Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Koeman vertelde me eigenlijk precies waar ik naar op zoek was’

Laatste update:
/

Oriol Romeu verbond zich deze week aan Southampton. De Spaanse middenvelder tekende een contract voor drie jaar bij de Premier League-club en kwam voor zeven miljoen euro over van Chelsea, waar hij niet slaagde. Een gesprek met trainer Ronald Koeman gaf de doorslag om de stap te zetten, vertelt Romeu.

“Ik denk dat het goed is om een trainer te hebben die echt wil voetballen”, legt Romeu uit. “Toen ik met Ronald Koeman sprak, vertelde hij mij eigenlijk precies waar ik naar op zoek was, ook qua speelstijl. De stijl uit de Barcelona-academie, daar voel ik mij in thuis. Ik denk dat dat de beste speelstijl is waarmee je je doelen kunt bereiken op de lange termijn.”

“Dat is wat ik hier ook zoek, een trainer zoals Koeman die mij veel kan leren. Hij kent het leven van een voetballer, het zal heel goed voor mij zijn om onder Koeman te werken”, denkt Romeu, die de zevende nieuwkomer is in de selectie van the Saints. Cuco Martina, Juanmi, Jordy Clasie, Cédric Soares en de huurlingen Maarten Stekelenburg en Steven Caulker gingen hem voor.


Denk je dat Oriol Romeu bij Southampton wel zal slagen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie je die namen aan het eind van het bericht, staat Cuco Martina er tussen. Dat is naar mijn idee de categorie 'welke hoort er niet thuis?'. Maar Koeman zal zijn redenen wel hebben gehad...

13 augustus 2015 om 09:49

Ik wou net zeggen is hij echt overgenomen van Twente? Hahaha

13 augustus 2015 om 10:22

Ja die mag de broers Koeman wel een rolexje cadeau doen voor de loonsverhoging en kans die hij krijgt! Geen enkele weldenkende buitenlandse trainer hd zich dat in het hoofd gehaald

13 augustus 2015 om 13:42

Profvoetballer speelde in de 2de franse league toen hij 24 was. Toen hij 25 was speelde hij 1 jaar bij een franse middenmoter en daarna speelde hij 1 jaar bij een franse topclub. Op 27 jarige leeftijd maakte hij de overstap na de absolute top en daar groeide hij uit tot een van de beste spitsen van zijn tijdperk. Ik zeg niet dat Martina dezelfde weg zal bewandelen maar kraak hem niet van tevoren af.

13 augustus 2015 om 15:46

Bedoel je Drogba? Mooie opmerking. Alleen heb je een jaartje teveel gerekend, maar doet niet af aan je goeie voorbeeld

Hij haalt gwn uit maar mourinho met: een die echt wil voetballen. En met dat koeman het leven van voetballer dus mourinho niet. On: 7mil vind ik te veel voor hem.

13 augustus 2015 om 11:24

Ja, precies. 4 tot 4,5 milj is echt de max. Dit is zonde geld, zoals zo vaak in Engeland.

Van bank Chelsea naar bank Southampton. Clasie gaat zich in de basis spelen voor zijn positie. Mark my words!

13 augustus 2015 om 10:46

Helaas "mark" ik jou woorden niet. Je zegt vaak dingen die nergens opslaan. Wie weet raakt clasie wel gebleseerd, en dan staat hij gewoon op die positie hoor.

13 augustus 2015 om 11:16

Clasie is sws beste middenvelder van Southampton

13 augustus 2015 om 11:27

Moet is maar laten zien de PL aan te kunnen. Op dit moment nog niet goed bezig. Daarbij heeft S'ton Wanyama, echt een beest en op dit moment de best cm/cvm van the Saints. Hoop wel dat Clasie het redt overigens.

13 augustus 2015 om 11:28

NL_Ajaxx
Wat dacht je van Wanyama? Die is echt wel een paar klasse beter dan Clasie hoor, neemt niet weg dat Clasie een goeie aankoop is.

13 augustus 2015 om 11:44

Ehm Wanyama...

13 augustus 2015 om 11:51

Durf nog wel stapje verder te gaan dat hij top 10 beste cvm vd wereld is

13 augustus 2015 om 12:05

Mag je natuurlijk vinden, kun je ook anders uitdrukken.
Erg makkelijk om er een blessure bij te halen trouwens, iedereen begrijpt dat er dan natuurlijk kansen liggen voor Romeu. Neemt niet weg dat hij in eerste instantie gewoon bank materiaal zal zijn als iedereen fit is.

Denk dat Clasie het erg lastig gaat krijgen met Wanyama, maar die blijft nog maximaal 1 seizoen bij Southampton is mijn verwachting, als hij al niet in de winterstop wordt weggeroofd gezien de prestaties die hij momenteel levert. Bij zijn vertrek wordt Clasie de nummer 1 op het middenveld bij Southampton.

Chelsea moet zich de ogen uit de kop schamen natuurlijk. Wat een belachelijk bedrag. Daarbij hebben ze misschien wel vijf of zes elftallen alles bij elkaar rondlopen en een centrale verdediger van het niveau Terry of Stones kan je niet opleiden? Waar zitten die scouts dan? Kom op. 40 miljoen! Je tekent je eigen brevet van onvermogen.

13 augustus 2015 om 12:54

Lekker weer. Deze was voor het verhaal Stones.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren