Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kritiek op Feyenoorder: ‘Hij is het net niet, is in de duels niet hard genoeg’

Laatste update:

De achterste linie van Feyenoord wordt gezien als het zorgenkindje van het team van Fred Rutten en daar is John de Wolf het roerend mee eens. De oud-speler van de Rotterdamse club vindt met name linksback Miquel Nelom een zwakke schakel, zo geeft hij aan in gesprek met RTV Rijnmond.

/

“Nelom is een net niet-verdediger. Een mooie speler, maar in de duels niet meedogenloos genoeg. Ik had gedacht dat Terence Kongolo de vaste linksback zou worden, maar op de langere termijn ben ik daar wel zeker van”, aldus De Wolf, die daaraan toevoegt dat hij Khalid Boulahrouz in potentie een uitstekende aanwinst vindt voor Feyenoord.

“Maar ik had gehoopt dat hij wat fitter zou zijn. Een prima aankoop vanwege zijn ervaring en coaching, maar hij is al een aantal weken geblesseerd.” De 32-jarige Boulahrouz kwam in de zomer transfervrij over van Bröndby IF en kampt nog met een knieblessure.

Ben jij het met John de Wolf eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind Nelson voor in de Eredivisie gewoon een prima linksback hoor. Feyenoord is meestal de ploeg die in balbezit speelt en in aanvallend opzicht vind ik Nelson goed. Verdedigend is hij wat minder, maar volgens mij zijn wel meer spelers dat bij Feyenoord. Zoals in de hele Eredivisie trouwens.

12 september 2014 om 20:20

nelom ...

12 september 2014 om 20:23

Nelom kan echt helemaal niets. Rent als een kip zonder kop en zijn passes komen nauwelijks aan. Verdedigend helemaal dramatisch.

12 september 2014 om 20:27

Oh...nou ja, ik kijk niet elke wedstrijd van Feyenoord live, maar in de keren dat ik hem live zag spelen viel het wel mee. Maar goed, ik neem aan dat jij vaker Feyenoord kijkt en dat je gelijk hebt.

12 september 2014 om 20:23

Nelom.

Ben het hier totaal niet mee eens op wat de Wolf hier zegt.
Mathijssen is de zwakke achakel hij moet leider zijn maar is onrust stoker, wat een drama zeg! Kongolo waarom is die opgehemeld? Vind hem een bar slechte (voorbereiding) spelen. Plus het feit dat die net als BMI geen een bal kan inspelen. Van Beek heeft mijn sympathie een echte knokker. Die Rechtsback vind ik verdedigend igg nog slechter dan Nelom.

12 september 2014 om 20:30

Inderdaad. Mathijsen is allang niet meer de speler die hij geweest is. Bovendien scheldt hij zonder pardon al zijn medespelers uit mochten ze een kans missen. Kongolo is ook niet zo denderend inderdaad. Hij maakte 3 jaar geleden al zijn debuut en ik vind hem niet veel beter dan toen. Beetje een hype. Van Beek heeft denk nog de meeste potentie, geweldige lange bal! Wilkshire aankopen begreep ik al niet, maar goed, die is zogenaamd belangrijk met zijn ervaring en dergelijken.

12 september 2014 om 20:34

Is geen hype, hij heeft gewoon last van het WK, net als Clasie.

12 september 2014 om 20:38

Mathijsen is idd een waardeloze en dure aankoop gebleken. Wilkshire speelt echt goed afgelopen wedstrijden, goeie voorzet maar verdedigend ook prima.

12 september 2014 om 23:13

Gunner, hierboven zeg je dat je Nelom niet goed kan beoordelen omdat je feyenoord niet vaak live ziet en nu zeg je dat Mathijsen, kongolo en Wilkshire niet goed zijn?? Sorry maar dat snap ik even niet!!! On: Nelom komt ook gewoon te kort en is 1 van de minste achterin, zowel aanvallen als verdedigend.

12 september 2014 om 20:24

Hij mag nelson zeggen

12 september 2014 om 20:28

De laatste keer Ajax - Feyenoord (in het bekertoernooi vorig seizoen) riep de stadionspeaker constant Nelson ipv Nelom. Daarom dus. Vind het wel een mooie naam voor de beste man.

Ik vind hem niet zo slecht als iedereen vind. Z'n plafond is wel duidelijk deze competitie, maar ik zou hem nog liever zien bij ajax dan die deense ezel die er nu staat.

Ik vind dat Nelom laatste wedstrijden goed heeft gespeeld. En ik hoop trouwens dat Kongolo niet de linksback wordt want ik zie meer een centrum verdediger in hem. Laat Woudenberg maar met Nelom concurreren. Denk dat Woudenberg meer potentie en talent heeft. Denk dat ie mentaal ook wat sterker is.

Hoezo verwachtte Johny dat boularouhz fitter zou zijn? Is die überhaupt weleens 100% fit geweest de afgelopen 5 jaar?

Ja omdat hij niet kan rekenen op rugdekking van Mathijssen. Ook Kongolo met zijn talent kan als linksback niet aarden zonder een normale cv. Kongolo centraal en Nelom linksback als je t mij vraagt.

12 september 2014 om 21:03

Inderdaad, het ligt aan slome Mathijssen..

Ze hadden beter bijker kunnen halen voor de linksbackpositie. Nu gewoon woudenberg een kans geven

De Wolf heeft gelijk die Nelom kan er echt geen pepernoot van waardeloze speler. Ze hadden beter Lucas Bijker van Cambuur kunnen halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren