Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krzysztof Piatek blijft scoren en stuwt AC Milan weer naar grote hoogte

Laatste update:

AC Milan heeft zaterdagavond de vierde plaats in de Serie A verstevigd. Het team van trainer Gennaro Gattuso was op bezoek bij Atalanta met 1-3 te sterk, mede dankzij twee treffers van winteraankoop Krzysztof Piatek. De aanvaller was in elk van de laatste vier officiële duels van de Noord-Italianen trefzeker en scoorde in totaal zes keer. Milan heeft in 2019 vijf van de acht officiële wedstrijden in winst omgezet en lijkt de weg omhoog te hebben gevonden.

In het eerste bedrijf hielden Atalanta, dat met Marten de Roon en Hans Hateboer in de basis aantrad, en Milan elkaar in evenwicht. Dat was een hard gelag voor de thuisploeg, daar de treffer van i Rossoneri in de extra tijd viel. Na een voorzet van Ricardo Rodriguez vanaf de linkerkant werkte Piatek het leer in een keer met een volley achter doelman Etrit Berisha en waren de vooruitzichten van Milan voor de tweede helft in het Stadio Atleti Azzurri d'Italia een stuk positiever.

Atalanta was na ruim een half uur spelen via Remo Freuler aan de leiding gekomen; hij schoot vanaf een meter of elf op doel en zag hoe Gianluigi Donnarumma het leer via de linkerpaal in zijn doel frommelde. In de tweede helft gaf het team van Gianpiero Gasperini het duel definitief uit handen. Hateboer leidde tien minuten na rust de 1-2 van Hakan Calhanoglu in: hij werkte de bal niet goed weg en zag hoe de spelmaker het leer diagonaal buiten het bereik van Berisha in de rechterhoek schoot.

Piatek bepaalde zes minuten later al de eindstand in Bergamo. Na een hoekschop van Calhanoglu vanaf links was de Pool sneller bij de bal dan Berisha en kopte hij de bal in het doel: 1-3. Daar had Atalanta, waar Robin Gosens als vervanger van Hateboer nog de laatste 25 minuten mocht meedoen, niet meer van terug. Door de nederlaag bedraagt de achterstand van Atalanta op de vierde plek van Milan nu vier punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Genoten van de getoonde veerkracht door Milan! Echt karakter getoond in de tweede helft. Piatek is echt een baas, niet normaal staat altijd op de goede plek. Beste aankoop deze winter!

16 februari 2019 om 22:30

En Paquetta

16 februari 2019 om 22:34

Bakayoko in de zomer

Fantastische aankoop tot nu toe. Wat een goal ook. Met o.a Piatek, Paquetta & Donnuramma ziet de toekomst er goed uit voor Milan. Hopelijk zijn ze volgend jaar weer terug in de CL, waar ze horen.

16 februari 2019 om 23:13

Iedereen vergeet Bakayoko en Romagnoli, zij zijn echte rotsen in onze team

Waarom wissel je hem nou weer in de 65ste minuut.. voor de rest doet Gatusso het uitstekend maar zijn wissels zijn vaak niet top. Blij met de overwinning

16 februari 2019 om 22:29

Is voor Crutonne ook speelminuten te geven en scherp te houden voor noodgevallen

16 februari 2019 om 22:32

Je kan toch ook proberen om met een 2 spitsen systeem te spelen. Een speler die net 2 goals gemaakt heeft en niet vermoeid is wissel je niet.

16 februari 2019 om 23:30

Never change a winning team

16 februari 2019 om 22:37

Cutrone is niet zo heel veel minder dan Piatek en 2e spits dus die wil je ook genoeg minuten geven

17 februari 2019 om 12:09

Crutone is verdeeld minder. Vooral voetballend

Ik sta echt te trillen om me benen toen ik las,kon helaas niet de wedstrijd zien, dat Piatek de 2e maakte. Pato was de laatste(dik 10 jaar geleden ofz, die zo goed was en zovaak scoorde. Ik ben zo trots en blij. Milan op de weg terug!

Forza Milan en forza Piatek!

16 februari 2019 om 22:34

Zlatan

16 februari 2019 om 22:46

Zlatan was zo goed maar scoorde geen 6x keer in 4 basiswedstrijden

16 februari 2019 om 22:48

En zeker niet in zn 1e 4 wedstrijden

16 februari 2019 om 22:54

Pato ook niet

16 februari 2019 om 22:56

Overigens ook bijzonder blij met Piatek.. Hopen dat we de nieuwe Lewa hebben binnengehaald en hij dit vasthoudt. Ook Paqueta is gewoon een hele goede voetballer. Top ingekocht deze winter en we zijn goed op weg naar de CL.

16 februari 2019 om 22:58

Oke, fair enough

16 februari 2019 om 23:53

Hoop jullie volgend seizoen terug te zien in de CL

Niet kunnen kijken. Hoe speelde AC Milan

16 februari 2019 om 22:58

Begonnen matig, maar zoals je aan het scoreverloop kan zien, teruggevochten in de wedstrijd. Piatek is een echte spits voor het Italiaanse voetbal. Kan scoren uit het niets.

16 februari 2019 om 23:21

Hoe speelde Hakan?

16 februari 2019 om 23:34

Calhanoglu heeft gewerkt aan zijn zelfvertrouwen. Heeft toch de nodige kritiek moeten verduren dit seizoen. Helemaal uit vorm, terwijl die afgelopen seizoen één van de smaakmakers was bij Milan.

Een mooie goal en ook nog eens een assist. Heeft het meer dan prima gedaan, ook een aantal goede passen verstuurd. Hoewel hij soms ook wat onzeker kon ogen. Was overigens ook geweldig om te zien hoeveel steun hij kreeg toen hij de goal scoorde, de hele team kwam hem knuffelen!

Die Piatek doet me wel een beetje aan Shevchenko denken. Gaat goed met hem.

17 februari 2019 om 10:47

Piatek Shevchenko en Paqueta Kaka. Het ziet er wel goed uit met milan.

hakan lekker bro,dit had je nodig,en die piatek kan alleen maar goed worden,wat een baas,en nog bedankt voor de dnb 2.90 milan!

17 februari 2019 om 01:18

Ik heb 6.5 odd gepakt met Piatek goalscoorder+Milan win

17 februari 2019 om 06:04

Ik ook. Combo gemaakt met piatek scoren en Milan winnen en Willem 2 over 5.5 corners. Bijna 800 euro gepakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren