.

16 december 2014 om 18:42

Vond je? Ik vond dat hij wat strenger had mogen optreden tegen zowel Feyenoord als az. Dat massale opstootje had hij kunnen voorkomen en het tijdrekken had hij ook wel iets aan mogen doen

Kevin blom mogen ze van mij ook echt buitenspel zetten. Wat een slechte scheids vind ik dat.
Gozubuyuk is te inconsequent voor dit niveau. Fluit vaak bij dezelfde overtredingen, de ene keer wel, de andere keer niet. En wilt in mijn ogen vaak te laten zien, niet onder de indruk te zijn van de thuis atmosfeer, waardoor hij voor de uitspelende clubs fluit.

Over Higler hou ik verder m'n mond, daar wordt wekelijks in VI al precies bestempeld, wat hij er van kan.

Op een enkele scheidsrechter na maakt het weinig verschil welke je krijgt toegewezen. Gözübüyük. Blom, Higler of die Twente supporter waarvan ik de naam even kwijt ben, het is allemaal een groot drama.

Geen Higler, dat is nog eens een gemis!

16 december 2014 om 12:42

Inderdaad zie die kerel over een paar jaar wel een WK of EK finale fluiten. Hij zorgt er altijd voor dat de wedstrijd rustig verloopt en houdt in de meeste gevallen kaarten op zak. Een schoolvoorbeeld voor alle scheidsrechters in Nederland. Ik snap wel dat de Knvb hem een vakantie gunt, want die man heeft zoveel goeds gedaan voor de eredivisie!

16 december 2014 om 21:58

Haha @Dr.Peppertino

Ik begrijp dat de reactie niet serieus is, ik denk dat elk weldenkend mens dat begrijpt, maar het beeld van Higler die met trillende beentjes een WK-finale fluit werkte even op mijn lachspieren

Weer Bassie Nijhuis. Ben er ontevreden over, hij floot de derby tussen Groningen en Heerenveen niet al te best. Heb liever een andere scheidsrechter voor deze wedstrijd.

Met Blom ben ik nooit te vrede niet dat die altijd tegen ons fluit, maar in het algemeen maakt die gewoon erg vreemde beslssingen. Onlangs nog tegen Heerenveen in de Arena, echt ongelofelijk. En het is echt ene scheids die de wedstrijd dood fluit..

Ik vind Makkelie en Kuipers de beste van Nederland. Zij doen het allebei Europees heel goed, maken in Nederland ook weinig fouten en fluiten altijd consequent. Gozubuyuk en Higler vind ik de twee minste scheidsrechters.

16 december 2014 om 13:48

Haal jij Makkelie en Gozubuyuk niet door elkaar?
Vind het net andersom haha

Nou de 2 beste en de 2 slechtste scheidsrechters zitten het laatste duel uit haha. Hopelijk komen Higler en Makkelie niet meer terug na de winterstop. Beide al voor een lange periode slecht gefloten en worden gewoon ondanks hun slechte fluiten beschermd door de Knvb.

16 december 2014 om 14:35

Makkelie is als sinds SC Cambuur - Ajax geblesseerd, heeft al lang geen fouten gemaakt dus

Wel vond ik hem daarvoor geen goede scheids, daar niet van. Maar over de laatste tijd kan je niet echt oordelen dus

Kuipers en Gozu zijn goede scheidsrechters! Higler snel vast naar de Jupiler League, zo niet dan maar ergens in de 3e klasse ofzo.. Wat een drama.

Gozubuyuk zal wel gestraft zijn omdat hij Clasie geen geel gaf. Hij floot verder een prima pot namelijk.

16 december 2014 om 14:06

Clasie is een vriendje van m, kennen elkaar uit de buurt van vroeger.

Makkelie floot vorige maand Chelsea in de Champions League. Daar fluit je echt niet als je slecht ben hoor. Fouten maken doen alle scheidsrechters, maar Kuipers en Makkelie laten wel lekker voetballen altijd.

Die guzbuyuk irritante gast
Bah hekel me zo aan die ventje he aandacht trekker kan beter putjes gaan scheppen

Blom weer naar Ajax. Man man man. De Knvb schuift Ajax de drie punten alvast in de schoenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren