Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Kritiek op Hiddink: ‘We zijn in paniek, de bluf is helemaal weg’

Laatste update:

Guus Hiddink grijpt voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië terug op het systeem waarmee het Nederlands elftal op het WK succes boekte: 5-3-2. Dat betekent dat Dirk Kuyt ten faveure van Joël Veltman naar de reservebank verhuist. De aanval in Praag wordt gevormd door Memphis Depay en Robin van Persie.

/

“De eerste tien minuten tegen Italië waren paniekerig, dat willen we niet nog een keer”, zei Hiddink in gesprek met de NOS. “We werden meteen met de feiten geconfronteerd. Het viel mij tegen, ik dacht dat we wat uitgekookter zouden zijn.” De keuzeheer acht het systeem met vijf verdedigers tegen Tsjechië ook ‘beter geschikt’: “Want zij spelen met aanvallende backs, maar we kunnen ook schakelen naar 4-3-3.”

In de studio van de NOS waren de analisten Bert van Marwijk en Ronald de Boer niet blij met de veranderde speelwijze. De ex-bondscoach stelde dat de huidige EK-kwalificatiegroep ook met het 4-3-3-systeem gewonnen kan worden en kreeg bijval van De Boer: “We zijn in paniek, de bluf is helemaal weg.”

'We zijn in paniek, de bluf is helemaal weg'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo had ik het gedaan. (als robben en strootman geblesseerd zijn)

Cillessen
Van der Wiel
De Vrij
Douglas/BMI
Emanuelson
De Jong
Blind
Lens
Sneijder
Depay
RVP
9 september 2014 om 20:35

Gelukkig. Als jij het zo gedasn zou hebben zal het wel goedkomen.

9 september 2014 om 20:37

Van Dijk sowieso basis

9 september 2014 om 20:39

Emanuelson zit op de bank, Douglas speelt ??????? god weet waar en hoe. De vrij stuntelt bij Lazio en van der Wiel is een grote gok. Ik had met Huntelaar in de spits gaan spelen.

9 september 2014 om 20:40

douglas is echt zoveel klasses beter dan de type vlaar verdedigers die nederland op dit moment heeft

9 september 2014 om 20:46

Spurs2. Precies, gewoon 4-3-3 met Depay, Hunter en Narsingh. Depay voor de acties vanaf links, Narsingh met de voorzetten op Huntelaar. V. Persie is toch hopeloos uit vorm, dus kan er nu wel mooi eens gebruik van Huntelaar gemaakt worden.

9 september 2014 om 21:53

Huntelaar heeft zich toch ziek afgemeld ?!? Dus die kan niet worden opgesteld.

Verder ben ik het wel met je eens dat Huntelaar een keer de kans moet krijgen. Zzeker als je 4-3-3 speelt met Narsingh op rechts kan Huntelaar belangrijk zijn. Als je speelt met Robben op rechts en Depay op links en Sneijder daarachter heb je weinig aan Huntelaar. Die drie spelers gaan namelijk vaak voor eigen succes en zijn geen spelers die in dienst van een spits als Huntelaar willen spelen. Narsingh, Kuijt, Boetius en een fitte Robben vanaf links kunnen Huntelaar wel in stelling brengen. Van Persie zou je dan als valse spits op kunnen stellen. De ideale opstelling (als iedereen fit is) ziet er dan zo uit. (zie opstelling)

Cillessen
Janmaat
Veltman
Vlaar
Pieters
Narsingh
De Jong
Blind
Robben
Van Persie
Huntelaar
9 september 2014 om 22:09

Blessure

9 september 2014 om 22:32

Ahja excuus, was niet op de hoogte dat Huntelaar er niet bij was. Dan was v. Persie inderdaad de beste optie, maar wel graag met buitenspelers erbij. Zoals naar is geschakeld na 35 min dus eigenlijk.

10 september 2014 om 02:41

Kuijt geeft ook weinig voorzetten hoor.. geeft vaker een balletje breed of terug.

9 september 2014 om 22:03

@AjaxVvv-venlo : Ik vind Emanuelson ook een goede speler hoor, maar een viermansverdediging met spelers als Van der Wiel, De Vrij, Martins Indi en Emanuelson is m.i. in verdedigend opzicht wel erg zwak. Qua opbouw en aanvallend vermogen zit het wel goed, maar een speler die ook nog kan verdedigen erbij is wel zo handig. (vlaar, Pieters, Janmaat) Of je moet weer met 5 man achterin gaan spelen, maar daar ben ik ook geen voorstander van, al was deze keuze van Van Gaal goed te begrijpen.

9 september 2014 om 23:48

Hiddink: ..................................................... Wat is dit?

Hiddink lijkt zelf in paniek.Ik weet niet of het nou zo verstandig is om een uur voor de wedstrijd de strategie nog om te gooien.Ik vrees dat het zometeen een dikke nederlaag gaat worden.

9 september 2014 om 20:40

Ik vind het vooral erg zwak van Hiddink. 5-3-2 spelen prima, maar doe dan bij binnenkomst niet alsof je nooit meer gebruik gaat maken van dat systeem en daarmee indirect v. Gaal een beetje voor paal zet. Grote woorden van meneer Hiddink geweest, die hij na 1 keer 90 minuten blijkbaar alweer moest inslikken. Overigens kan er tegen Tsjechie makkelijk 4-3-3 gespeeld worden en dan wordt er ook gewonnen, ik snap die paniek bij Hiddink inderdaad ook niet helemaal.

9 september 2014 om 21:39

Deze generatie is het voetbal afgeleerd door meneer van Gaal en het is Hiddink opgevallen dat dat niet 1,2,3, terug is

9 september 2014 om 22:29

Dat vind ik knap in 2 maanden tijd. Tot aan het Wk werd er gewoon 4-3-3 gespeeld. In de voorbereiding naar het Wk toe is er omgeschakeld voor een korte periode, maar zelfs op het Wk zelf is er vaak teruggeschakeld naar het 4-3-3. Ook toen konden de spelers ermee omgaan, bovendien zijn er spelers die bij hun club vaak 4-3-3 spelen of vorig jaar hebben gespeeld. Dus dat ze het zouden zijn afgeleerd is onzin.

Lijkt me eerder dat Guus nogal paniekerig reageert op een slechte eerste 10 min. tegen een Italie, dat natuurlijk nogal wat hoogstaander is dan Tsjechie. Tegen de ploegen in de kwalificatiereeks moet gewoon 4-3-3 gespeeld worden en druk naar voren, nergens voor nodig om zo nederig te zijn tegen deze tegenstanders.

9 september 2014 om 20:41

Hiddink weet wel wat ie doet. 2e helft als tjechen moe zijn narsinhg erin

Beter dat ie het nu veranderd en handhaaft de komende wedstrijden. We hebben gezien dat we met het 433 systeem te kwetsbaar zijn.
Die bluf kan je trouwens ook hebben zonder dat dit met de opstelling te doen heeft hoor

En het gezeur is weer begonnen. Straks met 0-5 en drie punten naar huis en Guus is briljant. Wat een zeikland wonen we.

9 september 2014 om 21:41

Nou ik zie het er niet van komen! (1-0 Tsjechie) Het is erg pover hoor, in beide opstellingen tot nu toe. In de 35e minuut Narsingh er in voor Veltman en we zijn weer 433 gaan spelen

Die Van Marwijk luister ik sowieso niet naar. Hij is toch altijd alleen maar negatief bezig. Ik vind dit een logische keuze, het past goed bij de selectie en dit is ook waar ze zich lekker bij voelen. Een systeem zegt me nooit zo veel want in elk systeem kan er mooi gevoetbald worden.

9 september 2014 om 21:18

Van marwijk speelde zelf super behouden. Het gezeur is idd weer begonnen

Als het echt zo is dat Hiddink 1 uur voor de wedstrijd de tacktiek heeft veranderd dan is hij zeker de weg kwijt en twijfelt hij veel..

Tsjechië uit is moeilijk maar k denk ondanks de twijfelende Hiddink dat de spelers volwassen en ervaren zijn en weten wat ze moeten doen..

5-3-2 tegen verdedigende teams is niet om aan te zien. Ik vind dit ook zeer teleurstellend.

9 september 2014 om 20:52

352 spelen we zei die commentator

verwijder maar verkeerde topic

Meer zaadloze wedstrijden zoals op het WK dus. Maar je gaat wel derde worden. Dat weer wel.

Kom zeg, wanneer een Hollander wordt geboren dan sijpelt de 433 uit zijn poriën. 433 dat is Holland. Altijd geweest en zal altijd zo blijven. En vooral: dat moet zo blijven.

Kappen met die achterlijke 532. Het is niet om aan te zien. Lelijk. Bah. Vies. De opbouw lijkt nergens op, je ondergaat de wedstrijd, je domineert niet.

Dit is gewoon on-Nederlands. Het lijken wel Belgen uit de 80ties. En dat wil je niet. Ook al omdat de kapsels hilarisch waren in die tijd.

Eén experimentje dat het NOK-label kreeg, wil toch niet zeggen dat de 433 naar het rijk van Walhalla moet gestuurd worden?

Neen, dan analyseer je waarom het niet liep. Je stuurt bij en je vervangt al eens een naam. En je probeert opnieuw tot het goed zit.

#wegmetde532

Ä°k kan jullie opstellingen niet zien ? Ä°k type namelijk via telefoon komt t mischien daardoor namelijk ?????

9 september 2014 om 21:01

Ik ook niet! Komt dus door de telefoon

Hij laat het Nederlands elftal even rot voetballen als het Turkse elftal. Er zit geen idee achter. Dit is meer een toernooitrainer.

Ze hadden na 35 minuten niet Veltman moeten wisselen maar de bondcoach moeten wisselen!

Veltman was beter dan zijn coach en was niet de minste veldspeler.

zonder robben kan je doen wat je wilt elftal is zonder hem op 50 procent van zn kunnen hij heeft nl gedragen op wk en is een speler die onvervangbaar is ik natuurlijk moet je van tsjechie winnen maar zonder robben zal het een stuk moeilijker worden hij is de man die in nl draagt kijk maar naar italie

Een wedstrijd en er is paniek in de tent. Om te janken, zo triest.
BvM is ook een geval dat niet serieus te nemen valt, met zijn afschuwelijke afbraakvoetbal (terwijl hij een veel getalenteerdere lichting had) en R. de Boer kan vaak de plank geeneens vinden om mis te slaan.

eeuwig gezeur over systemen, het is eerste wedstrijd weer geweest tegen italie , alle spelers zijn gegroeid ook de gene die er net bij kwamen.
italie is ook geen klein landje waar je zo met 2 vingers in de neus van wint

Hiddink heeft zijn kijk erop het is dus afwachten 433 532 352 whatever, vpersie is lui , die moeten zowiezo geen aanvoerder maken ik zou denken aan sneijder of de jong als strootman en of robben er niet bij zijn die kunnen de kar trekken en hun mond open doen. vpersie vind alles maar best.

Ik stel voor: voorlopig mondje dicht over professor Louis, laten we eens afwachten wat ome Guus er van terecht brengt. Voorlopig bitter weinig!!
En praatjes vullen geen gaatjes!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren