Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

KPN neemt maatregelen na vreemde tekst over zoon Guardado

Laatste update:

Zondag was er gedurende de wedstrijd De Graafschap-Ajax een merkwaardige tekst zichtbaar op de reclameborden. Naast het logo van clubhuis 16, een tv-format van KPN stond de zin De baby van Guardado kost PSV de titel. Ongepast, vindt men nu bij KPN.

De uitspraak van Maxim Hartman was prikkelend bedoeld, maar waar-ie precies toe diende snapte niemand. Velen vielen erover tijdens de wedstrijd en lieten dat ook duidelijk merken op social media. Topman Eelco Blok van KPN heeft PSV dinsdag zijn excuses aangeboden voor de reclame.

Hij heeft volgens het Eindhovens Dagblad aangegeven dat het ongepast was en niet bij het bedrijf hoort. Er zouden ook interne maatregelen genomen worden om zoiets niet nog eens te laten gebeuren. Guardado werd in de nacht van 31 maart op 1 april voor het eerst vader: hij noemde zijn zoon Máximo.



Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja ik vond het ook al een rare reclame zeker als het nog helemaal niet gespeeld is. Van maxime Hartman verwacht niemand denk ik ook zinnige inhoudsvolle voetbaluitspraken, daarvoor is die ook niet aangenomen

En mensen vinden die Hartman een toegevoegde waarde. Ongelooflijk.

10 mei 2016 om 21:36

hij wordt ook steeds meer een karikatuur van zichzelf die man. Jammer dat mensen die populair zijn omdat ze zichzelf zijn zichzelf als een typetje gaan zien. Denk hierbij niet alleen aan Maxim Hartman maar ook aan Johan Derksen, Sierd de Vos etc.

Dit is een beetje raar, normaal gesproken ben ik een fan van maxime!

Haha, boeit niet. Zand erover! Dit maakt de uiteindelijke landstitel alleen maar mooier voor iedereen die PSV een warm hart toedraagt.
En misschien dat de spelers van De Graafschap dit vooraf de wedstrijd al was opgevallen en waren ze hierdoor er nog meer op gebrand om minimaal een punt tegen Ajax te pakken?

Edit: een stukje offtopic, maar ik wil het even kwijt.
Vreemd genoeg niets gelezen over de uiterst succesvolle huldiging van PSV gisteren (ook hier is het mislopen van de landstitel van Ajax blijkbaar belangrijker...).
Wederom ruim honderdduizend supporters, waaronder ook een aantal De Graafschap supporters en Oranje zwart supporters.
9(!) supporters opgepakt, vanwege kleine overtredingen (over een hek klimmen bijvoorbeeld). Geen enkele vechtpartij(!). Ambulances slechts 12 keer in actie moeten komen (ontzettend weinig voor een evenement van zo'n omvang).
Ik ben echt trots op mijn mede Psv'ers. Zo hoor je een landskampioenschap te vieren!

11 mei 2016 om 01:08

Fijn dat je stukje offtopic deelt. Ik was er al naar op zoek hoe het was verlopen, moest zelf werken.

Heel mooi om dan te lezen dat het zo goed verlopen is, zo kan en moet het altijd gaan! Bij PSV is er sowieso zelden heibel hoor, zover ik me kan herinneren

On: Is Guardado trouwens niet vorig jaar vader geworden?

11 mei 2016 om 02:03

Ook zo trots op je mede fans die in camera's de ergste ziektes luidkeels zingen? Of wat dacht je van iets in de trant van "joden verbranden". Ben zelf Feyenoord fan en ik weet dat wij geen lieverds zijn. Maar jezelf zo op de borst slaan is niet terecht..

11 mei 2016 om 18:10

Natuurlijk is ie daar niet trots op. Dat kan je zelf ook wel bedenken. Trouwens, Feyenoorders geen lieverds noemen terwijl die eigenhandig probeerden Rome te slopen, maar wel een probleem maken van een stuk of dertig supporters die een natuurlijk verwerpelijke tekst roepen en individuen die ziektes roepen, wat natuurlijk idioot is, lijkt mij buitengewoon hypocriet en ook wat selectief bekeken. Om gezeur voor te zijn: ik ben absoluut tegen spreekkoren die verwijzen naar de holocaust en met bepaalde ziektes schelden is natuurlijk ook idioot. Op de supporters die zich hieraan schuldig maakten ben ik niet trots, maar op de overgrote meerderheid absoluut wel, want het was een fantastische huldiging

11 mei 2016 om 20:31

Ik sluit me aan bij Crypohiet.
Ruim honderdduizend mensen op een kluitje en het meest noemenswaardige incident komt van een groepje pubers die een niet zo net liedje zingen. Ruim 99% heeft zich voorbeeldig gedragen.

Over het algemeen maakte jong en oud er een groot feest van. Ik heb ook nog beelden gezien van kleine kinderen die het voortouw namen met zingen. Feestende mensen naar huis met het openbaar vervoer. PSV en De Graafschap supporters schouder aan schouder.
Ik heb zelfs een filmpje gezien waarin een groep PSV supporters staan te zingen en te springen in de bus en dat er ook twee gasten met een Ajax shirt bij zaten (die sprongen en zongen natuurlijk niet en keken een beetje droevig voor zich uit). Maar geen geknok of gescheld met die Ajax fans. Van de top 3 clubs in Nederland zie je zoiets alleen maar bij de PSV aanhang.
Dus ja, erg trots op ruim 99% van mijn mede Psv'ers.

11 mei 2016 om 22:47

Ik zal het je nog sterker vertellen, Bosche Bol. Toen ik in Eindhoven was bij een van de vele schermen probeerde er tijdens de huldiging een jongen met een Ajax-shirt zich een weg te banen door de menigte. Hij werd niet anders behandeld dan de PSV-supporters, hij mocht er gewoon langs, iedereen richtte zich gewoon op het feest en deze jongen werd, voor zover ik gezien heb, niet lastig gevallen of op zijn bek geslagen. Dat hoef je bij een huldiging in Rotterdam niet te proberen. Als een spreekkoor van een stel pubers het ergste is wat er gebeurd is, spreek ik van een prima verlopen huldiging.

Maxime is ook geen sportjournalist, is een comedian die op een satirische manier het voetbal presenteert, is zoals voetbal inside van RTL7, een satirische programma over voetbal' voetbal inhoudelijk ook 0,0.

guardado werd in 2015 vader, vorig jaar dus....

Is dit een uitspraak van Maxim Hartman? Waar heeft hij die dan gedaan, en hoe is dat op een reclamebord van de KPN terecht gekomen? Maxim werkt toch niet bij Kpn? Ik snap het niet, kan iemand mij dit halve nieuwsbericht verder uitleggen?

11 mei 2016 om 19:48

Is een reclame voor een of andere praatprogramma dat KPN produceert en uitzendt. Daarin kwam Hartman aan het woord en met een of andere theorie dat vaderschap bepaalde hormonen ofzo losmaken die de sportieve prestaties niet bevorderden (als ik goed heb onthouden wat ik gisteren las want ik vroeg mij dit ook af)

Leuk van KPN dit. Hele nederlandse volk trollen voor beetje publiciteit. Zwak en zielig. Naast het feit dat de 'koninklijke' provider afstevent op een monopoly in dit land zijn ze gewoon moedwillig mensen aan het pesten hiermee. Waar slaat dat nou op? Ik heb bij KPN gewerkt en je bent slechts een nummertje. Deze ziekelijke mensen moeten is kappen met hun drang naar meer meer meer. Ik zeg het u mede hollanders. Kpn is rot van binnen en slechts uit op uw geld voor zo min mogelijk moeite. Een echte zaadprovider!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren